2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Eşinde işte anası olunca bişey yapamamıştır. Benim eşimde öyle atası olunca akan sular duruyor maalesef o yüzden bakıyorum o halledilmiyor bende güle güle lafımı sokarak içimi rahatlatıyorum istediğimi yaptırıyorum direk yüzlerine yüzlerine diyorum. İdare edeb yoksa napacaksın içimizde mi kalsın.
🤣🤣 ay kız en iyisi öyle yapmak biraz da insanların düşünmesi lazım ne bileyim ya ben başkasının yanında geğirmeye utanırım bir de ard srda sürekli ve hamileyim yani dediğin gibi napalım napalım diyip duruyor annesi diye bir şey de diyemiyorum ama beni düşünen yok daha da sinirleniyorum

Kızlar nasipse beklerse benim pazartesi doğum var biliyorsunuz. Ben malt içecek bestlak damla filan aldım hastanede koşuşturma olmasın elimin altında bulunsun diye çünkü çok fazla kullanıyorum ben işe de yarıyor. Fakat şimdi şöyle bişey sorcam hem sütün şekerli olması için hemde tabi sütün gelmesi için cumadan birer tane içmeye başlasam olur mu acaba cuma ve haftasonu içip ptesi doğumdan sonra yine içerim üç Gün önceden içmeye başlamak yeterli mi mantıklı mı yada 🤔
Bence 2 gün önce başla mastit felan olursun Allah korusun o daha kötü

Merhaba teyzoslarr❤️ ben icerdeydim ciktim...simdi sira arkadaslarimda❤️❤️🥰

Eklentiler

• IMG_20240422_191928.jpg
    IMG_20240422_191928.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 110
Ay umarım öyledir hatta bencede öyledir doğum filan olcak olsa yazardı o yine de 😂😂
Girip girip bakıyorum bende hala yazmamış 2 ihtimal geliyor benimde aklıma. 1.si eşiyle geziyor ondan girmedi. 2. Doğuma bu gün alacak 🥹 onun telaşesi ile giremedi cesursavasci cesursavasci hangisi kızz merakta bıraktın biziii 😂

Aynen en iyisi öyle yapmak eşim demesin mi ikimizin kıyafetlerini yek valize koyalım diye ben de olmaz dedim çocuğum kıyafetleri de var benim de eşimin de hepsini tek valize sığdırmayı düşünüyor bir de Allah ım ya valla alıcam her şeyi
Başından beri bebekle bizim kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben hiç aynı şeye koyulur mu diyebilirsin annem geldi eşyalarımı nereye asiyim dedi dedim benim dolaba asarım çocuğun kıyafetleri ayrı yıkıyorum ben orda olmasın dedim

X