• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Biraz fazla olmuş ya 😂 gerci biz tanimiyoruz. Kendi hallerinde sana yardimci olacaklarsa süreç senin için daha kolay gecer .
Yani bu insanların bana yardımı olmaz ki bu süreçte sadece annem ve eşim bana yeter diğerleri evdeyken ben çok rahatsız olurum babam bile olsa istemem kaldı ki ben babamı abimi davet bile etmedim utanırım dedim :( 😰

Yahu kaynına neden akıl verilmiyor söylenmiyor doğum yapan kadın rahat edemez biraz toparlansın öyle git bebekte az ele avuca gelsin :kızgın::kızgın:
Şu süreçte 9 ay arayıp sorulmayan benim şimdi bebek onların oldu keşke bebeği sevmeye yatılı gelecek kadar biraz beni de düşünselerdi 9 ay boyunca bir kere bir arayıp sorsalardı böyle olunca samimi gelmiyor bana; kürtajdan sonra biri bile aramadı sormadı umursamadı ama şimdi bebek olunca cümbür cemaat yatıya geliniyor, bu samimiyetsiz hayata tahammülüm o kadar azaldı ki 😰 stresten hasta olcam kız boğazım kaşınıyor 😰

Yani bu insanların bana yardımı olmaz ki bu süreçte sadece annem ve eşim bana yeter diğerleri evdeyken ben çok rahatsız olurum babam bile olsa istemem kaldı ki ben babamı abimi davet bile etmedim utanırım dedim :KK43: 😰
Bende olsam istemezdim . Şimdi bile evde paspal paspal geziyoruz tahammülümüz kendimize yok . Birde doğumdan çikmişsin ameliyatli . Bence eşine söyle herşeyin bi yeri ve zamani var . Şimdi ne yeri ne zamani . Sen toplarlaninca gelip kalsinlar .

Evet evet tam anlattığın gibi vallahi tuvalete gidiyorum bişey de yok ama ağrıyor. İshalden karın ağrısı mı sancı mı çözemedim nasıl anlıcaz bu ayrımı onu da bilemedim 🤦🏻‍♀️
Cnm bol su iç bir iki gün salata tatli beslen . WC ihtiyacini karşiladiğin yada Gazi çikardiğin gibi karin bölgen rahatliyorsa ondandir

Bende olsam istemezdim . Şimdi bile evde paspal paspal geziyoruz tahammülümüz kendimize yok . Birde doğumdan çikmişsin ameliyatli . Bence eşine söyle herşeyin bi yeri ve zamani var . Şimdi ne yeri ne zamani . Sen toplarlaninca gelip kalsinlar .
Söyledim eşime canım ben rahat edemem bebekle bir anne baba olarak tanışalım dikişlerim olacak rahat rahat giyinmem evde gezmem sıkıntı dedim; tartıştı benimle babama gelme diyemem dedi kardeşim annem onlar benim bebeğimi görmeye gelecekler ben nasıl yok diyeyim ne biçim gelinsin felan dedi baktım ikimizin ilişkisi kötüye gidiyor pekala dedim yapacak bir şey yok çünkü adım kötü geline çıktı çıkacaktı :( eşim bile arkamda değilse yapacak bir şey yok 😰😰😰

Söyledim eşime canım ben rahat edemem bebekle bir anne baba olarak tanışalım dikişlerim olacak rahat rahat giyinmem evde gezmem sıkıntı dedim; tartıştı benimle babama gelme diyemem dedi kardeşim annem onlar benim bebeğimi görmeye gelecekler ben nasıl yok diyeyim ne biçim gelinsin felan dedi baktım ikimizin ilişkisi kötüye gidiyor pekala dedim yapacak bir şey yok çünkü adım kötü geline çıktı çıkacaktı :KK43: eşim bile arkamda değilse yapacak bir şey yok 😰😰😰
Sıkma canını kuzum ya bence grupta hepimiz illa ki sıkıntılar yaşayacağız yeri gelecek annemizle yeri gelecek eş kişisi ve ailesi ile. İnşallah en az hasarla atlatırız ne diyelim 🥲

Söyledim eşime canım ben rahat edemem bebekle bir anne baba olarak tanışalım dikişlerim olacak rahat rahat giyinmem evde gezmem sıkıntı dedim; tartıştı benimle babama gelme diyemem dedi kardeşim annem onlar benim bebeğimi görmeye gelecekler ben nasıl yok diyeyim ne biçim gelinsin felan dedi baktım ikimizin ilişkisi kötüye gidiyor pekala dedim yapacak bir şey yok çünkü adım kötü geline çıktı çıkacaktı :KK43: eşim bile arkamda değilse yapacak bir şey yok 😰😰😰
Ay saka gibi aynisni yasadim 🙄 ben söyleyebiliyorum babam gelmesin rahat edemem diye sen neden diyemyosn dedim torunlarıymis anlayiszlik yapiyormusum zaten sanki kendi çocukları gibi hevesliler bu yuzden de tartiscaz gibi duruyor simdiden 💆🏻‍♀️ sonra geldi ozur diledi gönlümü almaya calisti ama yine degisen bi sey yok oturcaz onlarin akil etmesini bekliycez boyle de sacma bi sey kayinbabamin ne isi var ben o haldeyken umarim akil ederler bide ben annemi istyorum onu cagrdim sizi cagrmamism bile insan der bizi davet etmedi gitmeyelim dogumdan sonra gelsinler toparlaninca sanki hic gormesinler diyorz ayy neyse yine aklma geldi esime sinirleniyorum bide haberi bile yok 🤣🤣 durduk yere çatasım geliyor ona 🙄

Kızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.

Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diye 😄 hangisini çağırsam bilemedim ya.

Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o da 🥲 eşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim 🙄 o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada 🙈
Ayy bu durum da çok can sıkıcı insanın kendı annesinden destek beklıyor alamazsa cok büyük bı hüsran kvdelerde kacacak yer arıyorlar

Kızlar 32 de çalışabilir raporu alıp 37 yi görenler var mı tekrardan çalışamaz raporu aldınız mı bana artık gerek yok demişlerdi Salı başlıyo iznim de bugün işten sordular emin olamadım e devlete falan otomatik rapor mu düşüyo

37+0 olduğu gün çalıştınız 37+1 olduğu gün gitmediniz mi işe. Bende tam olarak hesaplayamadım tarihi. Hangi gün gitmiycem artık çözemedim 🙈
37+0 da gitmiyorsun canım. Benimde sali günü başladı .Herhangi birsen vermiyorsun 32.haftada aldığında yazıyor zaten hangi güne kadar gidecegin

Sokmazsa yarın hatırlatırım sana bunu 😂😂😂
Sokacak içime öyle doğuyor 🤣🤣🤣
Cnm bol su iç bir iki gün salata tatli beslen . WC ihtiyacini karşiladiğin yada Gazi çikardiğin gibi karin bölgen rahatliyorsa ondandir
rahatlamıyor da 🤔 saniyelik tutuyor sancı sonrada geçiyor ama bugün daha sık oldu yani
hiç halden anlamıyor eşin. Gelip hayırlı olsun diyip az durup gidebilirler kalmaları şart mı hadi eltilerine kv yapacak bişey yok ama babası kardeşleri olmaz yani sıkıntı. golden-snitch golden-snitch bile neler anlattı bak asla rahat olunmuyor iyiki gelmemişler diye. Bide eltilerinin çocukları da vardır of of. Eşin anlayışsız 🥺

Maalesef benim annem inanılmaz alıngan bir kadın bir de teyzelerim annemi çok kışkırtıyor bana diyemediklerini anneme söyleyip annemle aramızı çok açmaya çalışıyorlar en son ben hepsiyle iletişimimi kestim , şimdi anneme kendi fikrim bu desem asla bir daha yüzüme bakmaz maalesef beş kız kardeşler ve 7/24 sohbet halindeler, diğerleri beni hiç sevmez gelin geldiğim günden beri bana gıcıklar. Şimdi anneme zaten bir derdimi problemimi anlatamıyorum hop direk teyzemlere yetişiyor herşey onlar da annemi kışkırtıp üzerime salıyor🤣 böyle bir döngünün içindeyim ben senin gibi annemi karşıma alıp rahat rahat fikrimi söyleyemem ben veya bir derdimi anlatamam; ilk başlarda çok zoruma gidiyordu ama artık alıştım annem bile olsa öyle kabul ediyorum ve maalesef sesimi çıkaramıyorum sonra fena kız kötü kız ahlaksız insan oluyorum:KK43: o kadar stresliyim ki boğaz ağrısı burun tıkanıklığı kemik ağrım başladı ve doğuma 4 gün kaldı gözlerimi bile açamıyorum :KK43:
Cook üzüldüm canım öncelikle doktorumun bana verdiği tarifi veriyim direkt etki ediyor.. zencefil, bal, karabiber, limon karıştır ve bunu ye ben günde 3 çorba kaşığı yedim iyileştim 2 gunde😘 sanada şifa olsun..
Anladım canim hele şu doğum öncesi hiç değmez gerçekten birde huyunu suyunu biliyormussun kötü kız olmayada gerek yok
.biz seni dinleriz canım anlatmak istersen

Ay saka gibi aynisni yasadim 🙄 ben söyleyebiliyorum babam gelmesin rahat edemem diye sen neden diyemyosn dedim torunlarıymis anlayiszlik yapiyormusum zaten sanki kendi çocukları gibi hevesliler bu yuzden de tartiscaz gibi duruyor simdiden 💆🏻‍♀️ sonra geldi ozur diledi gönlümü almaya calisti ama yine degisen bi sey yok oturcaz onlarin akil etmesini bekliycez boyle de sacma bi sey kayinbabamin ne isi var ben o haldeyken umarim akil ederler bide ben annemi istyorum onu cagrdim sizi cagrmamism bile insan der bizi davet etmedi gitmeyelim dogumdan sonra gelsinler toparlaninca sanki hic gormesinler diyorz ayy neyse yine aklma geldi esime sinirleniyorum bide haberi bile yok 🤣🤣 durduk yere çatasım geliyor ona 🙄
Ne güzel bak gelmiş özür dilemiş bu bile büyük bir adım bence 🙏🏻 yani empati yapınca eşler de kendi annesi babası gelme diyemiyor maalesef 😰 dur dur sinir olma sen daha belki eşin konuşur zamanla anlar seni ❤️

Şu süreçte 9 ay arayıp sorulmayan benim şimdi bebek onların oldu keşke bebeği sevmeye yatılı gelecek kadar biraz beni de düşünselerdi 9 ay boyunca bir kere bir arayıp sorsalardı böyle olunca samimi gelmiyor bana; kürtajdan sonra biri bile aramadı sormadı umursamadı ama şimdi bebek olunca cümbür cemaat yatıya geliniyor, bu samimiyetsiz hayata tahammülüm o kadar azaldı ki 😰 stresten hasta olcam kız boğazım kaşınıyor 😰
Kız sen kürtaj olduktan sonra sana bidaha aynı hatayı yapma daha erken gibisinden bişeyler söyleyende aynı kv değil mi ay sinir oldum

Sokacak içime öyle doğuyor 🤣🤣🤣

rahatlamıyor da 🤔 saniyelik tutuyor sancı sonrada geçiyor ama bugün daha sık oldu yani

hiç halden anlamıyor eşin. Gelip hayırlı olsun diyip az durup gidebilirler kalmaları şart mı hadi eltilerine kv yapacak bişey yok ama babası kardeşleri olmaz yani sıkıntı. golden-snitch golden-snitch bile neler anlattı bak asla rahat olunmuyor iyiki gelmemişler diye. Bide eltilerinin çocukları da vardır of of. Eşin anlayışsız 🥺
Hem de nasıl anlayışsız canım , onlar anne baba onlara yok diyemiyor ama bana yok diyor :KK43: maalesef yapacak bir şey yok odadan çıkamayacağım sanırım yanlarında rahat uzanamam ben, bence kimse kayınbabann yanında rahatça uzanamaz 😰

33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.

Aynı gündeyiz seninle benim dün akşam oldu şimdi de o kadar hareketli ki canımı acıtıyor bazen kasılıyor içerde sanki

Pazartesiye kaldı gidemedim ben de ondan şüphe ettim bayadır vermedim.
Ben de 33+3 üm,aynı şikayetler bende de var,dün tahlillerimi verdim,idrarda kan çıktı, enteresan,kum yada taş var mı sende dedi yok dedim,o zaman enfeksiyon kaynaklı olabilir,idrarda yanma da var bende.. enfeksiyon için tek kullanımlık toz saşe verdinbu akşam içicem inşallah...

Kız sen kürtaj olduktan sonra sana bidaha aynı hatayı yapma daha erken gibisinden bişeyler söyleyende aynı kv değil mi ay sinir oldum
Hahahaha aynen öyle ilk evlendiğimizde hemen bebek olmuştu bayağı stres oldu tam menapoz olduğunu da aynı hafta öğrenmişti kürtajdan sonra eve gelip koltuğa uzandım arefe günüydü hatta hiç unutmuyorum ben de saf saf yanıma gelecek veya beni davet edecek sanmıştım halbuki bir daha böyle bir hata yapma iki yıl bekle demişti :( maalesef hala içim ısınmıyor ne yaparsam yapayım 😰

Cook üzüldüm canım öncelikle doktorumun bana verdiği tarifi veriyim direkt etki ediyor.. zencefil, bal, karabiber, limon karıştır ve bunu ye ben günde 3 çorba kaşığı yedim iyileştim 2 gunde😘 sanada şifa olsun..
Anladım canim hele şu doğum öncesi hiç değmez gerçekten birde huyunu suyunu biliyormussun kötü kız olmayada gerek yok
.biz seni dinleriz canım anlatmak istersen
Teşekkür ederim canım benim 😍🙏🏻❤️ deneyeyim tarifi şimdi inşallah sabaha dinç olurum daha alacaklarım var haftasınu 😃

Back