2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Zıbın ve takımını giydirdiler, odalar çok sıcaktı kundak yaptik. Bebekler normalde 22-24 derecede dururlarmis 26 derece ev bizim bebiş çok üşünük kundagini açınca hemen hapsiriyor evde de yine zıbın ve alt üst takım giyiyor, pazen kundak, uyuyacagi zamanda kundagin üstüne örtü örtüyorum

Aynen canım benimkinin kendi işi illaki gidecek gitsin önemli değil ama doğumda da bulunsun yani

Naparsan yap olmuyor senle benim bebişe işlemiyor

Senin ilk doğum biraz travmaliydi o yüzden normal doğum korkunu anlayabiliyorum. Sezaryen bana çok korkunç geliyordu ama ben çok çabuk toparlandım. Herkese tavsiye ederim eğer bebişin yine benimki gibi kendisi gelmeyi tercih ederse sezaryen yap bence. Tabii senin ikinci belki de daha kolay olur bu sefer süreçler ama ben sezaryen olduğuma hiç pişman olmadım hastaneye gittikten 2 saat sonra doğurmuştum

Kesinlikle sezeryanı fazla kafamda kurmuşum diyorum bende 10. Gün her işimi kendim görebiliyorum ağrılar 4.günden sonra baya azaldı ağır işler yapıp riske atmıyorum kendimi kızım gelene kadar da iyice toparlarım inşallah

Canım 2300 dedi doktor kuveze girmeyebilirmiş de kesin bişey diyemedi
Kız maşallah hiç korkma tam 35 haftalık oluyorsun yarın hem sen ciger geliştirici ignede olmuştun kilosuda iyiymiş ben 34 haftalım dogum yaptım 2500 dogdu 2 gün kaldıküvezde ama igne olmamıştık canım sen inşallah sag salim kucagına alırsın bilemedin 2 gün kalır canım

Merhaba kızlar. Bu ikinci gebeliğim ilki 35 hafta da erken doğdu sebep yoktu sancı yoktu suyum geldi. Şimdi 34+4 ı'm sırtım belim sürekli arıyor bir kaç gündür. Yürürken bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor ve karnım arıyor. Yürürken uyurken otururken günde bir kaç kere karnıma kramplar giriyor ve bir kaç dk sürüyor bu. İlkinde yaşamadığım için bunları yaşanlarınızdan fikir almak istiyorum. Randevum perşembe günü bekliyim mi dedim ama bu sabah sol tarafıma uyurken bir bel ağrısı saplandı kalkamadım bağırmama çocuk uyandı yastık ısırttı o derece. Öksür ünde hapsırınca da giriyor kramp ve yürüyemiyorum bir kaç dk yarın mı gitsem yoksa yazayımmı doktora. Bir de bebek ne zaman hareket etse zaten aşağıda hissediyorum ama her harekette sanki rahim ağzım açılıp kapanıyor gibi bir hissiyat oluyor vajinamda

Ayy hadi bizde de öyle olur canım yarın kucagıma verirler kızımı

Sizi görünce umut oldu bana da aslında canım maşallah sıkıntı çeken olmadı sezaryen olup da ilkinde yaşadığım travmalardan dolayı cesaretim yok evet, öncesindeki sancılardan hiç korkmuyorum ama doğum esnası ve sonrası çok zordu benim için. Aslında kendiliğinden gelmesini de istemiyorum çünkü kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu doğumdan bir gün önce kesmiş olmam lazım. Bakalım hayırlısı biz de kavuşsak bebişlere ikinci aşamaya geçsek

Kızlar bugün bebişimizi görmeye gittik. Bir buçuk aydır gitmemiştik.

Doktorumada ancak karar verebildim.
37+0 dayız.
Kilosu 3.300 çıktı.
Şükür teyzeleri herşey yolu da dedi.
bu iki haftada bekliyoruz.
Henüz hemen gelmez gibi dedi.

Birde bu ikinci doğumum olduğu için evde çok bekleme.
Sancılar 10 dk 'da bir olmaya başlayınca gel dedi.
Beden doğuma daha evvel hazırlandığı için ilki den daha kolay doğum yaparsın dedi.

Evde hareketler yap, kan ilaçlarını al. Doğuma beslenmiş şekilde girmen sonrası için daha sağlıklı olue dedi.

İlk 4-5 gün baş boyun ağrısı zorladı beni, karnım konusunda pek zorlanmadım sadece orası şiş biraz ama benim tenimin hassasligindan galiba, yarın bı tekrar kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…