Neladar ıslatıyor çamaşırını canım ne sıklıkla geliyor?Kızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Bacagimada sizdigi oluyo değiştiriyorum ama gün boyu gelmiyo bi tuhaf ya.. amniyon sivisi mi acaba yoksa öylesine bir şey miCanım yengemden biliyorum bu durumu sürekli geliyordu iç çamaşırını değiştir sürekli akıyorsa sudur doktorum bacaga sızacak şekilde gelmesinden bahsetti
1 tl bozuk para kadar ama bi anda iç camasirimdan da kıyafetime geçiyor çok saçma bir şeyNeladar ıslatıyor çamaşırını canım ne sıklıkla geliyor?
O kadar haklısın ki herkese öncelik vermiş gibiyimmübarek vücudum kenetlenmis mi bebek mi birakmiyo anlamadım oysa dediğin gibi her şeyi yapıyorum benim oğlanla ben bu videodaki gibiyiz küfürlü küfürden rahatsız oluyorsan izleme canım ama çok komik
Sızıntı şeklinde gelmesi çok nadir diyor doktorlar canım su için ama yine de takipte kal 1-2 saat geçmezse mesela doktora haber verirsin. Goldenında az az geldi sonra birden aktı ya hepsi senin de belki gerisi gelirKızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Amin canım amin benimde isteğim 37 yi görmek hayırla kolaylıkla inşallahBenim ikinci ama o halde anlamıyorum sizin normal ilkte öyle olmasıilkinde sancım nstde yüzlerde çıkıyordu 3 cm de açıklığım vardı hiç anlamamışım acı eşiğim düşük sanıyorum ama demek ki yüksekmiş sadece canım tatlı nazlıyım ama doğum sancısı farklı oluyor onu illa ki anlarız hepimiz. 37 yi geçelim de sonra sağ salim gelsin bebişler
Tamam canım olmadı zaten doktora 2 günüm kaldı sorarımSızıntı şeklinde gelmesi çok nadir diyor doktorlar canım su için ama yine de takipte kal 1-2 saat geçmezse mesela doktora haber verirsin. Goldenında az az geldi sonra birden aktı ya hepsi senin de belki gerisi gelir
Canım akıntıya benziyor çünkü yengeminki az az gelmeye baslamış gece sabaha çoğalmış öğlen 12 yede suyu bitmişti bi anda şar diye gelmedi onunki yazık ama kuru doğum yaptı cok zorlandıBacagimada sizdigi oluyo değiştiriyorum ama gün boyu gelmiyo bi tuhaf ya.. amniyon sivisi mi acaba yoksa öylesine bir şey mi
Canım bu tıkaç akıntısı mı diyorlardı ondan sanırım o su bildiğin fark edilirmiş doktorum bacağından akar demişti sızıntı olsa o kadar sızıntıdan zaten bısey olmaz kontrolde yakınmış1 tl bozuk para kadar ama bi anda iç camasirimdan da kıyafetime geçiyor çok saçma bir şey
Rabbim vakti zamanını bekletip sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Biraz zorluyor annesini nazlı olacak şimdiden belli. Rabbim ikinize de sağlık versin vaktini bekletsinBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Günlerdir süren sancım sabah katlanılamaz boyutta idi
Hastaneye girdiğimizde aktif kanamam başladı
Apar topar yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye sevk edildim
İlk doz ciğer geliştirici vuruldu ikinci doz bir saate vurulacak
İlk dozdan sonra 24 saati beklemeleri gerekiyormuş
Tabi her an doğuma hazır tutuluyorum
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Normal kuzum o. Son zamanlarda akıntı artıyor su gibi. Tabi sıklığıda önemli çok sıksa doktoruna sorarsın zaten kontrolün yakın, suyunda azalma vs olur eğer suysa ama sanmıyorum su olduğunu1 tl bozuk para kadar ama bi anda iç camasirimdan da kıyafetime geçiyor çok saçma bir şey
Canım ne yaptın nasılsınız dualarım seninleBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsinBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Bende merakla bekliyorum herkesin bebegi söylenenden az dogdu
Bizimkiler de söylenenden az doğacak gibi benceBende merak ediyorum
Doktorun bana söylediği boyda doğarsa benim patikli altların paçalarını kesmem gerekecek 35+6 da 53 cm bebek mi olurCanım bazende az söyleyip fazla çıktığıda oluyor doktorun bana söylediği boyda doğarsa eğer hiç bi takımın içine boydan olmayacak kıloda doğarsa da aşırı bı zayıf kız olcak hayal bıle edemiyorumama dr maksımum yuzde 15 yanılma payım oluyor diyor
Ay benimki zaten minikBizimkiler de söylenenden az doğacak gibi bence
Canım bende inanmıyorum doktor uzun bacaklı da olabilir ölçü o yuzden fazla çıkıyordur falan dedi çünkü benim boyum 160 eşim 176 yani bilemedim birde kız erkek olsa anlardım daDoktorun bana söylediği boyda doğarsa benim patikli altların paçalarını kesmem gerekecek 35+6 da 53 cm bebek mi olurhiç sanmıyorum pek inanmadım ben
Bugün 3.kez o tikac tarzı şeyden geldi çok garip azar azar geliyo ve bebeğim aşağıya bir kere daha indi kademeli iniyo temkinliCanım bu tıkaç akıntısı mı diyorlardı ondan sanırım o su bildiğin fark edilirmiş doktorum bacağından akar demişti sızıntı olsa o kadar sızıntıdan zaten bısey olmaz kontrolde yakınmış
Sağol canimNormal kuzum o. Son zamanlarda akıntı artıyor su gibi. Tabi sıklığıda önemli çok sıksa doktoruna sorarsın zaten kontrolün yakın, suyunda azalma vs olur eğer suysa ama sanmıyorum su olduğunu
Yakın inşallah canım Rabbım gönlüne göre kolay bş doğum versin sabah bı evı elinle sil benim içindeBugün 3.kez o tikac tarzı şeyden geldi çok garip azar azar geliyo ve bebeğim aşağıya bir kere daha indi kademeli iniyo temkinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?