2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ben hiç sütüm olsun hazırlığı yapmadım ve sütüm gelmezse diye korkuyorum biraz

Ben hiç sütüm olsun hazırlığı yapmadım ve sütüm gelmezse diye korkuyorum biraz
Gelir gelir ben ilkinde ani sezaryen oldum yine hemen geldi sıkıntı olmadı korkma Allahı. İzniyle bol sütün olur benim derdim süt şekerli olsunda sarılık filan durumlarıyla uğraşmayalım diye yoksa süt gelmezse de mama veririm hiç öyle takıntım yok

Bu dediğin malt içecek şekerli mi yapıyor canım aklımda bulunsun

Kızlaar selammm, doktordan geldim.
37. haftaya girdik tam bugün, kilomuz 3.565gr olmuş var mı arttıran
Maşallah maşallah canım en yüksek cesursavasci ya söylemişti sanırım doktoru 3600 dü ama bugün yine kontrolü vardı günceller kiloyu bakalım bizim kaç çıkacak çok merak ediyorum doktorun söylediğiyle doğum kilosu arasındaki farkı senin bebiş nasılmış doktor doğum şekli için filan bişey dedi mi

Evet bende cesursavasci yı bekliyorum
Vallahi canım doktor bebiş için dilimizi ısıralım herşey yolunda dedi. Doğum şeklini haftaya konuşalım haftaya da 4 kilo olur gibi dedi. Aslında normal isteyen doktor ama riske de atmak istemem ne seni ne bebeği ne de kendimi dedi. Yani ben bundan sezeryan yağacağını anladım. Bakalımm hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.

Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Benim arkadaşımın 38 de nişan gelmişti 41 de suniyle doğum yaptı kişiden kişiye değişiyor o bence canım

Malt o işe de mi yarıyor şekerli olması açısından yani. Normalde bazı büyükler bi kaç gün bir iki çay kaşığı şekerli su veriyor ben onu çok doğru bulmuyorum da. Faydası da oluyor ne yalan söyleyim ama yaptırmak istemiyorum ona göre hazırlık yapayım bari bende

En hayırlı sağlıklı nasıl olacaksa öyle gelsin canım
evet canım bende şekerli su vermemek için sütümdeki şeker oranını yükseltmek istiyorum malt içecek o konuda iş görüyor umarım bu seferde işe yarar

Aynen en iyisi öyle yapmak eşim demesin mi ikimizin kıyafetlerini yek valize koyalım diye ben de olmaz dedim çocuğum kıyafetleri de var benim de eşimin de hepsini tek valize sığdırmayı düşünüyor bir de Allah ım ya valla alıcam her şeyi

Haa birde on koltuğu arkaya cekmeye başla öyle otur arabada artık rahat edemiyorum de arkada yer kalmiyo
Zaten hep öyle yapıyorum sonuna kadar çekiyorum arkada yer kalmıyor o kadar eşya bir de kv de alır valiz nereye soğcaz bilmiyorum ben de dedim eşyalar sığıyor mu bir bakalım deneyelim kadına gel dyip yer yok dersek ayıp olur dedim arabayı bi doldurayım ben her şeyle

O 1 saat rezillik yaşadım arabada onu yaşamasaydım belki anlamazdim idare edilir vs derdim de yok yani birde tahammül seviyemiz çok az gerek yok kalsın evinde
Ay evet yani yol çekemiyorsun niye ısrarla gelmek istiyorsun onu da anlamıyorum cam açsak üşüdüm der geçen geldiler calla içerde hamladım piştim üşüyorum diye cam açtırmadı en son fenalık geldi şu camı aç dedim eşime biraz açtı bayramd ao kadar insan evin içinde dolu hem havadız hem sıcak sıcakta bir de arabada gidemem benimki az da değil artık yok tamamen insan rahatsız olur mu diye düşünür yani pardon diyip diyip geğiriyor ay aklıma geldikçe sinir oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…