2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızzzz ben 34. Haftadayım korkudan herşeyi bitirdim üstelik yetişmez diye sinir stres oldum beşik kaldı onda da durmadan hazır etsem mi diye düşünüyorum
Yarına bitiricem o iş bendee daha yeni bıraktım vallahi işi artık evdeyimm yaparımmm

Oyyy canım geçmiş olsunnn hiç bilmiyorum şimdi kızlar yazarlar bakalımm doktoruna yazdın mı peki sen bu durumu

Çati muayenesinden sonra Herkesin kanamasi başlamasi tesadüf mü

Muayneden dolayı lekelenme olur ama çok fazla olması normal mi bilmiyorum kuzum, doktoruna bi sor istersen. Ağrı nasıl bi ağrı sancı mı?

Kızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi

Kızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi
Baska gruplarda okumustum birkac kisinin catidan sonra boyle lekelenmesi olup sancisi başlamisti hatta bazi doktorlar bilerek uyariyor dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. Seninki de belki oyledir ama kanaman coksa yine de doktoruna haber ver.

Baska gruplarda okumustum birkac kisinin catidan sonra boyle lekelenmesi olup sancisi başlamisti hatta bazi doktorlar bilerek uyariyor dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. Seninki de belki oyledir ama kanaman coksa yine de doktoruna haber ver.
Vay be demek öyle mi sağol canim çünkü parmaklarini gezdirdi 2 3 kere acıdı normalde burda catiya girenler acıdı diyordu bir kere acımış gibi birde ben kasmadim hani o acıyı tarif edemiyorum korkulacak bir şey değil ama anlamlandiramiyprum.. duruma göre aricam doktoru

Muayneden kaynaklıdır büyük ihtimalle ama kanamyı bi mesaj at sor miktarını rengini söyle

Baya ileri bakıyor banada 1 hafta sonra bakacak k kanala girmiş mi bebiş ?
Girmiş canım kanala 1 cm bile açmış hatta zorluyor açmak için dedi..
Tamam canım öyle yapiyim

Çatı muayenesinden sonra o tarz kanama geliyor canım doktor da demiştir zaten kanama olabilir diye. Benim de gelmişti.

Bu normal bişey mi ? Çünkü bebeklerin normal zamaninda gelmesi için çoğu kişi sezeryan yapmiyor . Bu da bebeğin alanina müdahale sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…