2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
33+6yım cumartesi günü büyük temizlikten sonra kurmayı planlıyorum hem hava alır kokusu gider doğumdan önce son kez güzelce sileriz tertemiz olur

Valla ben hiç anlatmayım benim ilk doğum erken ve ani olduğundan kendime geldiğimde karnımdaki boşluğu hareketlerinin olmaması çok zoruma gitmişti ama Allahın izniyle seninki yanında olacak ellerine bakıp ayaklarını öpüp beni bunlarla mı tekmeliyodun diye sevcen

Park beşikse kur canım. Ben daha yeni kurdum bi kaç gün önce ama muşamba kokusu var ptesi doğum var nasipse koku gider umarım ozamana

Kızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.

Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Ayyy sağlıkla kucağına al canım inşallah. Benim nişanım geldikten iki gün sonra doğurmuştum ama bir haftaya kadar bekleyen de var

Kızlar nasipse beklerse benim pazartesi doğum var biliyorsunuz. Ben malt içecek bestlak damla filan aldım hastanede koşuşturma olmasın elimin altında bulunsun diye çünkü çok fazla kullanıyorum ben işe de yarıyor. Fakat şimdi şöyle bişey sorcam hem sütün şekerli olması için hemde tabi sütün gelmesi için cumadan birer tane içmeye başlasam olur mu acaba cuma ve haftasonu içip ptesi doğumdan sonra yine içerim üç Gün önceden içmeye başlamak yeterli mi mantıklı mı yada

Ay
Ay ben o sese hiç gelemiyorum hiç tahammülüm yok

Tam belli değil canım doktor bir kan sonucuna bakar duruma göre enfeksiyon varsa bence almayabilir
Hadi yaa ne zaman bakacak peki enfeksiyona yarın mı belki geçtiyse de hemen almaz geri 26 nisana atar yarın çok dolu olur dogumhaneler

Kızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Oh maşallah
aynen ben sırf o yapmasın diye önlem aldım umarım yapmaz anneler bir tane
O kadar temizliğin silmenin sonuna da bi doğum yakışır amaaaa anne sen iyileştin ben geliyorum diyen bi sürpriz yumurta bekliyorum senden
Hahahahah hadi inşallah bakalım mis gibi duşumu da aldım şimdi anamı da almaya gidicem bir bebiş kaldı sağlıkla gelsin o da inşallah

doktorun ne dedi canım çok heyecanlı
Kesinlikle
Hadi yaa ne zaman bakacak peki enfeksiyona yarın mı belki geçtiyse de hemen almaz geri 26 nisana atar yarın çok dolu olur dogumhaneler
Hiç bilmiyorum canım bakalım antibiyotik kullanıyorum umarım etki etmiştir ay nolur dua et bana

Ay evet bana da daha çoook var gibi geliyor herşey hazır ama ben hazır değilim biyandan da çok merak ediyorum kime benziyor nasıl bişey tanışmak için sabırsızlanıyorum
Şeyse hazırla kendini artık ayy allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı benim günüm belli olmadığı için sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo ajsjsj

İnşallah kuzum inşallah 3 günden sonra fayda ediyor inşallah tamamen geçmiştirde
Kavuşursun bebegine

Şeyse hazırla kendini artık ayy allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok heyecanlı benim günüm belli olmadığı için sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo ajsjsj
Ani olması mı daha güzel planlı olması mı bilemedim. Bunca ay geçti son iki hafta geçmek bilmedi sanki normal olup ani olsa daha güzel olurdu bide şimdi ptesiden önce gelmeye kalkarsa da üzülürüm tüm psikolojim ptesiye ayarlı

Bebek için gerekli şeyleri hemen koy bence zaman kazan. Baktın iyi gibisin devamını da koyup hastaneye git bence

Yok canım hemen olmuyor sancını bekle
Benim 4 nisan nışanım gelmişti 5 nisan akşamı sancım başladı 6 nisan doğurmuştm kızımı
Doktorunun numarası varsa arayıp söyle büyük ihtimalle evde bekle der yada gel bakalım der ama geri eve gönderme ihtimali yüksek. 1 hafta sonra bile doğuran oluyor

İnşallah canım inşallah hepimiz böyle sevelim inşallah sen de bu sefer doya doya yaşa sağlıkla al kucağına pazartesi günüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…