- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Hastanede düşündüğüm iyi ki normal doğum olmadı hala sancı cekiyor olacaktım diye düşündümSizi görünce umut oldu bana da aslında canım maşallah sıkıntı çeken olmadı sezaryen olup dailkinde yaşadığım travmalardan dolayı cesaretim yok evet, öncesindeki sancılardan hiç korkmuyorum ama doğum esnası ve sonrası çok zordu benim için. Aslında kendiliğinden gelmesini de istemiyorum çünkü kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu doğumdan bir gün önce kesmiş olmam lazım. Bakalım hayırlısı biz de kavuşsak bebişlere ikinci aşamaya geçsek
Jel yaptınız demi ondan. Bende biriktirdim malum sezonu geçiyor diye. Suyun içinde bekletip bir gece onu mu kullanıyoruz ? Yoksa hazır satılan bişeyi var mı onunBazen emerken yanıyor gibi oluyor hemen ayva çekirdeği sürüyorum
Aynen suda bekledi 2-3 geceden sonra jel oluyorJel yaptınız demi ondan. Bende biriktirdim malum sezonu geçiyor diye. Suyun içinde bekletip bir gece onu mu kullanıyoruz ? Yoksa hazır satılan bişeyi var mı onun
Aynılarını bende yaşadım ilk bebek 34 haftalık ikinciMerhaba kızlar. Bu ikinci gebeliğim ilki 35 hafta da erken doğdu sebep yoktu sancı yoktu suyum geldi. Şimdi 34+4 ı'm sırtım belim sürekli arıyor bir kaç gündür. Yürürken bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor ve karnım arıyor. Yürürken uyurken otururken günde bir kaç kere karnıma kramplar giriyor ve bir kaç dk sürüyor bu. İlkinde yaşamadığım için bunları yaşanlarınızdan fikir almak istiyorum. Randevum perşembe günü bekliyim mi dedim ama bu sabah sol tarafıma uyurken bir bel ağrısı saplandı kalkamadım bağırmama çocuk uyandı yastık ısırttı o derece. Öksür ünde hapsırınca da giriyor kramp ve yürüyemiyorum bir kaç dk yarın mı gitsem yoksa yazayımmı doktora. Bir de bebek ne zaman hareket etse zaten aşağıda hissediyorum ama her harekette sanki rahim ağzım açılıp kapanıyor gibi bir hissiyat oluyor vajinamda
Bende onu yapacağım kuruttum şimdiAynen suda bekledi 2-3 geceden sonra jel oluyor
Alşah bağışlasın canım. Küvezde kaldı mı 34 ve 36 doğan bebişler acaba? Bu arada doktora yazdım yarın gel ebe aşağıdan baksın bana bilgi versin dediAynılarını bende yaşadım ilk bebek 34 haftalık ikinci
36 haftalık dogum yaptım. Şuanki bebegime 6. Aydan itibaran doktorum erken dogum riskin var dedi ama çok şükür şuan 38. Haftaydayım ve erken gelmedi kasılmalarım senim dedigin gibi 34. Haftadan beri
Hep var halada devam ediyor ama doktoruna gözük yinede bilgi al için rahat etsin canım
34 haftalık dogan 2500 kilo dogdu canım ciger geliştirici igneye zaman kalmamıştı ama yinede 2 gün kaldı küvezde canım. 36 haftalık dogan 3250 gram dogdu kuvezde kalmadı direk benle beraber çıktı canım 35 haftalık olduktan sonra korkma bi sıkıntı olmuyor canımAlşah bağışlasın canım. Küvezde kaldı mı 34 ve 36 doğan bebişler acaba? Bu arada doktora yazdım yarın gel ebe aşağıdan baksın bana bilgi versin dedi
Hayırlısıyla inşallah ya çok kafama takılıyor çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan34 haftalık dogan 2500 kilo dogdu canım ciger geliştirici igneye zaman kalmamıştı ama yinede 2 gün kaldı küvezde canım. 36 haftalık dogan 3250 gram dogdu kuvezde kalmadı direk benle beraber çıktı canım 35 haftalık olduktan sonra korkma bi sıkıntı olmuyor canım
Döner diye düşünüyorumBende onu yapacağım kuruttum şimdi
Çekirdekleri inşallah o haliyle de jele döner
İnşallah saglıklaHayırlısıyla inşallah ya çok kafama takılıyor çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan
Hayırlı olsun canım bizim de hastaneden çıkarken 2710a kadar düştü 3 gün sonra kontrolunde 2500 oldu. Sonrasında da kilo almaya başladı minnoş bebisler daha hızlı toparlanıyor kilo alıyorlar hemen korkmaKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Tam bir oğlak burcu yani bu kadar işkolik olunur muÖyle canım maalesef bir de burada kimsemiz yok biliyorsun, hani etrafımda annemler olur kayınvalidemler olur ya onlar ilgilenir seninle falan der zaten yalnızım bir de böyle söyleyip beni iyice geriyor. Doğuma gelemeyebilirim falan diyoboşanma sebebi bile olur valla lohusa kafasıyla
Ben danıştım istediğini yapalım dedi hiç öneride bulunmadıEvet canım epidural istiyorum ama genel anestezi de çok mantıklı gelmeye başladı olan arkadaşlarım çok rahat etti. Psikolojik olarak daha sakin geçiyor panik varsa özellikle ama Doktoruma danışacağım cuma günü randevum var.
Ay teyzeni çok merak ettim ya tam karşına alıp çatır çatır dedikodu yapacak biri gibi duruyor ama kapıdan çıktıktan sonra senin dediklerini de elli yere anlatır hissiyatı veriyorİnsanlar hep gereksiz ve saçmalarmış da bizim algılarımız ekstra açılmış sanki hamilelikte görmezden gelme yeteneğini kaybetmişiz ajsjsjsj
Dayımla yengem getirdi ayakkabı almışlardı hediye olarak. Onun dışında kendi oğullarından kalan tonlarca oyuncak, minik bi motor, sandalye vs ne sakladılarsa getirmişler sağolsunlar. Teyzem tabi ki hiçbir şey almadı
Anne anne candır
Sen bile bu kadar olmazdın di miTam bir oğlak burcu yani bu kadar işkolik olunur mu
Dur sakin ol, ben en son böyle sinir küpü olduğumun gecesi dogurdum hatırlarsanAy dün bizimkiler çaya gelmek istedi bebişe bi şeyler getireceklermiş. Ben de kuru kuru çay vermiym dedim markette hazır cheesecakeler var ya ondan aldım koydum. Teyzem tabağı eline aldı özge mi yaptı bunu diyoyahu ben son ayında hamile bi kadınım önüne kuru çay koymadığıma şükret daha ben mi yapmışım bal gibi biliyo onun market keki olduğunu. Aynen teyze ben nefesi zor alıyorum kalktım sana cheesecake yaptım dedim. Pastayı güzel yaparsın ya sen yapmışsındır sandım dedi. O günler geride kaldı dedim ben de. Sonra baktım çay içmiyolar doğal olarak kahveleri yapıyorum dedim. Tamam tamam biz aldık mesajı diyo. Sanki ben kahvenizi de için gidin artık demişim iması yapıyo bana. Bu son zamanlarda herkese kinlenme olayı doğru ama insanlar da çok düzgün değil arkadaşlar daha net görmeye başlıyoruz o yüzden kinleniyoruz bence
Hahahahaha senin tespitlerine hayranım bu kadar mı olur kız tam olarak öyle biriAy teyzeni çok merak ettim ya tam karşına alıp çatır çatır dedikodu yapacak biri gibi duruyor ama kapıdan çıktıktan sonra senin dediklerini de elli yere anlatır hissiyatı veriyor
Yaa hahahahah bugün hıncımı alamayıp anneannemi aradım baya içimi döktüm ağladım bi deDur sakin ol, ben en son böyle sinir küpü olduğumun gecesi dogurdum hatırlarsananneannem bize kızdın da sinirinden doğurdun bak dedi djdjdjdjf
Birisi benden bahsetti sanki bende oglak burcuyumTam bir oğlak burcu yani bu kadar işkolik olunur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?