2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Temizliği de bir kadın tutarsın ona yaptırırsın boşver hiç yorma kendini bebeğinle ilgilen 😍 maşallah ne çok sıra beklemişsin demekki bayağı tutulan bir hastane herkes tercih ettiğine göre 🥺
Sadece 2 tane özel hastane var bir de pazartesi günleri ekstra kalabalık oluyor ondan bence 😀
3429 olmuş kilosu . Suyum fazlalaşmiş. Böyle gıderse 10 gün sonra alacam dedi sezeryana . Gıdışe bakacakmiş ona göre karar verecek . Tatliyı gamurişini kestırdi .45 dk yürüyüş verdi
Anladım canım senin kilosu fazlaymış benimkine göre evet. Su fazlalığı şekerden oluyor diyorlar dikkat edersin 10 gün kadar sonra kavuşursunuz 🤗 45 dk yürümek çok zor ya aralıklı dinlenerek olabilir de aralıksız tempolu imkansız gibi 🥲

Bende galiba gündüz uyucam napiyim zombi gibi oldum göz altlarım çöktü 🥲
Ahahah canimsin💜 gorcez daha yeni başladık 23 nisana hadi bakalim🤭🤭🙈
Kıız valla dediğim doğru çıktı ya benim 😂 23 ünden evvel doğurmicaksınız demiştim hatırladınız mı 😂😂 sen ve melegim can melegim can

Gece uyuyamama, uykuya dalamama, sık uyanma sorunu tek bende yokmuş sevindim.
Bazen kendi kendime kızıyorum uyuuu bak az kaldı istesende uyumaya fırsat bulamıycan diyorum ama olmuyor :sinirli:

Kızlar daha önce söylemiştim doğum içim memlekete gidicem diye yol 18 saat felan normalde yarın uçakla gidecektim ama 2 hafta sonra eşimle gidelim diye karar verdik arabayla gidicez görümcem Konyada oturuyor biz Antalyaya gidicez kayınvalidem bugün beni de giderken Konyaya bırakın madem diyor. Ay nasıl sinirlendim arabanın arkasında gidemiyor midesi bulanıyor sadece bir kez onunla yolculuk yaptım 2 saat felan sürekli midesi bulanıyor diye geğiriyordu arkada. En son eşime dur şurda dedim arkaya geçtim. Hamileliğimin başında bir de beni de araba tutuyor midem bulanıyor zar zor dayanıp geldim tüm camları açıp şimdi de o kadar uzak yola gitmek istiyor. Ki arabamız çok küçük 2 büyük valiz olacak bir bebeğin hastane çıkışı için küçük valiz bebek çantası bilmem ne araba zaten dolu olacak nereye sıkışıp gelecek bilmiyorum. Zaten öne oturucam ama arkada affedersiniz sürekli geğirip durunca önde de olsam fena oluyorum birkaç saat de değil idare edeyim desem

Eklentiler

• IMG_4894.jpeg
    IMG_4894.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 86
Gece uyuyamama, uykuya dalamama, sık uyanma sorunu tek bende yokmuş sevindim.
Bazen kendi kendime kızıyorum uyuuu bak az kaldı istesende uyumaya fırsat bulamıycan diyorum ama olmuyor :sinirli:
Olmuyo cidden olmuyor
şuan gözlerim yanıyor uyumak istiyorum ama doktora gitcem vs diye uyuyamicam yine 🥲🤣
🥹 bak teyzesi ilk bebem şaka gibi geliyor büyüdüde 2. Sınıf olacak
Maşallah prenses gibi 😍
Merhaba
Uzun süredir gurubu takip ediyorum. Tabi ki mayıs 2024 annesi olarak 35+2 haftalığım. Bugune kadar tecrübelerinizi paylaşarak bana çok yardımcı oldunuz . Teşekkür etmek istedim🤗
Kız sen niye hiç yazmıyorsun bakiyim bu zamana kadar seni de tanımak isterdik😘rica ederiz

Kızlar daha önce söylemiştim doğum içim memlekete gidicem diye yol 18 saat felan normalde yarın uçakla gidecektim ama 2 hafta sonra eşimle gidelim diye karar verdik arabayla gidicez görümcem Konyada oturuyor biz Antalyaya gidicez kayınvalidem bugün beni de giderken Konyaya bırakın madem diyor. Ay nasıl sinirlendim arabanın arkasında gidemiyor midesi bulanıyor sadece bir kez onunla yolculuk yaptım 2 saat felan sürekli midesi bulanıyor diye geğiriyordu arkada. En son eşime dur şurda dedim arkaya geçtim. Hamileliğimin başında bir de beni de araba tutuyor midem bulanıyor zar zor dayanıp geldim tüm camları açıp şimdi de o kadar uzak yola gitmek istiyor. Ki arabamız çok küçük 2 büyük valiz olacak bir bebeğin hastane çıkışı için küçük valiz bebek çantası bilmem ne araba zaten dolu olacak nereye sıkışıp gelecek bilmiyorum. Zaten öne oturucam ama arkada affedersiniz sürekli geğirip durunca önde de olsam fena oluyorum birkaç saat de değil idare edeyim desem
Arabada yer yok desin eşin annesine sende canım ne varsa arabaya gerekli gereksiz doldur artık ki esinde onu rahatça diyebilsin.. hiç düşünceme yok insanlarda gerçekten ben öyle biriyle 1 saat yolculuk yaptım birde hamile değilken beni yol tutmuyor öldüm yani mide bulantısı sinirden gegirip duruyor dediğin gibi arabadan nasıl baş ağrısı mide bulantisiyla indigimi hatirladim😑 hayır birde onunda eşyası olacak nereye sigacaksiniz cidden

Direk ilaç temin et canım kv ver. Yüzüne de söyle madem bu kadar yol geleceksin sen geğirdikçe bende fena oluyorum de içir ilacını hatta uyku yapanlardan aldır eşine gidene kadar hem uyusun sesi kesilsin hem sen rahat et 😂😂 çok mu kötüyüm bilmiyorum ama tahammül seviyemin en düşük olduğu zamandayım sanırım bu tarz bi öneri verebilirim

Direk ilaç temin et canım kv ver. Yüzüne de söyle madem bu kadar yol geleceksin sen geğirdikçe bende fena oluyorum de içir ilacını hatta uyku yapanlardan aldır eşine gidene kadar hem uyusun sesi kesilsin hem sen rahat et 😂😂 çok mu kötüyüm bilmiyorum ama tahammül seviyemin en düşük olduğu zamandayım sanırım bu tarz bi öneri verebilirim
Kız bizim akrabaya o bile fayda etmedi kadın birde ilaciyla gelmisti düşün mübarek surdan şuraya gidememisti K kelebekimsi

Back