- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
P Pembepilates sendin demii Konyada hazırlık eğitimi için link vermiştin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldik vallaAy kızlar 2025 Ocak anneleri topiği bile açılmış. Böyle görünce yolun sonuna geldik gibi hissettim
Mecbur anlamamasi için az cenabet gezmek zorunda olcaz evde ebeveyn banyosu yok aynen canım hayırlısı olsun benim annemde kv gelirse babam göndermez diye erken geliyo kadınOdanın kapısını kapat kim görecek kız ebeveyn banyosu da varsa hiç düşünme
Amin inşaAllah ya hayırlısıyla
Annem şuan ablamda dönüşte babam bana bırakıp memlekete gidecek annem kalacak. Bende diyorum 1 hafta daha kalın 37 olunca gel çok beklememiş olursun ama babamın işleri varmış. Bakalım hayırlısı ya. Doğumdan öncede lazımlar sonra da
Evet canım haftaya pazartesi randevum daha çok var doktor bu hafta da izinliymiş bayram tatilini uzattı heralde, bu hafta doğurmamam lazımAman risk filan olmasın da beklesin inşallah ozaman senin kontrole daha var haftaya ptesi 36+3 oluyorsun benden bir gün öndeydin
Benim de kafası aşağıda canım ama yüzünü gösteriyorcesursavasci beybiii sen dün bebişin yüzünü gördüm dedinn sanki. Aşağı dönmemiş miydi ben hiç göremedim de yüzünü dünden beri aklıma takıldı sorayım dedim
Ayyy çok sevindim canım senin adına çok istiyordun gelmesiniSenin annen de gelmeyecekti sanki dimi canım kararının değişmesine sevindim doğuma da kalır inşallah
Benim annem de gelmicem demişti geçen konuştuğumuzda doğum öncesi gelelim ihtiyaçlarına yardım edelim dedi ben de gelin dedim ama doğumdan sonra gelip yardım etmelerini tercih ederim öyle söyleyeceğim bir dahakine
kubiskubiskubis doğum kanalına girerse gostermiyo diye biliyorum.. kafası aşağıda gosteriyo hatta yüzünde plasenta vardı yarısında kenara çekmiş ajahhahaEvet canım haftaya pazartesi randevum daha çok var doktor bu hafta da izinliymiş bayram tatilini uzattı heralde, bu hafta doğurmamam lazım
Senin de doğuma çok az kaldı şaka maka
Benim de kafası aşağıda canım ama yüzünü gösteriyor
İnsan ne olursa olsun annesini istiyor dimi çok garip annem de biraz dırdırcıdır aslında ama bakalım inşallah iyi geçer sonuna kadar ilgilenir yardım eder sonra da şöyle yoruldum böyle bittim derAyyy çok sevindim canım senin adına çok istiyordun gelmesini
Ya iyi ediyo ozaman gelsin gelsin. Kimsenin yanında rahat edemiyor annesinin yanında ettiği gibi.Mecbur anlamamasi için az cenabet gezmek zorunda olcaz evde ebeveyn banyosu yok aynen canım hayırlısı olsun benim annemde kv gelirse babam göndermez diye erken geliyo kadın
En azından öyle kabullenmissin ki çok istiyordun senin adına çok sevindim ne de olsa annemiz olduğu sürece aslında hep çocuğuzİnsan ne olursa olsun annesini istiyor dimi çok garip annem de biraz dırdırcıdır aslında ama bakalım inşallah iyi geçer sonuna kadar ilgilenir yardım eder sonra da şöyle yoruldum böyle bittim der
Eli maşalı geliyo deseneYa iyi ediyo ozaman gelsin gelsin. Kimsenin yanında rahat edemiyor annesinin yanında ettiği gibi.
Benimki şimdi gelecek söylene söylene iş yapmaya başlıcak bi o sıkıntımız var yatma kalk iş yap diyip duracak doğum kolay olsun hareket edim diye
Doğurmazsın sen en az 2-3 haftan var daha inşallahEvet canım haftaya pazartesi randevum daha çok var doktor bu hafta da izinliymiş bayram tatilini uzattı heralde, bu hafta doğurmamam lazım
Senin de doğuma çok az kaldı şaka maka
Benim de kafası aşağıda canım ama yüzünü gösteriyor
Aynen öyle tam eli maşalı hem sever hem döver yapacak bişe yok elimize bezi alıp silecez yerleri neyse en azından doğuma yardımı olur iş yapmamın inşaAllah.En azından öyle kabullenmissin ki çok istiyordun senin adına çok sevindim ne de olsa annemiz olduğu sürece aslında hep çocuğuz
Eli maşalı geliyo desene
Chenin annesi de öyleymiş en azından kv değil anneniz olacak tesellisiyle direnin
Olsun iyi olsunda elbet kollarına gelecek
Aynen canım bende ilk doğumumda tansiyon problemi yaşadım çok. taburcu oldum baş ağrısından gözüm açılmıyordu hala tansiyon hep yüksekti. O halde bebeğe bakamazdım. Sen daha çabuk toparlanırsın bebişinde bugün yarın gelir kucağına zaten daha iyi ilgilenirsin en azındanİnşallah, bende o süreçte toparlanabılırsem çok iyi olur bebısıme rahat rahat bakarım☺
Kuşum senin bebek kac kilo oldu ? 3500 den sonrasi normal doğum önermiyorlar . Dün doktora sormak hiç aklima gelmedi. Sen konuştun mu doktorunlakubiskubiskubis doğum kanalına girerse gostermiyo diye biliyorum.. kafası aşağıda gosteriyo hatta yüzünde plasenta vardı yarısında kenara çekmiş ajahhaha
Benimde kv aradı şimdi gün aldın mı diye soruyor 1 haftalıgına gelecekmiş aslında zaten kaynanam üst katımda oturuyırda torununa bakmaya gitti ondan şehir dışında dogumda bulunmak için geliyor işte neyse evi yukarda çıkar yatar evine zaten sıkıntı degil bir hafta sonra herkesi yollar çekirdek ailemle kalırımSenin annen de gelmeyecekti sanki dimi canım kararının değişmesine sevindim doğuma da kalır inşallah
Benim annem de gelmicem demişti geçen konuştuğumuzda doğum öncesi gelelim ihtiyaçlarına yardım edelim dedi ben de gelin dedim ama doğumdan sonra gelip yardım etmelerini tercih ederim öyle söyleyeceğim bir dahakine
Bir hafta iner çıkar evine gelir gider işte sonrada sepetBenimde kv aradı şimdi gün aldın mı diye soruyor 1 haftalıgına gelecekmiş aslında zaten kaynanam üst katımda oturuyırda torununa bakmaya gitti ondan şehir dışında dogumda bulunmak için geliyor işte neyse evi yukarda çıkar yatar evine zaten sıkıntı degil bir hafta sonra herkesi yollar çekirdek ailemle kalırım
Hmm benim dogum 37de olacak diye oldum da doktor oyle uygun gordu demekkiBana 31. haftada 1 er doz 24 saat arayla 2 kere ciğer geliştirici yapıldı. 33.haftada minik bir lekelenme oldu 2 gece hastanede yattım. 2 şer doz 24 saat arayla 2 kere ciğer geliştirici yapıldı. Hemşirelere sorduğumda ihtiyaç halinde 3.turunda yapılabildiğini söyledi.
Zaten dogurmasamda inip çıkıyordu canım yemege kahvaltıya alışıgım. Annem kalacak zaten yanımda yine yapacagı inip çıkmak yemek içmek sonrada gider haziranda gelir. Belkide o gelmeden dogururum zatenBir hafta iner çıkar evine gelir gider işte sonrada sepet
iki ampulu tek enjektore cekip vuruyorlar iste iki doz olmus oluyor heralde cunku doktor iki dozu simdi iki dozu yarin olacaksin dedi. Evet evet igne kortizonlu oldugu icin seker ve tuz tuketmeyeceksin dort gun boyunca dedi. Bende de bebek hareketlerinde azalma degilde bi sakinlik var saglam tekmeler yerine minik tekmeler var sanki.Aynı anda iki tane mi vuruyorlar? Bana da öyle yaptılar perşembe 2 tane cuma 2 tane vuruldum bide bu cuma üçüncü doz yine 2 tane vurulacak niye iki iki vuruluyor onu anlamadım ama. Normalde üç doz vuruluyor.
Bana sadece bebeği uyuyabilir hareketleri azalırsa stres yapma dedi azalma filan da pek olmadı sıkıntı yaşamadım başkada şunu yeme bunu yapma demedi ama iğne kortizonlu sanırım c ile başlıyor ondan tuzlu filan yeme demiştir sana.
İlk dogumunda tansiyon sorunn ne zaman düzeldi peki. Benım hastanede stabıl gidiyor suan ama yinede hemen cıkarmayacaklar.Aynen canım bende ilk doğumumda tansiyon problemi yaşadım çok. taburcu oldum baş ağrısından gözüm açılmıyordu hala tansiyon hep yüksekti. O halde bebeğe bakamazdım. Sen daha çabuk toparlanırsın bebişinde bugün yarın gelir kucağına zaten daha iyi ilgilenirsin en azından