2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek gulumsebebek melegim can melegim can @sulti tutti @kelebekimsi golden-snitch golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Canım bazen doktorlar özellikle uyarıyor hazır açılmada varken doğum başlasın diye. Belki öyle bişey yapmıştır doktorun ama kanama aşırıysa bencede bi bildir doktora ne olur ne olmaz. Sancıyı nerelerde hissediyosun belde de varmı?

Belde yok canım kasıklarimdan asagi doğru iniyo
Canım bazen doktorlar özellikle uyarıyor hazır açılmada varken doğum başlasın diye. Belki öyle bişey yapmıştır doktorun ama kanama aşırıysa bencede bi bildir doktora ne olur ne olmaz. Sancıyı nerelerde hissediyosun belde de varmı?
Nışanın o an mı geldi canım?
Mukus tikaci daha önce gelmişti bence o açılmadan ötürü düştü ama kansizdi. Doktorun gösterdiği o an bildiğin nişandi akıntili pembemsi kanlı akınti
Ayy muayne doğumu tetiklicektir büyük ihtimalle öyle hissediyorum 😍😍 kaç kg olmuş?
3500 olmuş geçen haftadan bu yana 100 gram almış sadece çok şükür 🥰

Kızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Çok şükür canım çok sevindim 🙏🏻🤗
Kızlar 34+2 oldum ben😍 beşik kurmak için erken mi?
1 tane salona (salonu kullanmıyorum kapalı duruyor)
1 tane de yatak odasına kurcam ama tozlanır mı herşeyi tamam olsun benim de kafam rahat olsun istiyorum ama kurup üzerini örtsem tozlanır mı yine de bilemedim.
Yada sadece salondakini mi kursam
Ben kurdum ama iç yataklarını koymadım. Son kez süpürürüm bebiş doğumuna yakın diye düşünüyorum
Kızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi
Bazı doktorlar sıyırma diye bir şey yapıyormuş belki ondan yapmıştır eliyle açıyorlarmış yani doğum başlasın diye.
Canım o o an gösterdi kanlı akıntı ama pembemsi hani nişan gösterdi bildiğin.. Bu bildiğin adet kanı saf bi şekilde
Benim de kanadığını hatırlıyorum canım ama adet kanı kadar mıydı emin olamadım. Doktora bi sor istersen kanama durumları önemli olabiliyor. Çatı muayenesinden sonra olduğu için muhtemelen onunla alakalı ama nolur nolmaz

Vay be demek öyle mi sağol canim çünkü parmaklarini gezdirdi 2 3 kere acıdı normalde burda catiya girenler acıdı diyordu bir kere acımış gibi birde ben kasmadim hani o acıyı tarif edemiyorum korkulacak bir şey değil ama anlamlandiramiyprum.. duruma göre aricam doktoru
Canım kızların yorumlarına bakılırsa çok mantıklı doktorun doğumu başlatabilmek için yapmış olması. Daha fazla kilo almadan normal doğumun olsun diye çok önceden başladı senin doktorun zaten çalışmalara. Korkma inşallah sıkıntısızca geçer kanaman.

Kızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek gulumsebebek melegim can melegim can @sulti tutti @kelebekimsi golden-snitch golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Canım benim suyum geldiğinde hafif regl sancım vardi ebe alttan muayene etti merakımdan sordum acilmam ne kadar olmuş diye 1 cm demişti. Hafif pembelik vardı peceteye sildigimde. Senin doğumun yakın gibi geldi bana

Çok şükür canım çok sevindim 🙏🏻🤗

Ben kurdum ama iç yataklarını koymadım. Son kez süpürürüm bebiş doğumuna yakın diye düşünüyorum

Bazı doktorlar sıyırma diye bir şey yapıyormuş belki ondan yapmıştır eliyle açıyorlarmış yani doğum başlasın diye.

Benim de kanadığını hatırlıyorum canım ama adet kanı kadar mıydı emin olamadım. Doktora bi sor istersen kanama durumları önemli olabiliyor. Çatı muayenesinden sonra olduğu için muhtemelen onunla alakalı ama nolur nolmaz
Araştırıyorum büyük ihtimal sıyırma yapmış 🥲🤣doktorda baktı heralde 1 cm açılmış ama doğacağı yok yardımcı olayım bari mi dedi anlamadım
Ped taktım duruma göre bunu da şey yaparsa sorcam
Canım benim suyum geldiğinde hafif regl sancım vardi ebe alttan muayene etti merakımdan sordum acilmam ne kadar olmuş diye 1 cm demişti. Hafif pembelik vardı peceteye sildigimde. Senin doğumun yakın gibi geldi bana
EEvet peceteye silince de pembelik geliyo birazdan yine bakicam artma azalma var mi diye 🥲
Canım kızların yorumlarına bakılırsa çok mantıklı doktorun doğumu başlatabilmek için yapmış olması. Daha fazla kilo almadan normal doğumun olsun diye çok önceden başladı senin doktorun zaten çalışmalara. Korkma inşallah sıkıntısızca geçer kanaman.
Amin inşallah canim birde ne dediğini o anki psikolojiyle hatırlamıyorum ama iyi dayandin anlamında bir şey dedi yapmış olabilir çünkü burda bir tane anne sey yazdı iste çığlık attım bitti anlamında hani 2 3 saniye sürmüş gibi benim baya sürdü o an

Vay be demek öyle mi sağol canim çünkü parmaklarini gezdirdi 2 3 kere acıdı normalde burda catiya girenler acıdı diyordu bir kere acımış gibi birde ben kasmadim hani o acıyı tarif edemiyorum korkulacak bir şey değil ama anlamlandiramiyprum.. duruma göre aricam doktoru
Muhtemelen senin bebis kilolu diye de doktorun biraz uyarmistir gelsin diye

Mukus tikaci daha önce gelmişti bence o açılmadan ötürü düştü ama kansizdi. Doktorun gösterdiği o an bildiğin nişandi akıntili pembemsi kanlı akınti

Ayy bize haber et sancı vs başlarsa 😍

Kesip burun deliklerime sokmak istiyorum sabunu 🤣🤣 banyo dolabından elime geçti bi koklayım dedim ayrılamıyoruz 🤣

Eklentiler

• IMG_4910.jpeg
    IMG_4910.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar Sabah nişanım gelmişti. Sancılarda başlamıştı, ama bir türlü aralık düşmüyor. Hala 15 dakikada bir geliyor çok kısa sürüyor bir türlu anlamadım bu durumu.
Doktorum 10 dakikada bir gelince gel demişti duş a filanda girdim ama degişmedi.

Böyle sancı olurmu aceba.
Yoksa yalancı sancı filan mı.

Canım bence dogum başlıcak leke gelip
Gidebilir ama devam etmesi normal degil bence bebe gelecek sabaha hadi bakim kaptın güzel tarihi
Heycan panik yapma sezaryen olursun büyük ihtimal açılman çogalmıştır kanama varsa

Aynı mı doguracagız ne yapacaģız. Ikimizde sallantılıyız bu gün. 24 nisan bebelerimiz mi olacak yoksa ben gece bekliyorum bakalım :)

Kızlar Sabah nişanım gelmişti. Sancılarda başlamıştı, ama bir türlü aralık düşmüyor. Hala 15 dakikada bir geliyor çok kısa sürüyor bir türlu anlamadım bu durumu.
Doktorum 10 dakikada bir gelince gel demişti duş a filanda girdim ama degişmedi.

Böyle sancı olurmu aceba.
Yoksa yalancı sancı filan mı.
Sabaha kadar çogalır canım normal dogum mu yapacaksın eger kanaman azalmadan devam ediyorsa açılman vardır her türlü
Doguma alınırsın

Evet hatta keşke bana da yapsa çünkü sezeryanla birden alacağız bebeğim muhtemelen şoka girmiş olacak 🥺 doktorum sezeryan zamanına kadar doğum başlarsa normal doğum düşünebiliriz dedi ama açılma kontrolu yapar mı bilmiyorum keske yapsa 🙏🏻

Çatıdan sonra doktorunun dediği gibi o tarz lekelenme olabileceğini biliyorum ama yoğun kanamayı duymadım ben canım bence bunu doktoruna bi sor benimki kanama durumunda kesinlikle bana veya hastaneye başvur dedi

Canım şunuda ekleyim dün araştırma yaparken okudum rengi
Adet kanı gibi ise
Doktorunuza bildiriniz yazıyordu çok bekleme bence çünkü bebegine kavuşmaya az kaldı 🥰🥰

X