2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Olmuyo cidden olmuyor
şuan gözlerim yanıyor uyumak istiyorum ama doktora gitcem vs diye uyuyamicam yine

Maşallah prenses gibi

Kız sen niye hiç yazmıyorsun bakiyim bu zamana kadar seni de tanımak isterdikrica ederiz
cesursavasci
Yazan arkadaşların yaşadığı bir çok şeyi yaşadım ve bir çok şeye sayenizde cevap buldum .
Bundan sonra daha aktif olurum:)

Aynem çok küçük çocuktan dolayı araba değiştirmek istiyoruz o yüzden zaten arabayla gidiyoruz ben doldurayım en iyisi arabayı
O 1 saat rezillik yaşadım arabada onu yaşamasaydım belki anlamazdim idare edilir vs derdim de yok yani birde tahammül seviyemiz çok az gerek yok kalsın evinde

Ayyy çok heyecanlıııı sağlıkla al kucağına canım nasıl hissediyorsun şuan
Çok heyecanlıyım aşırıı bi de hamileliğin bitiyor olması çok duygusal geliyor o karnımın yanlarından ayaklarını ellerini ittirmesini içimdeki kıpırtılarını özleyeceğim diye de ayrı bi duygusallık yüklüyüm sizlere de olmuş muydu normal mi bu

Kızlar 34+2 oldum ben beşik kurmak için erken mi?
1 tane salona (salonu kullanmıyorum kapalı duruyor)
1 tane de yatak odasına kurcam ama tozlanır mı herşeyi tamam olsun benim de kafam rahat olsun istiyorum ama kurup üzerini örtsem tozlanır mı yine de bilemedim.
Yada sadece salondakini mi kursam

Ben kurmuştum canım beşik kurulu bekliyordu ama yatağını içine koymamıştım. Tozlanır illa ki yani en son yine bi tozunu alıp yatağı öyle koyarsın kurulu kalsın istiyorsan

Ben kurmuştum canım beşik kurulu bekliyordu ama yatağını içine koymamıştım. Tozlanır illa ki yani en son yine bi tozunu alıp yatağı öyle koyarsın kurulu kalsın istiyorsan

Yok canım doktor da şaşırdı iki hafta önce herşeyi çok çok normaldi bı anda oldu anlamadım bende sadece bı grıp gecırdım doktor çift rahimle alakalı olabilir dedi
Sıkma canını zaten 35 haftası dolmuş insallah bi sey olmaz kilosu nasıldı haftasına gore kilosuda cok fazla geride degilse belki kuveze bile gerek kalmaz

Kardelenzey ben de bir iki gundur cok stresliyim ya bir anda kotu bir sey olursa diye korkuyordum simdi senin bebisini saglikla yanina aldigini gorunce acaba ben de mi gidip hemen dogursam diyorum yarin ben de 35 oluyorum doktor kabul etseydi kesin dogururdum

Kızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.

Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Korkmaa canım ne mutlu sana eğer eşyaların hazırsa hastane çantanı hemen hazırla daha sancin yoğunlaşmadan bazen cok daha sonra sanci baslyor yada suyun geliyor dusunu al hazirligini gör sadece ekstra bir durum olursa doktorunu ihmal etme ara

Kızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.

Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Sakin ol canım bak doktorumun verdiği kağıtta da yazıyor. Bazen nişan geldikten 1 hafta sonra bile doğum olabiliyor.

Eklentiler

• IMG_5429.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 47
yüzüne de öyle söyleyemem ben utanırım onu demeye eşim de salak gerçekten beni sinir ediyor tamam gel diyor hiç sorayım demek yok aptal
Eşinde işte anası olunca bişey yapamamıştır. Benim eşimde öyle atası olunca akan sular duruyor maalesef o yüzden bakıyorum o halledilmiyor bende güle güle lafımı sokarak içimi rahatlatıyorum istediğimi yaptırıyorum direk yüzlerine yüzlerine diyorum. İdare edeb yoksa napacaksın içimizde mi kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…