2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Yorumlayacabilecek var mı bebek hareketinden mi bilmiyorum 60lara çıktı bi ara o zaman kasıldığını hissettim bebeğin başımda ebe bekliyor 30u görünce bebek yer değiştirdi diyip probum yerini yer değiştiriyor ya da sıfırlıyor bu 50-60 da o yokken çıktı geldi oo yükselmiş diyip hemen sıfırladı bu ne anlam ifade ediyor sizce bilen vsr mı

Eklentiler

• IMG_5946.jpeg
    191,9 KB · Görüntüleme: 101
Bu ebe neden sifirliyo çok saçma geldi hiç ellenmemesi gerekiyor eğer bebek yer degistirdiyse nabzını tam ölcemiyorsa o zaman değiştirmesi gerekmiyo mu amaç zaten ne kadar yukseldigini kasilmalari görmek vs

Bu ebe neden sifirliyo çok saçma geldi hiç ellenmemesi gerekiyor eğer bebek yer degistirdiyse nabzını tam ölcemiyorsa o zaman değiştirmesi gerekmiyo mu amaç zaten ne kadar yukseldigini kasilmalari görmek vs
Valla anlamadım orda sancıyı görüyo düğmeye basıp sıfırlıyor ben yola çıkcam panik yapmayayım diye mi yapıyor anlamadım bak o yokken 60lara çıktı hemen geldi yükselmiş diyip probun yerini değiştirdi bir de bebeğin nabzını ölçeni değil kasılmayı ölçeni değiştirdi anlamadım

Çok şükür geçti canım ilk 2 gün zorlandım. Sen nasıl oldun?
Ben de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
Aay ne korkutmustu o fındık burun beni şimdi seviyorum fındık burnunu
Saçları koyulasip kumral olacak gibi geliyor güneşte altın gibi parlıyor ama bu hafta daha bı uzadı kumrala dönüyor gibi
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdu eşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli

Eki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi

Hamileyken almayı saçma bulduğum hediye gelince kullanıp dualar eşliğinde kullandığım bir eşya oldu bu. Beni inanılmaz rahatlattı. Taşıması, uyutması kolay. İlk dönemler dönemediği için bebek güvenlik riski de oluşturmuyor. Ben almanızı öneririm. 9. Ay annesi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…