2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahayt hiç güleceğim yoktu çok yaşa

Kızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Sızıntı şeklinde gelmesi çok nadir diyor doktorlar canım su için ama yine de takipte kal 1-2 saat geçmezse mesela doktora haber verirsin. Goldenında az az geldi sonra birden aktı ya hepsi senin de belki gerisi gelir

Amin canım amin benimde isteğim 37 yi görmek hayırla kolaylıkla inşallah bende anlamamaktan korkuyorum zaten bi acaba mı oluyorum

Sızıntı şeklinde gelmesi çok nadir diyor doktorlar canım su için ama yine de takipte kal 1-2 saat geçmezse mesela doktora haber verirsin. Goldenında az az geldi sonra birden aktı ya hepsi senin de belki gerisi gelir
Tamam canım olmadı zaten doktora 2 günüm kaldı sorarım

Bacagimada sizdigi oluyo değiştiriyorum ama gün boyu gelmiyo bi tuhaf ya.. amniyon sivisi mi acaba yoksa öylesine bir şey mi
Canım akıntıya benziyor çünkü yengeminki az az gelmeye baslamış gece sabaha çoğalmış öğlen 12 yede suyu bitmişti bi anda şar diye gelmedi onunki yazık ama kuru doğum yaptı cok zorlandı

1 tl bozuk para kadar ama bi anda iç camasirimdan da kıyafetime geçiyor çok saçma bir şey
Canım bu tıkaç akıntısı mı diyorlardı ondan sanırım o su bildiğin fark edilirmiş doktorum bacağından akar demişti sızıntı olsa o kadar sızıntıdan zaten bısey olmaz kontrolde yakınmış

Rabbim vakti zamanını bekletip sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Biraz zorluyor annesini nazlı olacak şimdiden belli. Rabbim ikinize de sağlık versin vaktini bekletsin

1 tl bozuk para kadar ama bi anda iç camasirimdan da kıyafetime geçiyor çok saçma bir şey
Normal kuzum o. Son zamanlarda akıntı artıyor su gibi. Tabi sıklığıda önemli çok sıksa doktoruna sorarsın zaten kontrolün yakın, suyunda azalma vs olur eğer suysa ama sanmıyorum su olduğunu

Canım ne yaptın nasılsınız dualarım seninle

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin Yar ve yardımcınız olsun
Kanama sebebi neymiş?

Doktorun bana söylediği boyda doğarsa benim patikli altların paçalarını kesmem gerekecek 35+6 da 53 cm bebek mi olur hiç sanmıyorum pek inanmadım ben

Doktorun bana söylediği boyda doğarsa benim patikli altların paçalarını kesmem gerekecek 35+6 da 53 cm bebek mi olur hiç sanmıyorum pek inanmadım ben
Canım bende inanmıyorum doktor uzun bacaklı da olabilir ölçü o yuzden fazla çıkıyordur falan dedi çünkü benim boyum 160 eşim 176 yani bilemedim birde kız erkek olsa anlardım da

Bugün 3.kez o tikac tarzı şeyden geldi çok garip azar azar geliyo ve bebeğim aşağıya bir kere daha indi kademeli iniyo temkinli

Bugün 3.kez o tikac tarzı şeyden geldi çok garip azar azar geliyo ve bebeğim aşağıya bir kere daha indi kademeli iniyo temkinli
Yakın inşallah canım Rabbım gönlüne göre kolay bş doğum versin sabah bı evı elinle sil benim içinde doya doya temizlik yapmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…