Kızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.
Kızlar 34+5 olunca nst bakalım dedi ama bu haftada hemen çatı muayenesi olmaz değil mi erken.
Hiç olmadan direkt sezaryan istiyorum diycem. Bebek zaten iri yapamam yani.
cesursavasci@Mavi070707 kızlar biz bugün ödememizi yaptık, 30k olmuş sanırım. Ne zaman başlayacak falan dedik arkadaşlarımız doğum yapacak dedim, ne zmaan dedi bir kaç hafta içinde dedim. Tamam yardımcı oluruz bir kaç hafta içindeyse dediler. Siz hemen kabul etmeyin fiyatı pazarlık yapın yani
İnşallah o 30u paşa paşa oducez gibi hissediyorum sağol canım bizi de düşündüğün icin bu ödeme kısmı olsun doğumla alakalı şeyleri alt kattan mi hallediyoruz
Belim agriyo kasık ağrım var canım ama hani su gelme gibi bi olay yaşamadım internetten araştırdım rahim ağzı yumusadiginda açılmaya basladiginda o bana gelen şey geliyormuş 1 hafta sonrada doğum olabilirmis yarın da olabilirmis belli degilmis
10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol
Ay kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Merkezlerin numaraları oluyo bende üç harfli marketlerin birinde genel müdürlüğünde çalışıyodum. Bizim şirkette çok önemsenirdi müşteri memnuniyeti her şikayet genel müdüre gider ordanda mağazaya ve çalışana gerekli yaptırım olurdu. Hangi ildeyseniz genel merkezi arayın pazarlama birimine şikayetinizi oluşturun ve dönüş beklediğinizi belirtin eğer aynı marketten bahsediyorsak mutlaka dönüş olur sizin lehinize değilsede diğer marketlerde ilgilenir diye düşünüyorum
Kızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.