- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Eşinde işte anası olunca bişey yapamamıştır. Benim eşimde öyle atası olunca akan sular duruyor maalesef o yüzden bakıyorum o halledilmiyor bende güle güle lafımı sokarak içimi rahatlatıyorum istediğimi yaptırıyorum direk yüzlerine yüzlerine diyorum. İdare edeb yoksa napacaksın içimizde mi kalsın.
Bence 2 gün önce başla mastit felan olursun Allah korusun o daha kötüKızlar nasipse beklerse benim pazartesi doğum var biliyorsunuz. Ben malt içecek bestlak damla filan aldım hastanede koşuşturma olmasın elimin altında bulunsun diye çünkü çok fazla kullanıyorum ben işe de yarıyor. Fakat şimdi şöyle bişey sorcam hem sütün şekerli olması için hemde tabi sütün gelmesi için cumadan birer tane içmeye başlasam olur mu acaba cuma ve haftasonu içip ptesi doğumdan sonra yine içerim üç Gün önceden içmeye başlamak yeterli mi mantıklı mı yada
Bence de yazardıAy umarım öyledir hatta bencede öyledir doğum filan olcak olsa yazardı o yine de
Ben de gelemiyorum valla o kadar kötü oluyorum ki eşim alışmış ama ona dokunmuyor pek benim midem alt üst oluyorAy
Ay ben o sese hiç gelemiyorum hiç tahammülüm yok
Yaaaa maşallah sizeMerhaba teyzoslarrben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Bu minnoşluk ne yaMerhaba teyzoslarrben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Oyy allahım oyyyMerhaba teyzoslarrben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Merhaaba. Bende bugün bu şişelerden aldım etiket için yer bakıyorum nereye yaptırdınız kaliteli güzel duruyor..Eki Görüntüle 3414387 34. Haftadayız. Hediyeliklerini kendim hazırladım
2700 olculdu dogumdan hemen once..2705 dogdu,Yaaaa maşallah sizekilosu doktorun dediği gibi mi oldu canımm
Periler gelsin diye attim..tum endiseler, korkukar gececek su perileri gordugunuzdeeOyy allahım oyyybenim de perilerimi getirdi bu foti
merhaba burdan yaptırdımMerhaaba. Bende bugün bu şişelerden aldım etiket için yer bakıyorum nereye yaptırdınız kaliteli güzel duruyor..
Yaaa ama yerimmmMerhaba teyzoslarrben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Girip girip bakıyorum bende hala yazmamış 2 ihtimal geliyor benimde aklıma. 1.si eşiyle geziyor ondan girmedi. 2. Doğuma bu gün alacakAy umarım öyledir hatta bencede öyledir doğum filan olcak olsa yazardı o yine de
Ertelendi saati randevum 6da hastaneye geldimRandevun kaçta kızzz sen sabahtan giderdin hepcesursavasci
Başından beri bebekle bizim kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben hiç aynı şeye koyulur mu diyebilirsin annem geldi eşyalarımı nereye asiyim dedi dedim benim dolaba asarım çocuğun kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben orda olmasın dedimAynen en iyisi öyle yapmak eşim demesin mi ikimizin kıyafetlerini yek valize koyalım diye ben de olmaz dedim çocuğum kıyafetleri de var benim de eşimin de hepsini tek valize sığdırmayı düşünüyor bir de Allah ım ya valla alıcam her şeyi
Allahım ya çorabına bak minnacık ayaklarMerhaba teyzoslarrben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Kız allah seniiii bu saate kadar nerdesin o zaman geziyordun dimi tatil diyeErtelendi saati randevum 6da hastaneye geldim
İnşallah canım inşallahPeriler gelsin diye attim..tum endiseler, korkukar gececek su perileri gordugunuzdee