- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Gümüş kapak takmayinca yara olmadı ben de devam etmedimGumus kapak ustune koyuyorum ben pedi..sen niye takniyorsun ki. İkisini de kullaniorum ben.
Zıbın ve takımını giydirdiler, odalar çok sıcaktı kundak yaptik. Bebekler normalde 22-24 derecede dururlarmis 26 derece ev bizim bebiş çok üşünük kundagini açınca hemen hapsiriyordoğumdan sonra bebişleri kaç kat giydirdiler hastanede ve evde kaç kat giydiriyosunuz güzel annelerimizzzmedusaa golden-snitch Iremcmgz @Seron44 ve diğer tecrübeli annelerimizden faydalanabilir miyiz bu konuda
Olsun canım üzülme hadi fark edilmese tehlikeye girseydi daha kötüSenden önce doğuruyorum ama bebişim çok küçük kızlar ya
Aynen canım benimkinin kendi işi illaki gidecek gitsin önemli değil ama doğumda da bulunsun yaniYani gelememe durumu olursa o zaman birisini ayarlasın bana özel hemşire falan tutsun
Öyle valla canım yani yanında birisi olsa bile insan eşini istiyor. Bir de hiç kimsen yoksa imkansız yani, doğum sanki çok kolay bir şeymiş gibi kendim nasıl halledeyim
Naparsan yap olmuyor senle benim bebişe işlemiyorSabahın 7sinden beri temizlik yapıyorum toplamda 1 saat mola verdim.. midem yanıyor, o mukus geldi yine ve sağ kaburgamin altı acıyıp geçiyor hani belli araliklarla ama yeri hiç olmaması gereken yer doğum sancısı icinyine olmadı heralde doğum işim tek teswllim ev çok güzel oldu
Canım 2300 dedi doktor kuveze girmeyebilirmiş de kesin bişey diyemediOlsun canım üzülme hadi fark edilmese tehlikeye girseydi daha kötü
Olurdu. Kaç kilo şuan 2 kiloya ulaşınca çıkarıyorlar küvezden
Senin ilk doğum biraz travmaliydi o yüzden normal doğum korkunu anlayabiliyorum. Sezaryen bana çok korkunç geliyordu ama ben çok çabuk toparlandım. Herkese tavsiye ederimKontrolden çıktım kızlar 3 kilo olmuş minnoş kızımboyunu söylemedi ölçüm kağıdı da vermedi nstden kafam Leyla çıktığım için aklıma gelmedi benim de
Sezaryen günü aldım 10 mayısa ama hala emin değilim dedim, doktor da biz yazalım da dursun madem dedi normal yapmak istersen iptal ederiz dedidoktor aslında 8-9 mayısa gün verelim dedi ben 10 olsa olur mu dedim 10.05 daha güzel bir tarih gibi geldi
Sezaryen olsa bile kendisi gelmek isteyince gelse beklesek dedim, burası tam teşekküllü bir hastane değil dedi gece olursa gerekli personel gelene kadar riskli olabilir dedi sezaryen için sonuçta daha çok hazırlık gerekiyor dedi. O yüzden 40 ı bekleyemeyiz dedi. 39+0 a gün almış oldum zaten. Ama hala kararsızım kızlar ya normali denesem mi direkt sezaryen mi olsam diye.
Bu arada kafası 37+5 ile uyumlu önden gidiyor dedi. İlk doğumda da kafası büyüktü ondan mı zorlandım acaba dedim o da kalçayı zorlayabiliyor evet ama şu an için çok koca kafalı diyemeyiz dedi
Onun dışında bir sorun yok şükür
Kesinlikle sezeryanı fazla kafamda kurmuşum diyorum bende 10. Gün her işimi kendim görebiliyorum ağrılar 4.günden sonra baya azaldı ağır işler yapıp riske atmıyorum kendimi kızım gelene kadar da iyice toparlarım inşallahSenin ilk doğum biraz travmaliydi o yüzden normal doğum korkunu anlayabiliyorum. Sezaryen bana çok korkunç geliyordu ama ben çok çabuk toparlandım. Herkese tavsiye ederimeğer bebişin yine benimki gibi kendisi gelmeyi tercih ederse sezaryen yap bence. Tabii senin ikinci belki de daha kolay olur bu sefer süreçler ama ben sezaryen olduğuma hiç pişman olmadım hastaneye gittikten 2 saat sonra doğurmuştum
Kız maşallah hiç korkma tam 35 haftalık oluyorsun yarın hem sen ciger geliştirici ignede olmuştun kilosuda iyiymiş ben 34 haftalım dogum yaptım 2500 dogdu 2 gün kaldıküvezde ama igne olmamıştık canım sen inşallah sag salim kucagına alırsın bilemedin 2 gün kalır canımCanım 2300 dedi doktor kuveze girmeyebilirmiş de kesin bişey diyemedi
Ayy hadi bizde de öyle olur canım yarın kucagıma verirler kızımıKız maşallah hiç korkma tam 35 haftalık oluyorsun yarın hem sen ciger geliştirici ignede olmuştun kilosuda iyiymiş ben 34 haftalım dogum yaptım 2500 dogdu 2 gün kaldıküvezde ama igne olmamıştık canım sen inşallah sag salim kucagına alırsın bilemedin 2 gün kalır canım
Hiç öyle durmuyor amaYaa nerdee18 kg aldim.daha 7si gitti
Canım normalde tek kat giydiriyorum ama akşamları yelek giydiriyorum. Ense ve gögüsünden kontrol ediyorum vücut sıcaklığını.doğumdan sonra bebişleri kaç kat giydirdiler hastanede ve evde kaç kat giydiriyosunuz güzel annelerimizzzmedusaa golden-snitch Iremcmgz @Seron44 ve diğer tecrübeli annelerimizden faydalanabilir miyiz bu konuda
Cok sanslisin.ben can cekisiyorum goguslerden..gececek gibide durmuyorGümüş kapak takmayinca yara olmadı ben de devam etmedim
57 den 75 e...simdi 68 geliyorumHiç öyle durmuyor ama
Sizi görünce umut oldu bana da aslında canım maşallah sıkıntı çeken olmadı sezaryen olup daSenin ilk doğum biraz travmaliydi o yüzden normal doğum korkunu anlayabiliyorum. Sezaryen bana çok korkunç geliyordu ama ben çok çabuk toparlandım. Herkese tavsiye ederimeğer bebişin yine benimki gibi kendisi gelmeyi tercih ederse sezaryen yap bence. Tabii senin ikinci belki de daha kolay olur bu sefer süreçler ama ben sezaryen olduğuma hiç pişman olmadım hastaneye gittikten 2 saat sonra doğurmuştum
Mm doğrusu odur belki de bende çok bilmiyorum daBirikeni vermek içime sinmiyor ya terliyorum falan süt orada sıcaktan kötü olmus gibi hissediyorumsilikon göğüs ucu takıyorum,bazen altini değiştiriyorum gazını alıyorum derken göğüs ucu kalıyor içinde birikiyor atıyorum
İlk 4-5 gün baş boyun ağrısı zorladı beni, karnım konusunda pek zorlanmadım sadece orası şiş biraz ama benim tenimin hassasligindan galiba, yarın bı tekrar kontrole gidicemKesinlikle sezeryanı fazla kafamda kurmuşum diyorum bende 10. Gün her işimi kendim görebiliyorum ağrılar 4.günden sonra baya azaldı ağır işler yapıp riske atmıyorum kendimi kızım gelene kadar da iyice toparlarım inşallah
Bazen emerken yanıyor gibi oluyor hemen ayva çekirdeği sürüyorumCok sanslisin.ben can cekisiyorum goguslerden..gececek gibide durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?