• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Vallahi bende onu merak ediyorum sözde geçen hafta 3150 di hele boy 53cm di 🤦🏻‍♀️ bakalım nasipse cuma kontrole gidip tahmini kiloyu öğrenip ptesi doğuma gircem tutacakmı çok merak ediyorum
Canım bazende az söyleyip fazla çıktığıda oluyor doktorun bana söylediği boyda doğarsa eğer hiç bi takımın içine boydan olmayacak kıloda doğarsa da aşırı bı zayıf kız olcak hayal bıle edemiyorum 😂 ama dr maksımum yuzde 15 yanılma payım oluyor diyor

Ayy bu kasılmayı nasıl anlıyorsun canım benımde bebiş biryere toplanıyor sertleşiyor ama ağrı yapmıyor bu kasılma mı
Bebek hareketi ile karışıyor aslında canım karnın sertleşiyor nefesin kesiliyor o anda nefes alamıyorsun canın da yanıyor.
Benim de son zamanlarda baya arttı kasık ağrım da çok fazla 😢 yarın kontrolüm var bakalım

Bebek hareketi ile karışıyor aslında canım karnın sertleşiyor nefesin kesiliyor o anda nefes alamıyorsun canın da yanıyor.
Benim de son zamanlarda baya arttı kasık ağrım da çok fazla 😢 yarın kontrolüm var bakalım
Benimde karnim sertti sağ tarafta toplanmış gibii. 34 deyim ama var daha bizim 🙂 sanci vs.hissetmiyorum ama

Evet canım insanın en zorlandığı şey yaşamadığı cahilliklermiş 😅 bu neydi diye düşünmekten cok yorgun hissediyorum kendimi benımde yarın bakalım ne diyecekler benim doktorum aynı anda çok pinpirikli aynı anda da çok umursamaz olabiliyor 😅

Kızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Canım yengemden biliyorum bu durumu sürekli geliyordu iç çamaşırını değiştir sürekli akıyorsa sudur doktorum bacaga sızacak şekilde gelmesinden bahsetti

O değil de aramızda erken doğurması gereken tek kişi olanlardan birisin elinden geleni de yapıyorsun senin yaptığının yuzde onunu yapsam pırt diyecek sende bişey yok 😂 hadi doğur oğlunu sırada beklıyoruz
O kadar haklısın ki herkese öncelik vermiş gibiyim🤣 mübarek vücudum kenetlenmis mi bebek mi birakmiyo anlamadım oysa dediğin gibi her şeyi yapıyorum 🤣🤣 benim oğlanla ben bu videodaki gibiyiz🤣 küfürlü küfürden rahatsız oluyorsan izleme canım ama çok komik

Evet canım insanın en zorlandığı şey yaşamadığı cahilliklermiş 😅 bu neydi diye düşünmekten cok yorgun hissediyorum kendimi benımde yarın bakalım ne diyecekler benim doktorum aynı anda çok pinpirikli aynı anda da çok umursamaz olabiliyor 😅
Benim ikinci ama o halde anlamıyorum sizin normal ilkte öyle olması 😄 ilkinde sancım nstde yüzlerde çıkıyordu 3 cm de açıklığım vardı hiç anlamamışım 🙈 acı eşiğim düşük sanıyorum ama demek ki yüksekmiş sadece canım tatlı nazlıyım 😄 ama doğum sancısı farklı oluyor onu illa ki anlarız hepimiz. 37 yi geçelim de sonra sağ salim gelsin bebişler 🙏🏻

Back