- 8 Eylül 2024
- 86
- 98
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.001
Kizlar bu arada benim masum melegimin cinsiyeti de bugün belli oldu savaşçı kız geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunBir bildikleri vardır demek ki..
İnşallah güzel haberlerini alırız
Her şey gönlünüzce olsun, tertemiz sonuçlar çıksın inşallah
Canım sağlıkla gelsin prensesin inşallahKizlar bu arada benim masum melegimin cinsiyeti de bugün belli oldu savaşçı kız geliyor
Benimde yarın belli olacak inşallah gösterir kendini.bende kız istiyrom bir oğlum var tabi here3yin başı saglikKizlar bu arada benim masum melegimin cinsiyeti de bugün belli oldu savaşçı kız geliyor
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin doktorlara çok takılmamaya çalış dicem ama çok zor biliyorum. Onlar için artık rutine bağlamış çok normalmiş gibi konuşuyorlar annelerin yerine kendilerini koymuyorlar ne yazıkki.Kizlar bu arada benim masum melegimin cinsiyeti de bugün belli oldu savaşçı kız geliyor
Dünyalar güzeli minik en güzel günler onu bekliyor, sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallahKizlar bu arada benim masum melegimin cinsiyeti de bugün belli oldu savaşçı kız geliyor
Benim testlerim az önce çıktı 5 iş günü içinde geldi hepsi tertemiz negatif hiç korkmayın amniyosentes siz bilirsiniz ama ben yaptırmayı tercih etmedim direkt fetal DNA testi daha mantıklı geldi risk yok çünkü bu testler gerçekten bizi korkutmaktan başka hiçbir şey yarıyor mu bilemiyorum doktorla konuştuk doktor hala beni korkutuyor işte mutlaka detaylı ultrason görmemiz gerekiyor bu testler tek başına yeterli değil ama testi yapan kadınla konuştuğum zaman o testiniz gayet temiz korkmayın dedi121'de 1 çıktı benim değerim 37 yaşındayım. Yarın için farklı bir perinataloğa randevu aldım uerofinsle de görüştük fetal dna için. Ayrıca ben genetik için de bir dr la görüştüm korkmayın yaşınız itibariyle değerleriniz yüksek hiç bir şey olmaya da bilir dedi ama ihtimalleri gözardı edemeyiz dedi. 14. Haftadayım o yüzden amniyosentez yapamayız düşme ihmali yüksek bebeğin 16. Haftayı doldurunca direk amniyosentez dedi.
Hem de ne gerginlik gözümde yaş bitti kaç gündür perişan oldum çocuklara bir şey anlatamıyoruz ne oluyor diye gözümüzün içine bakıyorlar. Rabbim her konuda iyi, hal dilinden anlayan insanlarla karşılaştırsın.Canım hiç bisey yoktur o zaman merak etme başka bşseyden de ele verirdi bence kendini eğer olsaydı.
İkili üçlü testler hata payının yüksek olduğu testler. Annelere gerginlik işte. Geçen gün arkadaşımda anlatmıştı onunda yaşı küçük olduğu halde yüksek risk çıkmıştı sonra fetal dna ile rahatladılar. Sende sıkma canını tertemiz gelecek sonucun içimden öyle gecti
Canım bu değerlerle anlaşılmıyor doktora grafik gidiyor o şekilde yorumlanıyor.kızlar ikili tarama sonuçlarından anlayan var mı e nabızda sadece böyle görünüyor. Doktoruma randevu bulamıyorum şuan başka memleketteyim endişelendim anlayan var mı
Gözünüz aydın rabbim bir daha korkutmasınBenim testlerim az önce çıktı 5 iş günü içinde geldi hepsi tertemiz negatif hiç korkmayın amniyosentes siz bilirsiniz ama ben yaptırmayı tercih etmedim direkt fetal DNA testi daha mantıklı geldi risk yok çünkü bu testler gerçekten bizi korkutmaktan başka hiçbir şey yarıyor mu bilemiyorum doktorla konuştuk doktor hala beni korkutuyor işte mutlaka detaylı ultrason görmemiz gerekiyor bu testler tek başına yeterli değil ama testi yapan kadınla konuştuğum zaman o testiniz gayet temiz korkmayın dedi
Amin cümlemizinkini inşallah gerçekten bir haftadır mahvoldum eşim yoktur bir şey diyor ama insan yine de acaba mı diyoruz Doktorlar da çok kesin böyle Emin konuşuyorlar insanı hiç rahatlatmıyorlar onlar da tabii ki işlerini yapıyorlar bir şey demiyorum ama ultrasonda tertemiz çıkıyor hiçbir sıkıntısı yok düşünüyorum ben bu tarz hastalıklarda az da olsa ultrasonda bir belirti olabileceğine inanıyorum ama doktora sorarsanız yok diyor belli olmaz ultrasonda diyor çok şükür atlattın İnşallah bekleyen herkesin testi tertemiz gelirGözünüz aydın rabbim bir daha korkutmasın
Merhabalar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Herhangi bir doktora gitsem yani özel veya devlet orada görünür mü grafik sadece gittiğim doktor mu görebilir acaba çok endişelendim durduk yereCanım bu değerlerle anlaşılmıyor doktora grafik gidiyor o şekilde yorumlanıyor.
Onu bilmiyorum maalesef doktorunuz özel mi? Özelse mesaj atın bilgi verecektir. Şuan endişelenmenize gerek yok dediğim gibi bu değerler tek başına bir şey ifade etmiyor.Merhabalar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Herhangi bir doktora gitsem yani özel veya devlet orada görünür mü grafik sadece gittiğim doktor mu görebilir acaba çok endişelendim durduk yere
Canım gözün aydın cinsiyeti öğrenebildin mi?Amin cümlemizinkini inşallah gerçekten bir haftadır mahvoldum eşim yoktur bir şey diyor ama insan yine de acaba mı diyoruz Doktorlar da çok kesin böyle Emin konuşuyorlar insanı hiç rahatlatmıyorlar onlar da tabii ki işlerini yapıyorlar bir şey demiyorum ama ultrasonda tertemiz çıkıyor hiçbir sıkıntısı yok düşünüyorum ben bu tarz hastalıklarda az da olsa ultrasonda bir belirti olabileceğine inanıyorum ama doktora sorarsanız yok diyor belli olmaz ultrasonda diyor çok şükür atlattın İnşallah bekleyen herkesin testi tertemiz gelir
Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla gelir minik yavrunuz. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın inşallahBenim testlerim az önce çıktı 5 iş günü içinde geldi hepsi tertemiz negatif hiç korkmayın amniyosentes siz bilirsiniz ama ben yaptırmayı tercih etmedim direkt fetal DNA testi daha mantıklı geldi risk yok çünkü bu testler gerçekten bizi korkutmaktan başka hiçbir şey yarıyor mu bilemiyorum doktorla konuştuk doktor hala beni korkutuyor işte mutlaka detaylı ultrason görmemiz gerekiyor bu testler tek başına yeterli değil ama testi yapan kadınla konuştuğum zaman o testiniz gayet temiz korkmayın dedi
Yok hayır devlette yaptırdım. Özel de bir doktorum yok yaptırdığım yerdeki doktordada randevu yok Bağcan bilemedimOnu bilmiyorum maalesef doktorunuz özel mi? Özelse mesaj atın bilgi verecektir. Şuan endişelenmenize gerek yok dediğim gibi bu değerler tek başına bir şey ifade etmiyor.
Cinsiyetini 12 haftalıkken Dr yüzde 70 kız demişti geçen haftada kız olduğu kesinleşmişti testtede kız çıkmışCanım gözün aydın cinsiyeti öğrenebildin mi?
Bende devlette yaptırmıştım labaratuvarda isteyin verirlerYok hayır devlette yaptırdım. Özel de bir doktorum yok yaptırdığım yerdeki doktordada randevu yok Bağcan bilemedim