2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktoruna bir yazsaydın bakalım me diyecek belki muayene eder bi

Sen naptin topuk kanını verecek misin canım 2.kere ne zaman verceksin

Iyiki girmemissin Allah korusun sütüne bir şey olmasın ana yüreği iste
İlkini hastane verdik, dün de sağlık ocağında verdik canım. Amaç süt emdikten sonra vermekmis o yüzden arada 5 gün bırakarak veriliyomus

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı hastaneler evet uçmuş baya hastaneye göre değişiyor işte
Kayseri canım da hastane sadece doğum hastanesi çok pahalı bir yer değil ama gittiğim doktorun ismi var ameliyatları bır tık pahalı deniliyor bilmiyorum

Az önce bi nstye girdim benim çocuk evde yaptığı hareketleri yapmıyor tam nst bitti kağıt çıktı başladı benimki sağdan ittirmeye çıkıntı oluyor resmen yan tarafımda o zaman 40larımda sancı oldu sırf bunu takip edeyim diye nstye girdim bu kasılma oluyormuş başına gelen varsa

Kızlar hastane çantası hazırlıyorum da bu örme battaniye lazım olur mu sizce kalın mı olur. Kundaklık ince koyuyorum kalın müslin koyuyorum bide penye mi koyim pazen hafif kalın mı koyim?
Cok güzelmiş de ben koymadım ya lazım mı ki

Allah Allah o kasılma mı oluyormuş ben nerenin cahiliyim asla kasılma olduğu aklıma gelmezdi valla sağol doktor kasılma var mı diyor yok diyorum anam koşalanıyor oysa dün karnım kaskatıydı sığmıyor artık çok hareketli diyorum cahillikkkk

Benim de umudum yok da kuzenimin 2 haftada çıkmış, biraz öyle umut oldu bana
Hayatımda ilk defa ucunun büyük olması pozitif birşey oldu valla benimki emzik gibi kuzenimin çok minikti bebek emmediğinde bile makineyle sağıyordu öyle ucu oldu ama doğru bir hareket mi doktora danışmak lazım

Makineyle sağmak gerekiyor fazlasını zaten canım, sütün varken bebek yorulup emmeyebiliyor takviye etmek gerekiyor. Bizimki bırakıyor memeyi diye ben bırakıyordum Dr mama takviyesi vermemi bebegin doymadığını söyledi. Halbuki sutum vardı bebek emince geri kalanı sagiyordum. Dr sagdigini kasikla ver dedi. Sağmak bir nebze çıkartıyor gibi oluyor da yine de çok emmek istemiyor. Doyuyor gibi olduğunda silikon uc olmadan veriyorum bazen emiyor öyle. Açken ama sinir oluyor ucunu kavrayamadigi için. İnşallah çıkar ucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…