- 25 Eylül 2022
- 9.232
- 13.369
- 36
Ayyy mutluluktan ağladım kız cok sukur iyisinizBen geldim teyseley
Hoş gelmiş minik kuzu.Ben geldim teyseley
Ay maşallah bu neee minicik ya kulaklara bak maşallah maşallahAay ne korkutmustu o fındık burun benişimdi seviyorum fındık burnunu
Saçları koyulasip kumral olacak gibi geliyor güneşte altın gibi parlıyor ama bu hafta daha bı uzadı kumrala dönüyor gibi
Bu ebe neden sifirliyo çok saçma geldi hiç ellenmemesi gerekiyor eğer bebek yer degistirdiyse nabzını tam ölcemiyorsa o zaman değiştirmesi gerekmiyo mu amaç zaten ne kadar yukseldigini kasilmalari görmek vsYorumlayacabilecek var mı bebek hareketinden mi bilmiyorum 60lara çıktı bi ara o zaman kasıldığını hissettim bebeğin başımda ebe bekliyor 30u görünce bebek yer değiştirdi diyip probum yerini yer değiştiriyor ya da sıfırlıyor bu 50-60 da o yokken çıktı geldi oo yükselmiş diyip hemen sıfırladıbu ne anlam ifade ediyor sizce bilen vsr mı
Oyy maşallah süslü cimcimeBen geldim teyseley
Sen nasıl oldun canımHoş gelmiş minik kuzu.
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim elhamdulillah.
Valla anlamadım orda sancıyı görüyo düğmeye basıp sıfırlıyor ben yola çıkcam panik yapmayayım diye mi yapıyor anlamadım bak o yokken 60lara çıktı hemen geldi yükselmiş diyip probun yerini değiştirdi bir de bebeğin nabzını ölçeni değil kasılmayı ölçeni değiştirdi anlamadımBu ebe neden sifirliyo çok saçma geldi hiç ellenmemesi gerekiyor eğer bebek yer degistirdiyse nabzını tam ölcemiyorsa o zaman değiştirmesi gerekmiyo mu amaç zaten ne kadar yukseldigini kasilmalari görmek vs
Doğum yaklaşınca mı oluyormuş oKızlar bende goldenin anlattığı sinirlilik ruh hali de başladı her şey gözüme batıyor sinir oluyorum her şeye ama her şeye..
Yaaa teşekkür ederiizAmaaaaaaa coooooooooooook tatliiiiiağladım aglicam bu tatlılığa maşallah kivancimiza
Ameliyat anında miydi o kısmı tam hatırlamıyorum canım çünkü belden aşağısini görmüyordum uyusuktu bir de. Odaya geldiğimde varis çorabım vardı amagolden-snitch @vedayagmuru doktorunuz ameliyatta varis corabi giydirdi mi yoksa çiktiktan sonra mi ?
Ben de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırımÇok şükür geçti canım ilk 2 gün zorlandım. Sen nasıl oldun?
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğduAay ne korkutmustu o fındık burun benişimdi seviyorum fındık burnunu
Saçları koyulasip kumral olacak gibi geliyor güneşte altın gibi parlıyor ama bu hafta daha bı uzadı kumrala dönüyor gibi
Eki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi
Yok ama o gün çok sinirliydi dogurduDoğum yaklaşınca mı oluyormuş o