• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya benimki memede uyuyor ağzının kenarından süt hep omzuna akıyor baya ıslak oluyor dayanamıyorum değiştiriyorum. Tabi erkek olunca alt değişimi yaparken çiş yapması kaçınılmaz 😂😂 Bugün zaten rezil oldum tam altını değiştiriyorum bir attırdı 💩 batmayan biryer kalmadı koltuk alt açma benim üzerim ne yapacağımı şaşırdım 😂
Ayy evet benim de ağzının kenarından sızıyor omzuna geldiyse değiştiriyorum ben de ıslak ıslak uyumasin diye😂 aay evet bizimki doğumda bile yapmış altını açık gördüğü her an yapiyo 😂😂

Ay benimki zaten minik 😢 ama en az 100 200 gr az çıkma ihtimali var tabi.
Çıkmayadabiliriz kimisi daha kilolu doğuyor.
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda kilo alınır inşaAllah 🤲🏻
Bana 37+2 de anca 3 kilo oda olursa doğar gibi geliyor ama doktora göre 35+6 da 3150 gramdı. Umarım doktorların dediği gibi olur hatta daha fazla. Ama herkes söylenenden az doğurdu bakalım hayırlısı 🤭🙏
Canım bende inanmıyorum doktor uzun bacaklı da olabilir ölçü o yuzden fazla çıkıyordur falan dedi çünkü benim boyum 160 eşim 176 yani bilemedim birde kız erkek olsa anlardım da
bencede ölçüler net değil biliyoruz ama bu farklar fazla yani. Benim eşim 190 ben 160 ım bebekte erkek ama 35+6 da da 53cm olmaz heralde yani 😂 dur bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum yaa🤭🤭

Ayy evet benim de ağzının kenarından sızıyor omzuna geldiyse değiştiriyorum ben de ıslak ıslak uyumasin diye😂 aay evet bizimki doğumda bile yapmış altını açık gördüğü her an yapiyo 😂😂
Ay gerçekten öyle sanki altını açmamı bekliyor gibi her alt değişiminde yapıyor 😂😂😂

0-4 ay yazıyor ya kartlarda acaba mi dedim. Çocuğa da erkenden yüklenmek istemiyorum ama🤣 nette baktığıma göre doğduktan bı kaç hafta sonra diyor, tecrübeli annelere sorayım dedim🤭
İyi yapmışsın canım sen yinede göstermek istiyorsan goster tepki vermiyor bakmıyorsa daha zamanı gelmemistir😅

Acaba temizlemesem mi🤣🤣 benimki biraz doğsun diyede🙈🤣🤣
Sen temizlesen bile annen bulur bişey 🤣 ayy bana bayramın ilk günü çok fena temizlik isteği geldi böyle olunca da bebiş geliyor diyorlar 😅 annenin yuva kurma arzusundan oluyomus içine his gibi geliyormuş. Yatak odasından başladım Alez vs her şeyi söktüm evdeki her şeyi temizleyesim var sonra hemencecik yoruldum başka odaya gecemedim bile. Demek ki daha doğurma vaktim değil canım istemedi dedim ertesi akşam gece doğurdum🤣🤣🤣

0-4 ay yazıyor ya kartlarda acaba mi dedim. Çocuğa da erkenden yüklenmek istemiyorum ama🤣 nette baktığıma göre doğduktan bı kaç hafta sonra diyor, tecrübeli annelere sorayım dedim🤭
Canım yeni beslemediğin bi zamanda yüz üstü koy bebeği 10-15 cm kadar yakınına zeka kartını koy yüz üstü egzersiz olmuş olur hem kartı inceler. Daha uzağa koyma ama göremez şuan Yenidoğanlar uzağı göremez henüz. Yüz üstü ve boyun egzersizi olmuş olur bu sayede ve karın kasları daha çabuk güçlenir dönmesi hareketlenmesi daha çabuk olur. Tummy time çok önemli bebeklerde.
Birde sırt üstü yatırıp kartı yine yakın tutarak yavaşça sağa sola doğru hareket ettir izlemesini sağla önce gözleriyle sonra kafasını çevirerek izleyecek bu egzersizde güzeldir takibi dikkati artar

Sen temizlesen bile annen bulur bişey 🤣 ayy bana bayramın ilk günü çok fena temizlik isteği geldi böyle olunca da bebiş geliyor diyorlar 😅 annenin yuva kurma arzusundan oluyomus içine his gibi geliyormuş. Yatak odasından başladım Alez vs her şeyi söktüm evdeki her şeyi temizleyesim var sonra hemencecik yoruldum başka odaya gecemedim bile. Demek ki daha doğurma vaktim değil canım istemedi dedim ertesi akşam gece doğurdum🤣🤣🤣
Ayy inanmıyorum çoğu kişi senin dediğini diyo🙈 maşallah canım benim hiç isteğim yok şuan sırf bebek doğsun birde annem grliyo diye🥲🤣 benimde bayramdan önce vardı yaptım da yanlış alarmmis veya o zamani kacirdim🤣🤣
Yüzümüze bakıyor konuşurken de kartı anlar mı ben de bilemedim 😂😂
🤣🤣bosver o zaman bi 3 4 hafta geçince baslarsin🤭

Back