2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de uyuyamıyorum çocuk sanki yerini bulsa çıakcakmış gibi hareket edip duruyor canımı acıtıyor kaburgama ayağını getirip duruyor sürekli ☹️ dün de uyumadım pek 5 saatcik uyumuşum sabah da uyumadım şimdi yine 1 buçuğa geliyor uyuyamıyorum

Kızlar huzurum kalmadı şu son 1 haftadır uyumak istiyorum uyuyamıyorum.. Gündüzde uyumak istiyorum ve uyurum istesem gece uyumam diye uyumayıp gecede uyumuyorum.. Yarın doktor kontrolüm var icerde bebeğim sagolsun tepinip duruyo 2 gram uykumda kaciyo 🥲
24.04 te çok doğum var onun dışında doğur kız tut 2 gün kendini 😂

Yalnız değilim bu biraz rahatlattı. Hayatta en önemli şey uyku diyen ben 3-4 saat uykuyla duruyorum kaç gündür. Nemeler gibi arada uyukluyorum sadece
Bende uyuyamiyorum..sonrasinda da uyku yok kizlar.🙄🤣
Hiç kimse uyuyamıyor galiba bende aynı 🤨🤨🤨🤨
Benim kızımın zabağanan gösterisi var ama ben uyuyamıyorum 🥲😂
Ben de uyuyamıyorum çocuk sanki yerini bulsa çıakcakmış gibi hareket edip duruyor canımı acıtıyor kaburgama ayağını getirip duruyor sürekli ☹️ dün de uyumadım pek 5 saatcik uyumuşum sabah da uyumadım şimdi yine 1 buçuğa geliyor uyuyamıyorum
Ayyy nedir bu herkeste varmış en azından teselli oldu😅

Nst sırasında 1 saat bekledim kan alma sırasında da 1 saat bekledim doktorda da bekledim derken öğlen arası girdi tam işlerim bitti, öğleden sonraya kalsa iyice sinirlenirdim 😄
Ne güzel halletmişsin işlerini ben de yazlık kışlık ayrımı yapıcam sonra benim de bitiyor şükür, temizlik kalıyor geriye bitiyor dediğim de o 😄
Temizliği de bir kadın tutarsın ona yaptırırsın boşver hiç yorma kendini bebeğinle ilgilen 😍 maşallah ne çok sıra beklemişsin demekki bayağı tutulan bir hastane herkes tercih ettiğine göre 🥺

Back