Ben de uyuyamıyorum çocuk sanki yerini bulsa çıakcakmış gibi hareket edip duruyor canımı acıtıyor kaburgama ayağını getirip duruyor sürekli dün de uyumadım pek 5 saatcik uyumuşum sabah da uyumadım şimdi yine 1 buçuğa geliyor uyuyamıyorum
Kızlar huzurum kalmadı şu son 1 haftadır uyumak istiyorum uyuyamıyorum.. Gündüzde uyumak istiyorum ve uyurum istesem gece uyumam diye uyumayıp gecede uyumuyorum.. Yarın doktor kontrolüm var icerde bebeğim sagolsun tepinip duruyo 2 gram uykumda kaciyo
Ben de uyuyamıyorum çocuk sanki yerini bulsa çıakcakmış gibi hareket edip duruyor canımı acıtıyor kaburgama ayağını getirip duruyor sürekli dün de uyumadım pek 5 saatcik uyumuşum sabah da uyumadım şimdi yine 1 buçuğa geliyor uyuyamıyorum
Nst sırasında 1 saat bekledim kan alma sırasında da 1 saat bekledim doktorda da bekledim derken öğlen arası girdi tam işlerim bitti, öğleden sonraya kalsa iyice sinirlenirdim
Ne güzel halletmişsin işlerini ben de yazlık kışlık ayrımı yapıcam sonra benim de bitiyor şükür, temizlik kalıyor geriye bitiyor dediğim de o
Temizliği de bir kadın tutarsın ona yaptırırsın boşver hiç yorma kendini bebeğinle ilgilen maşallah ne çok sıra beklemişsin demekki bayağı tutulan bir hastane herkes tercih ettiğine göre