- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
Püüü Allah hayrını versin bizde burda seni bekliyoruzErtelendi saati randevum 6da hastaneye geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püüü Allah hayrını versin bizde burda seni bekliyoruzErtelendi saati randevum 6da hastaneye geldim
Aynen öyle olmaz dedim zaten dur bakayım çocuğun kıyafetlerini kendiminkine koyacaktım ona d abir çanta yapayım hay aklınla bin yaşaBaşından beri bebekle bizim kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben hiç aynı şeye koyulur mu diyebilirsin annem geldi eşyalarımı nereye asiyim dedi dedim benim dolaba asarım çocuğun kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben orda olmasın dedim
Başta okadar çok olmaz canım keşke olsa sağarımBence 2 gün önce başla mastit felan olursun Allah korusun o daha kötü
Maşallah canım inşallah darısı başıma yarınBende yapmadım. Doğumdan sonra bestlak damla getirdi doktorum sıvı tüketmeye başladığında günde 3 kere 20 damla kullanacaksın dedi çok şükür sütüm ile ilgili bir sıkıntı olmadı.
İnşallah canım sütüm gelecek diye düşün hep olumsuz düşünmeMaşallah canım inşallah darısı başıma yarın
Oooyy maşallah maşallahMerhaba teyzoslarr ben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda
Sanırım böyle olumlu düşünmek en etkili ilaç haklısın canımİnşallah canım sütüm gelecek diye düşün hep olumsuz düşünme
Sizi yerim ben benide cozmussunuz sabah giderdi demişsiniz herkesi alintilayamiyorum kusura bakmayinKız bu arada bukadar girmemezlik yapmazdı hayırdır inşallah kontrole gidecekti nerde bu kadın cesursavasci
Öyle mi sen daha tecrübelisin tabi sen dene ona gör ebiz d ebaşlayalımBaşta okadar çok olmaz canım keşke olsa sağarım
Ama doğum filan olmadığını tahmin ettik öyle olsa iki elim kanda olsa yazarım diyodun ha ama yine de merak etmedik te değilSizi yerim ben benide cozmussunuz sabah giderdi demişsiniz herkesi alintilayamiyorum kusura bakmayin
Hadi inşallah işe yaradı diye haber ederim sizde denersinizÖyle mi sen daha tecrübelisin tabi sen dene ona gör ebiz d ebaşlayalım
Banada ptesiye çok var gibi geliyor kavuşuyoruz nasipseHuff doğurma perilerim geldi ama yavrum çok minik az daha büyüsün salı günü kontrol var 37+0 bakalım kaç kg almış. Salıya da çok var daha
Benimde artık doğsun istiyorum biran önceHuff doğurma perilerim geldi ama yavrum çok minik az daha büyüsün salı günü kontrol var 37+0 bakalım kaç kg almış. Salıya da çok var daha
Ne dedi canım doktorun kilosu doğum şekli gizli mesajlar falan var mıErtelendi saati randevum 6da hastaneye geldim
Cnm düşmüştü oruçta saldim bayrmada malum dikkat etmedim hiç öyle suyum artmiş . Yani üst sinira yakin cikmişŞekerin düşmemiş miydi canım senin
Anası gelince buraları unuttu bizim kız meraktayız yavvvvcesursavasci 6ya ertelemdi demiştin haber yokmu kız daha