2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hastanede düşündüğüm iyi ki normal doğum olmadı hala sancı cekiyor olacaktım diye düşündüm şu an normal doğum bana daha zor geliyor inşallah bu sefer senin için travmasiz geçer süreçler

Aynılarını bende yaşadım ilk bebek 34 haftalık ikinci
36 haftalık dogum yaptım. Şuanki bebegime 6. Aydan itibaran doktorum erken dogum riskin var dedi ama çok şükür şuan 38. Haftaydayım ve erken gelmedi kasılmalarım senim dedigin gibi 34. Haftadan beri
Hep var halada devam ediyor ama doktoruna gözük yinede bilgi al için rahat etsin canım

Alşah bağışlasın canım. Küvezde kaldı mı 34 ve 36 doğan bebişler acaba? Bu arada doktora yazdım yarın gel ebe aşağıdan baksın bana bilgi versin dedi

Alşah bağışlasın canım. Küvezde kaldı mı 34 ve 36 doğan bebişler acaba? Bu arada doktora yazdım yarın gel ebe aşağıdan baksın bana bilgi versin dedi
34 haftalık dogan 2500 kilo dogdu canım ciger geliştirici igneye zaman kalmamıştı ama yinede 2 gün kaldı küvezde canım. 36 haftalık dogan 3250 gram dogdu kuvezde kalmadı direk benle beraber çıktı canım 35 haftalık olduktan sonra korkma bi sıkıntı olmuyor canım

Hayırlısıyla inşallah ya çok kafama takılıyor çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan

Kızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Hayırlı olsun canım bizim de hastaneden çıkarken 2710a kadar düştü 3 gün sonra kontrolunde 2500 oldu. Sonrasında da kilo almaya başladı minnoş bebisler daha hızlı toparlanıyor kilo alıyorlar hemen korkma

Tam bir oğlak burcu yani bu kadar işkolik olunur mu

Ben danıştım istediğini yapalım dedi hiç öneride bulunmadı

Ay teyzeni çok merak ettim ya tam karşına alıp çatır çatır dedikodu yapacak biri gibi duruyor ama kapıdan çıktıktan sonra senin dediklerini de elli yere anlatır hissiyatı veriyor

Dur sakin ol, ben en son böyle sinir küpü olduğumun gecesi dogurdum hatırlarsan anneannem bize kızdın da sinirinden doğurdun bak dedi djdjdjdjf

Dur sakin ol, ben en son böyle sinir küpü olduğumun gecesi dogurdum hatırlarsan anneannem bize kızdın da sinirinden doğurdun bak dedi djdjdjdjf
Yaa hahahahah bugün hıncımı alamayıp anneannemi aradım baya içimi döktüm ağladım bi de inşallah yarın doğurmam ahsjsjsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…