2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ben de bilmiyordum ama kasılmaymış hatta nstye inanmayıp ebeye sordum o da kasılma ama bebek yerleşmeye çalıştığı için kanala girecek pozisyon arıyor kendine dedi aynen ben de son zamanlar bir tırsmıyorum değil hep acı eşiğim yüksek dayanırım derdim ama son zamanlarda insna bir korkuyor ay aynı ben ben de spinal yaparlarken felç kalırım diye korkuyorum omurgaya yapıyorlar sonuçta

Ya geçmiş sayfalarda sormuşlardı kaçırdım ben kaçıncı haftada başladınız göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya?

Anaaa bebek geliyor

Ya geçmiş sayfalarda sormuşlardı kaçırdım ben kaçıncı haftada başladınız göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya?
Benim doğumun ani olduğu için süt sağmaya başlar başlamaz kapak taktım çok şükür yara olmadı ama ben emziremiyorum kızım küvezde sürekli sağım yapıyorum kapağın içinde azcık süt oluyor akıyor hep sanırım o nemli tutuyor bi de sütyenime ped kullanıyorum krem hiç kullanmadım

Gümüş kapak mı kullandın canım yoksa kalkan mı şükür yara olmamış

Valla ya hepsinden korkuyorum bekledikçe daha da zorlaşıyor doğuralım biran evvel insanın korkusu büyüyor

Ayy valla keşke başka yöntem bilsem benim ilk bunları kullan asla yara olmaz dediler bende ikisini aldım
Bana bide ilac verdi hastane..elinde olanlar sadece önler, olan yaraya faydasi yok diyerek ama oda ilac oldugu icin emzirmeden temizlemek gerekiyor dendi.benimki memeden ayrilmiyor ki sureyim bekleteyim kremi

Hay çok yaşaa sen. Şaşırdım zaten almamasına. Bana da uğraşmak istemedi gibi geldi, sürekli bahane sundu. Ama yanına kalmicak bu yaptığı
Kesinlikle arkasında dur millet yiyip beğenmediği cipsi bile iadeye getiriyor neleri var her türlü almak zorunda iade işlemi uzun sürüyor diye başından savmış

Evet ikisinide kullaniyorum.benim bebe memeden ayrilmakta istemiyor.durmuyor illa meme de durmak istio..resmen acilara yürüyorum
Oyy minnoşum annesi senden kopmak istemiyordur en iyi cözüm kendi sütünmüş canım gümüş kapağa biraz aksın ve dursun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…