Açıldı canım biraz nefes alabiliyorum daha rahat nane limon felan içtim bogaz spreyi kullandım fayda ettimelegim can naptın canım nasılsın nasıl oldun açıldı mı burnun
Sen nasıl oldun degişecek mi dogum tarihin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıldı canım biraz nefes alabiliyorum daha rahat nane limon felan içtim bogaz spreyi kullandım fayda ettimelegim can naptın canım nasılsın nasıl oldun açıldı mı burnun
Benim kızımın zabağanan gösterisi var ama ben uyuyamıyorumSen niye uyumadın kız bu arada yarın Zabağnan oğlunun gösterisi yokmuydu sanki
24.04 te çok doğum var onun dışında doğur kız tut 2 gün kendiniKızlar huzurum kalmadı şu son 1 haftadır uyumak istiyorum uyuyamıyorum.. Gündüzde uyumak istiyorum ve uyurum istesem gece uyumam diye uyumayıp gecede uyumuyorum.. Yarın doktor kontrolüm var icerde bebeğim sagolsun tepinip duruyo 2 gram uykumda kaciyo![]()
İlk defa bacak aram şuan acayip ağrıyor allahimmmm24.04 te çok doğum var onun dışında doğur kız tut 2 gün kendini![]()
Yalnız değilim bu biraz rahatlattı. Hayatta en önemli şey uyku diyen ben 3-4 saat uykuyla duruyorum kaç gündür. Nemeler gibi arada uyukluyorum sadece
Bende uyuyamiyorum..sonrasinda da uyku yok kizlar.![]()
Hiç kimse uyuyamıyor galiba bende aynı![]()
Benim kızımın zabağanan gösterisi var ama ben uyuyamıyorum![]()
Ayyy nedir bu herkeste varmış en azından teselli olduBen de uyuyamıyorum çocuk sanki yerini bulsa çıakcakmış gibi hareket edip duruyor canımı acıtıyor kaburgama ayağını getirip duruyor süreklidün de uyumadım pek 5 saatcik uyumuşum sabah da uyumadım şimdi yine 1 buçuğa geliyor uyuyamıyorum
Temizliği de bir kadın tutarsın ona yaptırırsın boşver hiç yorma kendini bebeğinle ilgilenNst sırasında 1 saat bekledim kan alma sırasında da 1 saat bekledim doktorda da bekledim derken öğlen arası girdi tam işlerim bitti, öğleden sonraya kalsa iyice sinirlenirdim
Ne güzel halletmişsin işlerini ben de yazlık kışlık ayrımı yapıcam sonra benim de bitiyor şükür, temizlik kalıyor geriye bitiyor dediğim de o![]()
Biraz daha iyiyim canımAçıldı canım biraz nefes alabiliyorum daha rahat nane limon felan içtim bogaz spreyi kullandım fayda etti
Sen nasıl oldun degişecek mi dogum tarihin
Hahahahahhaha prenses gibi mi giyinecek yoksa kültürel mi giyinecek zabağnan erken uyanman lazımBenim kızımın zabağanan gösterisi var ama ben uyuyamıyorum![]()
Korkma korkmaaa benimki 4 gündür agrıyor sanki kemiklerim kırılacak yine gelmediiiiiiİlk defa bacak aram şuan acayip ağrıyor allahimmmm![]()
Niye uyandın melek uyusana şurda kaç günün kaldı sankiKorkma korkmaaa benimki 4 gündür agrıyor sanki kemiklerim kırılacak yine gelmediiiiii![]()
Kültürel giyecek delilo oynicak teyzesiHahahahahhaha prenses gibi mi giyinecek yoksa kültürel mi giyinecek zabağnan erken uyanman lazımannem benim gösterilerime hiç gelmezdi bak
![]()
Benimkisi zor dalma ve sık uyanma canımUykusuzluk dediğiniz kizlar hiç mi uyuyamama yoksa sürekli uyanmami. Ben saat başi uyaniyorum dalamiyorum
Oy kıyamam delilo mu oynicak elbisesini yerim onunKültürel giyecek delilo oynicak teyzesinasıl gitmeyim minikimin 1. Sınıf ilk gösterisi
![]()