2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Sabaha kadar çogalır canım normal dogum mu yapacaksın eger kanaman azalmadan devam ediyorsa açılman vardır her türlü
Doguma alınırsın
İlki normal doğumdu canım.

Mukusta akmıyor ama her silmede kanla karışık geliyor.

Yatınca sancı azalıyor. Kalkınca hemen sancı giriyor.
Sanki kalkıp biraz yürüyüp egzersizler yapsam hemen gelir gibi.
Ama sabah olsun istiyorum.
Gece hemşireler doktor filan uykulu yorgun olursa ya bi terslik olursa diye korkuyorum .

Gece hemşireler doktor filan uykulu yorgun olursa ya bi terslik olursa diye korkuyorum .
Çok duramıcak gibi degilsen bekle canım zaten çok sancın gelirse dayanamazsın normal
Dogurmuş biri
Olarak benden daha iyi bilirsin ama silince geliyorsa demekki sende kaptın güzel tarihi
Doktorlar hee zaman hazırlar o konuda aklın karışmaşın alışkınlar onlar bu durumlara saglıkla kucagına alırsın inşallah 🥰🥰

Canım doğumun başlamış 😍 sancın artarsa yatma hareket et nekadar beklesin desende vakti geldiğinde doğacak birden hızlanabilir. Doktorlar her durumda hazır sen o kısmı düşünme canım haftadı vs iyi elhamdulillah bi sıkıntı olmaz inşaAllah 😍

Araştırıyorum büyük ihtimal sıyırma yapmış 🥲🤣doktorda baktı heralde 1 cm açılmış ama doğacağı yok yardımcı olayım bari mi dedi anlamadım
Ped taktım duruma göre bunu da şey yaparsa sorcam

EEvet peceteye silince de pembelik geliyo birazdan yine bakicam artma azalma var mi diye 🥲

Amin inşallah canim birde ne dediğini o anki psikolojiyle hatırlamıyorum ama iyi dayandin anlamında bir şey dedi yapmış olabilir çünkü burda bir tane anne sey yazdı iste çığlık attım bitti anlamında hani 2 3 saniye sürmüş gibi benim baya sürdü o an
Bence bu hafta senden güzel haber alcaz canım 😍

Çok duramıcak gibi degilsen bekle canım zaten çok sancın gelirse dayanamazsın normal
Dogurmuş biri
Olarak benden daha iyi bilirsin ama silince geliyorsa demekki sende kaptın güzel tarihi
Doktorlar hee zaman hazırlar o konuda aklın karışmaşın alışkınlar onlar bu durumlara saglıkla kucagına alırsın inşallah 🥰🥰
İnşallah canım yaa, bakalım saglikla gelsinde artik tarih filan çok önemli degil.
Ama hiç hazır degildik ya.
Daha bu pazartesi izne cikmiştim. Eksikler vardı
Lohusa geceligi dir takımlardır. Kapı süsüdür hepsi ya kargoda ya kargolanacaktı.
Çikolatası bile yok.
Evler temizlenmedi.

Baya baya dımdızlak yakalandık.
Hemen hızlıca hastane cantası hazırladım artık napim.
Bekliyoruz.
En az 10 gün daha vardır rahat rahat herşeyi hazırlarım diyordum.

Pekte ertelememek lazımmış.

İnşallah canım yaa, bakalım saglikla gelsinde artik tarih filan çok önemli degil.
Lohusa geceligi dir takımlardır. Kapı süsüdür hepsi ya kargoda ya kargolanacaktı.
Çikolatası bile yok.
Evler temizlenmedi.

Bekliyoruz.

Hayırlısı olsun canım saglıkla gelsinler hepsi
Hallolur geç olsun güç olmasın çantası hazırsa yeter sende pijama takımını katarsın tamam gerisinize gelince düzene sokarsın zaten inşallah

Amin inşallah canim birde ne dediğini o anki psikolojiyle hatırlamıyorum ama iyi dayandin anlamında bir şey dedi yapmış olabilir çünkü burda bir tane anne sey yazdı iste çığlık attım bitti anlamında hani 2 3 saniye sürmüş gibi benim baya sürdü o an
Canım vallahi ben doktorunu takdir ettim, benim doktorum bugün kilosuna 3.500dedi ve alttan sezeryan mesajını verdi. Haftaya netleşicek dedi çatı muayenesi de yapmadı. Bakalım haftaya kesin sezeryancı konuşursa başka doktora gidip ondan da fikir alıcam doğru olur mu bilmiyorum ama😒

Evet hatta keşke bana da yapsa çünkü sezeryanla birden alacağız bebeğim muhtemelen şoka girmiş olacak 🥺 doktorum sezeryan zamanına kadar doğum başlarsa normal doğum düşünebiliriz dedi ama açılma kontrolu yapar mı bilmiyorum keske yapsa 🙏🏻
Bebegin bu şoka girme durumu kendi isteğiyle gelmesi durumunda sezaryen olunca da oluyor mu? Benim suyum geldi öyle sezaryen oldum

Kızlar Sabah nişanım gelmişti. Sancılarda başlamıştı, ama bir türlü aralık düşmüyor. Hala 15 dakikada bir geliyor çok kısa sürüyor bir türlu anlamadım bu durumu.
Doktorum 10 dakikada bir gelince gel demişti duş a filanda girdim ama degişmedi.

Böyle sancı olurmu aceba.
Yoksa yalancı sancı filan mı.
Hiç açıklık bakılmadi o zaman dimi

Canım bence dogum başlıcak leke gelip
Gidebilir ama devam etmesi normal degil bence bebe gelecek sabaha hadi bakim kaptın güzel tarihi
Heycan panik yapma sezaryen olursun büyük ihtimal açılman çogalmıştır kanama varsa
Kanamam durmuş sadece peceteye silince pembelik geliyo bence dogumum çok yakin🥰🙈

Çikolatası bile yok.
Evler temizlenmedi.

Bekliyoruz.

Ben cikolatasini kapı süsünü favorilerime eklemistim daha da bakacaktim o gece doğurdum 😅 iyi ki diyorum çikolata falan unuttum yani🤭 40'inda yaptırırım artık dedim 😅

Çatıdan sonra doktorunun dediği gibi o tarz lekelenme olabileceğini biliyorum ama yoğun kanamayı duymadım ben canım bence bunu doktoruna bi sor benimki kanama durumunda kesinlikle bana veya hastaneye başvur dedi
Çok şükür durdu sadece peceteye pembelik geliyo 🥰 ama doğumum çok yakın hissediyorum

Evet hatta keşke bana da yapsa çünkü sezeryanla birden alacağız bebeğim muhtemelen şoka girmiş olacak 🥺 doktorum sezeryan zamanına kadar doğum başlarsa normal doğum düşünebiliriz dedi ama açılma kontrolu yapar mı bilmiyorum keske yapsa 🙏🏻
Aynen canım benimde doktorum kilosu çok diye söylüyor ama bu zamana kadar ne perine ne merdiven hiçbir önerisi yok, açılma kontrolü çatı muayenesi hiçbişey yok direk sezoo 🥲

Biz senle yarın sabah kalkıp merdiven inip cikalim🤣

Ben cikolatasini kapı süsünü favorilerime eklemistim daha da bakacaktim o gece doğurdum 😅 iyi ki diyorum çikolata falan unuttum yani🤭 40'inda yaptırırım artık dedim 😅
Aynen öyle oldu benimde ya. Daha isme karar veremedik ondan yazdiramamistik. Tam bugün isim bulduk. Siparişini vereyim diyodum . Benimde senin gibi olacak sanırım.

X