2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar hastane çantası hazırlıyorum da bu örme battaniye lazım olur mu sizce kalın mı olur. Kundaklık ince koyuyorum kalın müslin koyuyorum bide penye mi koyim pazen hafif kalın mı koyim?
Bizimki pazene sariliydi canım. Bebişin yatağına annem örgü olanı serdi usuyunce örtmek için, pazeni de kundak yaptik

Kızlar hastane çantası hazırlıyorum da bu örme battaniye lazım olur mu sizce kalın mı olur. Kundaklık ince koyuyorum kalın müslin koyuyorum bide penye mi koyim pazen hafif kalın mı koyim?
Bize bebek çok sarılı üstünü açın dediler sonra

Eklentiler

• IMG_20240418_153056.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 84
Aynen işte canım sebep ne yani. Hem 2 günde çocuk daha sütü ne kadar emmiş olacakki annesinin sütü bile henüz azcık geliyorken. Sütü Şakır şakır içmesi için bikaç gün geçmesi lazım
Bende o mantığı anlamadım valla bide 2 günlükken alıp 1 haftalıkken gene getirin derlerse başlarına çalarım artık orayı
Sağlık ocağında tekrar alınmasının sebebi neymiş neye bakılacak? Hastane zaten bakıyor sisteme giriyor saçma sapan bir şey
canım iki kan arasındaki değerleri karşılaştırıyorlar ekstra olarak sarılık değeri ve genetiklere bakıyolar
Kalça çıkığı ikinci ayda bakılıyor canım ilk iki ay sık hastanelerdeyiz

Çıkar Çıkar üzme canını daha çok minik yavaş yavaş halledersiniz süt var sonuçta en önemlisi o maşallah

Amin canım benim her beden farklı her beden farklı herkes için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kizlar yaa benim gogusler yaranin yarasi oldu yaaa

Bende onu gecen son girdiğim nstde farkettim rezillik

Valla öylesine bir gittim bizim burda doktor gidince servisi kapattılar ben de dedim bir deneme yapayım hareket edince biraz çıkıyordu o hareket ettiğinden felan dedi 20-25 lerde oluyor o sonra tam bitti kalkcam karnımın yanında çıkıntı olmaya başladı o zaman artıyordu 37-38 felan sonra sordum ebeye onlar kasılma dedi ama önemli değil yerleşmeye çalışıyor dedi

Bir kahve içeyim de görsün kasılmayı işin şakası bilmiyordum valla buna kasılma dendiğini şuan bile ayağı çıkacak gibi ittiriyor allahım bu bilinmezlik beni öldürecek normal doğum istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum korkmaya başladım her gecenin bir sabahı var rabbim güç verir diyorum kendimi teselli ediyorum cumartesi nst var ona göre çatıya da bakacak bir yanım yaparsın sen acı eşiğin yüksek sonuçta bitecek doğunca diyorum diğer yanım kessin alsınlar en azından hissetmem diyor işin kötüsü ondan da korkuyorum hiç ameliyat olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…