2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Zaten ilgilenilmeyen çocuklar daha sağlıklı oluyor ilginç bir şekilde alerjik oldukları için de olabilir canım sürekli bir hastalık döngüsüne giriyorlar. Beyaz tenli bir de benimki o da ayrı bi hassasiyete sebep oluyor. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim büyüdükçe güçlenirler inşallah
Kizlar yaa benim gogusler yaranin yarasi oldu yaaa
Bana bide ilac verdi hastane..elinde olanlar sadece önler, olan yaraya faydasi yok diyerek ama oda ilac oldugu icin emzirmeden temizlemek gerekiyor dendi.benimki memeden ayrilmiyor ki sureyim bekleteyim kremi
Canım benim de ilkinde çok kötü yara olmuştu kanıyordu her emzirmede. Garmastan diye bi krem var en iyi o geliyor ama onu da temizlemek lazım sanırım. Bir de ben kapsül şeklindeki e vitaminlerinden alıp onlardan sıkıyordum göğüs ucuna o da cildi yeniliyor. Mümkün olduğunca göğsünü açık tut hava alsın hiçbi şeye temas etmesin.

Aynen öyle bende ondan devam ettim sarılıktan bir gün yatınca bırakmadım hemen
Çok şükür bugün kontrolümüz vardı sarılık değerimiz düşük çıkti, ben yine göğsümu de tutuyorum ağzına bazen emiyor. En azından tükürük salgisina göre üretmiş olurum sütü

Evet ikisinide kullaniyorum.benim bebe memeden ayrilmakta istemiyor.durmuyor illa meme de durmak istio..resmen acilara yürüyorum
Ayva çekirdeğinden jel yapıyorlarmış hem doğal hem de baya faydası oluyormuş bilmiyorum sezonu geçti mi ama geceden suya koyarak sanırım bekletince jel oluyormuş. Aklınızda olsun belki bulursanız.

Kızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.

10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol

Maşallah 38 i beklese 4 üstü 5 e yakın doğar zaten harbiden toraman

Kızlar 34+5 olunca nst bakalım dedi ama bu haftada hemen çatı muayenesi olmaz değil mi erken.
Hiç olmadan direkt sezaryan istiyorum diycem. Bebek zaten iri yapamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…