2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah maşallah prensesliliği cesursavasci gibi ele almaya niyetlisin gerçi biraz geç oldu ama doğurcan artık
Hiç gece de uyanmıyomusun çişin de mi gelmiyor
Haşaa onun gibi olamayız bu ağrılarla biraz zor ama uyku konusunda tahtımı vermem dün gece bi kez kalktım çişe o da uzun zaman sonra ilk kez oldu ona bile kalkmıyorum

Günaydın beybi bende 11 buçukta bi uyumuşum anca kalktım 2 gündür masallah çok güzel uyuyorum
Haşaa onun gibi olamayız bu ağrılarla biraz zor ama uyku konusunda tahtımı vermem dün gece bi kez kalktım çişe o da uzun zaman sonra ilk kez oldu ona bile kalkmıyorum
Kız siz nasıl çişe kalkmıyonuz yada nasıl gecede bir kere kalkarsınız ben 2 saat tuvalete gitmeyince yataktan kalkamıyorum kasık doluluğundan iki büklüm yürüyüp öyle tuvalete varıp boşaltıyom ha maşallah vallahi süpersiniz nazar değmesin

Hayret ettim normalde bende kalkıyorum çişe ama bu gece kalkmamışım ama sabah karnım ağrıyordu doluluktan

Hayret ettim normalde bende kalkıyorum çişe ama bu gece kalkmamışım ama sabah karnım ağrıyordu doluluktan
Ay evet çok kötü oluyor yataktan kalkamıyorum baskıdan ağrıdan. Oh iyi yapmışsın vallahi son zamanlar uykunun tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…