2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen bile bu kadar olmazdın di mi
Doğumu hangi güne erteledin canım bu arada?
Bir tık iyileşme belirtisi vardı bugün canım yarın ne olur hiç bilmiyorum çarşamba nasıl olur kestiremiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Kız ben bile bu kadar değilim ya karnım burnumda 2 güne doğurcam bugün koridorun duvarlarını sildim antrenin halısını sildim mutfakta halletmediğim dolaplar vardı hepsini indirdim içindekileri yıkadım kuruttum yerleştirdim üstüne de akşam yürüyüşe çıktım ve inanılmaz gripim eşinle kapışırız sanırım

Dur sakin ol, ben en son böyle sinir küpü olduğumun gecesi dogurdum hatırlarsan anneannem bize kızdın da sinirinden doğurdun bak dedi djdjdjdjf
Hahahahaahhaha ay ne güldüm
Birisi benden bahsetti sanki bende oglak burcuyum
kader ortağım
Yaa hahahahah bugün hıncımı alamayıp anneannemi aradım baya içimi döktüm ağladım bi de inşallah yarın doğurmam ahsjsjsj
o kadar şanslısın ki ben anneannemi arayıp bir şey anlatsam tüm Türkiye’deki akrabalara 50 kat üstüne ekler bin beter şeymiş gibi 7 düvele anlatır

Sen bile bu kadar olmazdın di mi
Doğumu hangi güne erteledin canım bu arada?
Sen karar verdin mi canım? Bayağı stresli bir süreç bence senin için ilk doğumundaki travmalar, bu doğumdaki merak süreç çok can sıkıcı ikinci doğum olacağını için belki vajinal doğum daha kolay olacak ama sen seçtiğinde zorlansan pişman olacaksın keşke sezaryen diyeceksin; sezaryen olsan zorlansan bu sefer yine keşke vajinal olsaydı diyeceksin süreç bizim için çok zor çünkü biz başımıza gelecekleri bilmiyoruz ama sen bildiğin için daha da korkuyorsun umarım hakkında hayırlısı olur canım Allah nasip ederse yarın Mevlana’ya gideceğim özellikle sana dua edeceğim mis gibi geçsin sürecin inşallah

Çok güzel özetlemişsin aynen öyle ama sezaryene daha meyilliyim ya normal doğumda yaşadıklarımı tekrar yaşarsam bu sefer kendime gelmem daha da uzun sürer, fiziksel acı bir şekilde geçiyor da psikolojik olarak daha çok etkileniyor insan. Bir de Allah korusun bebekte hasar kalırsa diye de endişe ediyorum. 2700 minik kafalı bir bebek olsa deneyeyim diyeceğim de normal doğumu beklersem 40 ı bulur gibi geliyo daha kanala girmemiş, yine kilosu 3.5 u geçecek başı iyice büyüyecek, riskli geliyor
Sezaryen de çok zor olabilir tabi bu da bir ihtimal ama denedim derim en azından

Ayy canımm benim için dua mı edeceksin duygulandım kız ismimi vereyim bari Ceren diye eklersen sevinirim
Hepimizin süreçleri çok güzel olur inşallah sen de toparlanırsın da 24 üne yetişirsin inşallah, çok güzel bir tarih malum o kadar ev işi yapabildiğine göre azıcık toparlanmışsın şükür

Aynen toparlandım çok şükür bir tık daha iyiyim ama hala burun akıntısı baş ağrısı var bence geçer gibi antibiyotik sağolsun adını eklerim canım duama kızının adını da eklerim Nil prensesimiz evet normal doğum olursa 40 ı geçerse son hafta çok daha fazla kilo alıyor dedi doktorum 3.5 üzeri rahat olur ; belki bakarsın 38 de aniden sancın başlar bir anda bebek kendi çıkar bilemeyiz umarım en güzeli olur
Sen niye uyumadın kız bu arada yarın Zabağnan oğlunun gösterisi yokmuydu sanki

Kizlar bizim bugün kontrolümüz vardi . Doktor böyle giderse sezeryana alacam dedi 11 güne . Suyum üst sinira yakin çikti . Bebekte şekerden dolayi hizli kilo aliyor dedi . Riske birakmam dedi .
Hakkında hayırlısı olsun canım benim en hayırlı zamanda kucağına al inşallah

Sağol canım benim Allah dualarımızı kabul etsin hep hayırlısı diye dua ediyorum ben de, bakarsın öyle hızlı olur hatta evde doğururum falan
Oğlumun gösterisi bugündü 3 saatim hastanede geçti 2 saat de gösteride derken eve gelince uyudum kaldım. Sizdeki enerji bana da gelsin biraz
Sen yine de çok yorma kendini doğum sonrası da enerjiye ihtiyacın olacak

Kizlar bizim bugün kontrolümüz vardi . Doktor böyle giderse sezeryana alacam dedi 11 güne . Suyum üst sinira yakin çikti . Bebekte şekerden dolayi hizli kilo aliyor dedi . Riske birakmam dedi .
Seninki kaç kilo olmuş canım günlerimiz aynıydı diye biliyorum. 38. Haftada alacak o zaman dimi?

Aynen artık daha yormam kendimi bitti çok şükür hepsi
Maşallah nst de nasıl bir sıra varsa 3 saatin hastanede geçmiş

23 nisana giriş yaptık acaba bugün doğuracak mısın diye yazacaktım ben de tam
Ben gündüz telafi ediyorum gece uyuyamıyorum hiçbi türlü gündüz uyumasam da

Aynen artık daha yormam kendimi bitti çok şükür hepsi
Maşallah nst de nasıl bir sıra varsa 3 saatin hastanede geçmiş
Nst sırasında 1 saat bekledim kan alma sırasında da 1 saat bekledim doktorda da bekledim derken öğlen arası girdi tam işlerim bitti, öğleden sonraya kalsa iyice sinirlenirdim
Ne güzel halletmişsin işlerini ben de yazlık kışlık ayrımı yapıcam sonra benim de bitiyor şükür, temizlik kalıyor geriye bitiyor dediğim de o

23 nisana giriş yaptık acaba bugün doğuracak mısın diye yazacaktım ben de tam
Ben gündüz telafi ediyorum gece uyuyamıyorum hiçbi türlü gündüz uyumasam da
Bende galiba gündüz uyucam napiyim zombi gibi oldum göz altlarım çöktü
Ahahah canimsin gorcez daha yeni başladık 23 nisana hadi bakalim

Vücut kendini doğumdan sonraya hazırlıyor uykusuz geceler

Hahahahaahhaha ay ne güldüm

kader ortağım

o kadar şanslısın ki ben anneannemi arayıp bir şey anlatsam tüm Türkiye’deki akrabalara 50 kat üstüne ekler bin beter şeymiş gibi 7 düvele anlatır
Kız ne kadar ortak yönümüz varmış birde dogumu öne çekmeseydin tam olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…