Olmuyo cidden olmuyor
şuan gözlerim yanıyor uyumak istiyorum ama doktora gitcem vs diye uyuyamicam yine
Maşallah prenses gibi
Kız sen niye hiç yazmıyorsun bakiyim bu zamana kadar seni de tanımak isterdikrica ederiz
O 1 saat rezillik yaşadım arabada onu yaşamasaydım belki anlamazdim idare edilir vs derdim de yok yani birde tahammül seviyemiz çok az gerek yok kalsın evindeAynem çok küçük çocuktan dolayı araba değiştirmek istiyoruz o yüzden zaten arabayla gidiyoruz ben doldurayım en iyisi arabayı
O kadar temizliğin silmenin sonuna da bi doğum yakışır amaaaaAnam geliyor yolda temizlemediğim dip bucak yer kalmadı ama yine de bugün de üstünden geçiyorum kan ter içinde kaldım bakalım nerde kusur bulacak
Çok heyecanlıyım aşırııAyyy çok heyecanlıııısağlıkla al kucağına canım nasıl hissediyorsun şuan
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Kizlar bizim bugün kontrolümüz vardi . Doktor böyle giderse sezeryana alacam dedi 11 güne . Suyum üst sinira yakin çikti . Bebekte şekerden dolayi
3 saatlik uykuyla selamAyyy nedir bu herkeste varmış en azından teselli oldu
Şekerin düşmemiş miydi canım senin3429 olmuş kilosu . Suyum fazlalaşmiş. Böyle gıderse 10 gün sonra alacam dedi sezeryana . Gıdışe bakacakmiş ona göre karar verecek . Tatliyı gamurişini kestırdi .45 dk yürüyüş verdi
Ben o kadar alistim ki saat basi kalkmaya bazen gozum kapali gidip geliyorumKriz geçiririm o kadar kalksam bi kez kalktığımda bile uykum bölündü diye sinir oluyorum
Ben kurmuştum canım beşik kurulu bekliyordu ama yatağını içine koymamıştım. Tozlanır illa ki yani en son yine bi tozunu alıp yatağı öyle koyarsın kurulu kalsın istiyorsanKızlar 34+2 oldum benbeşik kurmak için erken mi?
1 tane salona (salonu kullanmıyorum kapalı duruyor)
1 tane de yatak odasına kurcam ama tozlanır mı herşeyi tamam olsun benim de kafam rahat olsun istiyorum ama kurup üzerini örtsem tozlanır mı yine de bilemedim.
Yada sadece salondakini mi kursam
Sıkma canını zaten 35 haftası dolmuş insallah bi sey olmazYok canım doktor da şaşırdı iki hafta önce herşeyi çok çok normaldi bı anda oldu anlamadım bende sadece bı grıp gecırdım doktor çift rahimle alakalı olabilir dedi
Yaa cok sevindimKızlar cok şükür cıktık ıkımızde ıyıyız bebısım de iyi yanımda
Korkmaa canım ne mutlu sanaKızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.
Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Bazı insanlar demek ki arsız olunca ne yapsak boşKız bizim akrabaya o bile fayda etmedi kadın birde ilaciyla gelmisti düşün mübarek surdan şuraya gidememisti @kelebekimsi
Sakin ol canım bak doktorumun verdiği kağıtta da yazıyor. Bazen nişan geldikten 1 hafta sonra bile doğum olabiliyor.Kızlarrrrrre Nişanım geldi.
Kanlı bir mukus şeklinde sildikçede geliyor.
Daha hastane cantam tam hazir degildi.
Nişandan sonra hemen cocuk oluyor mu ne yapmam lazımmm.
Eşinde işte anası olunca bişey yapamamıştır. Benim eşimde öyle atası olunca akan sular duruyor maalesef o yüzden bakıyorum o halledilmiyor bende güle güle lafımı sokarak içimi rahatlatıyorum istediğimi yaptırıyorum direk yüzlerine yüzlerine diyorum. İdare edeb yoksa napacaksın içimizde mi kalsın.yüzüne de öyle söyleyemem ben utanırım onu demeye eşim de salak gerçekten beni sinir ediyor tamam gel diyor hiç sorayım demek yok aptal