- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Bende onu gecen son girdiğim nstde farkettim rezillik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu gecen son girdiğim nstde farkettim rezillik![]()
Bir kahve içeyim de görsün kasılmayıişin şakası bilmiyordum valla buna kasılma dendiğini şuan bile ayağı çıkacak gibi ittiriyor allahım bu bilinmezlik beni öldürecek normal doğum istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum korkmaya başladım her gecenin bir sabahı var rabbim güç verir diyorum kendimi teselli ediyorum cumartesi nst var ona göre çatıya da bakacak bir yanım yaparsın sen acı eşiğin yüksek sonuçta bitecek doğunca diyorum diğer yanım kessin alsınlar en azından hissetmem diyor işin kötüsü ondan da korkuyorum hiç ameliyat olmadım
![]()
Çok ödemim vardı kesinlikleÖdemin varmış demekkimaşaAllah çok iyi gitmiş yaa. Allahııımmm Allahıımmm darısı bana
Anaaa bebek geliyorKızlar dün demiştim ya mukus tikaci gibi kansız bir şey geldi bugünde az önce koyu balgam gibi bi akıntı geldi hatta ağrı yaptı o inerken sonrada iç camasirimi ıslatan su geldi ama su şuan gelmiyo ic çamaşırımı degistirdim ne bu acaba ya
Benim doğumun ani olduğu için süt sağmaya başlar başlamaz kapak taktım çok şükür yara olmadı ama ben emziremiyorum kızım küvezde sürekli sağım yapıyorum kapağın içinde azcık süt oluyor akıyor hep sanırım o nemli tutuyor bi de sütyenime ped kullanıyorum krem hiç kullanmadımYa geçmiş sayfalarda sormuşlardı kaçırdım ben kaçıncı haftada başladınız göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya?
Ayy valla keşke başka yöntem bilsem benim ilk bunları kullan asla yara olmaz dediler bende ikisini aldımEvet ikisinide kullaniyorum.benim bebe memeden ayrilmakta istemiyor.durmuyor illa meme de durmak istio..resmen acilara yürüyorum![]()
Gümüş kapak mı kullandın canım yoksa kalkan mı şükür yara olmamışBenim doğumun ani olduğu için süt sağmaya başlar başlamaz kapak taktım çok şükür yara olmadı ama ben emziremiyorum kızım küvezde sürekli sağım yapıyorum kapağın içinde azcık süt oluyor akıyor hep sanırım o nemli tutuyor bi de sütyenime ped kullanıyorum krem hiç kullanmadım
Valla ya hepsinden korkuyorum bekledikçe daha da zorlaşıyor doğuralım biran evvel insanın korkusu büyüyorben de bilmiyordum ama kasılmaymış hatta nstye inanmayıp ebeye sordum o da kasılma ama bebek yerleşmeye çalıştığı için kanala girecek pozisyon arıyor kendine dedi
aynen ben de son zamanlar bir tırsmıyorum değil hep acı eşiğim yüksek dayanırım derdim ama son zamanlarda insna bir korkuyor
ay aynı ben ben de spinal yaparlarken felç kalırım diye korkuyorum omurgaya yapıyorlar sonuçta
![]()
Melek instagramdan yaptırdı ben trendyoldan söyledim daha gelmedi benimki@melegim can O ozgeeeee1 kızlar çikolataları nereye yaptırmıştınız Instagram sayfasına mı trendyoldan mı?
Bana bide ilac verdi hastane..elinde olanlar sadece önler, olan yaraya faydasi yok diyerek ama oda ilac oldugu icin emzirmeden temizlemek gerekiyor dendi.benimki memeden ayrilmiyor ki sureyim bekleteyim kremiAyy valla keşke başka yöntem bilsem benim ilk bunları kullan asla yara olmaz dediler bende ikisini aldım![]()
Kesinlikle arkasında dur millet yiyip beğenmediği cipsi bile iadeye getiriyor neleri var her türlü almak zorunda iade işlemi uzun sürüyor diye başından savmışHay çok yaşaa sen. Şaşırdım zaten almamasına. Bana da uğraşmak istemedi gibi geldi, sürekli bahane sundu. Ama yanına kalmicak bu yaptığı
Ayy inşallah benim hiç çıkmadı sarılık olmasın diyeBenim de umudum yok da kuzenimin 2 haftada çıkmış, biraz öyle umut oldu bana
Evet ya zaman bir an önce geçse keşkeValla ya hepsinden korkuyorum bekledikçe daha da zorlaşıyor doğuralım biran evvel insanın korkusu büyüyor![]()
Keşke canım bel ağrım var ama ben daha dogurmam gibi karnım aşağıya düşmüş daha 1 haftam var benceAyy bugün de senin için bekliycezhadi bakalımm
![]()
Ayy keşke canım ama bence daha 1 hafta vardır benim de belim agriyo normalde ağrımaz hayırlısı olsun karnim birde biraz daha asagiya inmisAnaaa bebek geliyor![]()
Aay insallah, bugün kontrolumuz vardı almış kilo bebişim çok şükürÇıkar Çıkar üzme canını daha çok minik yavaş yavaş halledersiniz süt var sonuçta en önemlisi o maşallah![]()
Annem sıcağı seviyorAboo naptın kız sarıp sarmalamışsınızoda mı soğuktu?
Olsun bak bel ağrın varmış pilates topun varsa biraz zıpla onda bence merdiven in çık otur kalkKeşke canım bel ağrım var ama ben daha dogurmam gibi karnım aşağıya düşmüş daha 1 haftam var bence![]()
Oyy minnoşum annesi senden kopmak istemiyordur en iyi cözüm kendi sütünmüş canım gümüş kapağa biraz aksın ve dursun bakalımEvet ikisinide kullaniyorum.benim bebe memeden ayrilmakta istemiyor.durmuyor illa meme de durmak istio..resmen acilara yürüyorum![]()