• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
iyi gelin kötü gelin . Kimse iyisin diye madalya takmiyor . Ama bu erkekler de sanki biraz sıkıntılı ya . Sezeryan geçiren kadin ameliyatlidir . Bunun farkinda olmasi gerek . Bence biraz eşine tavir koy . Herşeyi geçtim hade eşin anlamiyor . Eltilerin kaynanan farkinda değiller mi sürecin . Cümbür cemaat bizim orda ne işimiz var ilk günden demiyorlar mi . Ben burda art niyet ararim
Kesınlıkle canım ben 7 gün bu halimle kv me baktım amelıyatlıydı yemek bulasık eltımde küstü bu bahaneyle barıstı topu topu toplasan 5 saat durmadı herkese gelınlerım cok ıyı baktı dedı birde bana oturdu o gelinini ovdu işi iyi işten aştan kaçmaz diye o zaman anladım doğru evime geldim kimseye iyilik yaramazmış deveyi diken adamı … yararmıs 😂

Kızlar hala bizim gibi isim bulamayan var mı aranızda içimize sinen bir isim bulamadık.Ben gulce duru yada Alya duru diyorum ama sizce hangisi güzel yada var mı önerileriniz
Gulce duru cok güzel bi isim canım bende kızımın adını Serra Mavi koyucam Allahtan bi mani olmazsa

Süreç zor olacak ama maalesef bunu engelleyemiyorum ya büyük bir kavga edeceğim bayağı bağları koparacağım ya da susup odamda takılacağım maalesef bağları koparacak kadar kavga etmeye enerjim yok hiç bugün düşün düşün hasta oldum kız bayağı nane limon zencefillere dadandım canımı sıkmamaya çalışıyorum 4 günüm kaldı hasta olmamam lazım bebiş süt emerse ona geçmesin Allah korusun umarım yarına iyileşirim ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sıkma canını odanda takılırsın mecburen katlanacaz böyle şeylere şişirme kendini hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef 😔

Kızlar hala bizim gibi isim bulamayan var mı aranızda içimize sinen bir isim bulamadık.Ben gulce duru yada Alya duru diyorum ama sizce hangisi güzel yada var mı önerileriniz
Duru ve alya güzel canım ben Asel katacaktım çok yakınımız kattı katmak istemedim o yüzden

Canımm kendımıze etmekten başka hiç bir işe yaramıyor ki istedipin kadar kavga et surat as düşüncesiz insanla baş edilmiyor bi kac gün odanda takıl zaten öyle olur sonra onlarda gider bebişinle ilgilen
Evet canım2-3 gün dediğin gibi diş sıkılacak :)
Canım eşinle aran bozulmasın yeter evet o gözle bakınca cidden o da haklı oluyor ama insan toparlanma süresi istiyor neyse senin belki böyle daha iyi olur çok insan olunca yatarsın rahat rahat hiçbir işe el atmazsin🤭🤣🤣 bu arada şifa olsun canım ben 2 gün günde 3 kere içtim geçti ilginç bi şekilde boğaz acim burun akintim vs 🥰 hadi bakiyimmm yarın atarsın foto 🤭
Aynen canım dediğin gibi 2-3 gün sonra eşimle baş başa kalırsak artık yavaş yavaş düzen oluştururuz inşallah:) sen ne yaptın canım hastane için hediyelik hazırlandın mı demin bir video gördüm kolonya şişesini süslüyorlar bir kadın yorum yazmış altına; ne gerek var gelenler hak etmiyor birde hediye mi hazırlayacağım diye🤣 ay ne güldüm 🤣🤣

Kesınlıkle canım ben 7 gün bu halimle kv me baktım amelıyatlıydı yemek bulasık eltımde küstü bu bahaneyle barıstı topu topu toplasan 5 saat durmadı herkese gelınlerım cok ıyı baktı dedı birde bana oturdu o gelinini ovdu işi iyi işten aştan kaçmaz diye o zaman anladım doğru evime geldim kimseye iyilik yaramazmış deveyi diken adamı … yararmıs 😂
Yapma ya sonu öyle mi oldu olayin😔

Evet canım2-3 gün dediğin gibi diş sıkılacak :)

Aynen canım dediğin gibi 2-3 gün sonra eşimle baş başa kalırsak artık yavaş yavaş düzen oluştururuz inşallah:) sen ne yaptın canım hastane için hediyelik hazırlandın mı demin bir video gördüm kolonya şişesini süslüyorlar bir kadın yorum yazmış altına; ne gerek var gelenler hak etmiyor birde hediye mi hazırlayacağım diye🤣 ay ne güldüm 🤣🤣
Amin insallah 🙏O kadini grubumuza davet etmemiz lazım çok kafa ahahhah ben hiçbir şey yapmadım canım sadece kapı süsü yaptırasim var zaten benim akrabalar hep uzakta olunca gerek duymadım diğer şeylere 😊

Yapma ya sonu öyle mi oldu olayin😔
Ay evet anlatamadığım çok çok şeyler yaşandı en son doğumdan sonra eşimle ayrılmayı bıle düşünür oldum eşim baktı olacak gibş değil ağlıyorum suratımı asıyorum getırdı evıme cok şükür eğer böyle olmasaydı daha hasta bakıyordum cok yazık dıyorum insanlara kendi egolarını tatmin ettıler uzerımde hakkımı helal etmiyorum

Amin insallah 🙏O kadini grubumuza davet etmemiz lazım çok kafa ahahhah ben hiçbir şey yapmadım canım sadece kapı süsü yaptırasim var zaten benim akrabalar hep uzakta olunca gerek duymadım diğer şeylere 😊
Benım kv demde ben hevesli heveslı kapı susu ve çikolatadan bahsediyordum magnete emın olamadım dedim aslında hepsi çok gereksiz dedi hepsini yaptırmam lazım 😂

Ay evet anlatamadığım çok çok şeyler yaşandı en son doğumdan sonra eşimle ayrılmayı bıle düşünür oldum eşim baktı olacak gibş değil ağlıyorum suratımı asıyorum getırdı evıme cok şükür eğer böyle olmasaydı daha hasta bakıyordum cok yazık dıyorum insanlara kendi egolarını tatmin ettıler uzerımde hakkımı helal etmiyorum
Allah korusun canım o kadar mı bunaldın demek bir daha aklına ayrılmayı getirme 😔 herkes sorun yaşıyor diyip teselli ediyoruz kendimizi..
Allah görüyor canım Allaha havale et

Ben de yaptırmayacaktım ama arkadaşlarım sen yapma biz yapalım dedi öyle olunca demek ki insanlar bekliyor diye düşündüm yarın çarşıda bir bakınacağım 🙏🏻 aynen kadını bu mayıs grubuna almak lazım 😄

Benım kv demde ben hevesli heveslı kapı susu ve çikolatadan bahsediyordum magnete emın olamadım dedim aslında hepsi çok gereksiz dedi hepsini yaptırmam lazım 😂
Hahahahaha madem öyle dedi demek ki hepsi gerekli 😀 ben Magnet yaptırmak istemedim canım şöyle ki başkasının adını kimse buzdolabına asmıyor kenara hatta çöpe bile atan var :( öyle olunca vazgeçtim 🫠🫠🫠

Allah korusun canım o kadar mı bunaldın demek bir daha aklına ayrılmayı getirme 😔 herkes sorun yaşıyor diyip teselli ediyoruz kendimizi..
Allah görüyor canım Allaha havale et
Canım yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik cok yoldan geçtik maddi manevi ve son anda annesinin mutlulugu için bizi hiçe saydı şuan şükür iyiyiz ama memlekete gitme gelme mevzusunu tamamen kapattık doğumda da kesınlıkle kv istemiyorum bunu konusmadım ama zaten amelıyatlı diyecem bahanem var onun sacma sapan tıtızlık hastalığıyla uğraşamam

Hahahahaha madem öyle dedi demek ki hepsi gerekli 😀 ben Magnet yaptırmak istemedim canım şöyle ki başkasının adını kimse buzdolabına asmıyor kenara hatta çöpe bile atan var :KK43: öyle olunca vazgeçtim 🫠🫠🫠
Aynen canım bende bı baskasına verecegım seye para vermek ıstemıyordum da genede yaptırcam az yaptırırım ama oz olsun 😀 hersey şart oldu

Back