2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Dün ne bu sanırsın 39-40 haftalık oldu bebeler bu ne acele diyodum ama senin normal doğum için biran önce doğurman lazım bende idrak ettim artık geç oldu kusura bakma bacım 🤣🤣 el birliğiyle evrene seni doğurtma enerjisi gönderelim 🤣🤣🤣
🤣🤣aynen canım yoksa alt tarafimla vedalaşmak zorunda kalcam🤣🤣 Allah razı olsun önemli değil shahahha bol enerji gönderin bana 🙈🙈
Öncelikle oğluşuna maşallah🧿🧿🧿 şu kadar hafta önden gidiyo falan diye bi şey söylüyo mu doktorun?
Her hafta çatı neden ki onu asla anlamadım doğumu tetiklemesi için mi acaba 🧐
Büyük ihtimal doktorum bir şey demedi ama kafasının bir çapı 37 iken diğer çapı 39 çıkıyor ya bu kafatası. benimde kafam arkaya doğru biraz çıkkın Türk kemiği var sanırım o yüzden ben başka açıklama bulamıyorum farklı çıkmasında 2 haftalik bi değer 😅
Bence doğum tetiklensin diye çünkü çok istiyo normal dogurtmayi😅🤣
Kızlarrr ❤️ çok şükür kendime geldim şimdilik hafif ağrım var ama genel olarak iyiyiz 🌸
Ayyy nasilll bebisin 😍😍 nasıl bi duygu
Ooo ilerleme var artık doğum 10 yıl sonra gibi davranmıyor 😂 bana da 37 çatı demişti 36 nst aynı gidiyor cumartesi bende nst ye gireceğim bu eşlerin şikayet durumu ne olacak ya tam dayaklıklar 😂😂😂 3400 maşallah artık adaçayı ananas aban merdiven in çık kıvama gelmiş bebiş
🤣🤣onu 33te vermişti iciyosun dimi diyo evet diyorum çok iyi diyo valla memnun şuan benden şok oldum o yüzden ahahah
Evet ya baya ilerleme var ve beni savundu😅🤣🤣 gerçekten tam dayakliklar ilk nst dimi senin

Kızlar benim doktorum yine gizemli🤣 nstde 2 tane sancim çıktı 40 ama geri kalan değerler 5 6 7 falan hatta 0 sancim bile oldu.. doktor pazar günü bana at bu kağıdı dedi yine çağırdı haftaya.. Bu sefer eşim şikayet etti beni genc-anne genc-anne 🤣dedi ki çok meyve yiyiyo bıraksam bi kasa çileği yiyecek dedi doktorum demez mi enerjiye onun çok ihtiyacı var bırak yesin😎😍orda bi yakinlastik doktorumla 🤣🤣🤣 36dasin haftaya çatı yapicam dedi.. O ozgeeeee1 her hafta artık çatı yapicam dedi bana😳
Bu arada bugünden itibaren Mavi070707 Mavi070707 bizim hastanede nst 260 tlden 305 tlye muayene ücreti 1215den 1385e çıktı... dedim ki doğum da 30k olmuştur artık bi soralım dediler o daha degismemis😅
Oğlumda ilk defa yüzünü gösterdi tam haliyle😍3400 gram olmuş sıpa

melegim can melegim can akıntı çok normalmis hatta kayganlastiriyomus o bölgeyi doğuma çok faydaliymis

Regl agrisu süper dedi hatta daha çok artsın dedi😳🤣
Ahh be enişteeee insan bi derki hocam çilek hormonlu zararlı falan filan 🤣🤣🤣 maşallah bebişe🧿 halay mendili elinde gidiyor bacım tamam artık doğurma perilerin geliyorsa gelebilir normal doğuma bu kadar yeterli 🤣

🤣🤣aynen canım yoksa alt tarafimla vedalaşmak zorunda kalcam🤣🤣 Allah razı olsun önemli değil shahahha bol enerji gönderin bana 🙈🙈

Büyük ihtimal doktorum bir şey demedi ama kafasının bir çapı 37 iken diğer çapı 39 çıkıyor ya bu kafatası. benimde kafam arkaya doğru biraz çıkkın Türk kemiği var sanırım o yüzden ben başka açıklama bulamıyorum farklı çıkmasında 2 haftalik bi değer 😅

🤣🤣onu 33te vermişti iciyosun dimi diyo evet diyorum çok iyi diyo valla memnun şuan benden şok oldum o yüzden ahahah
Evet ya baya ilerleme var ve beni savundu😅🤣🤣 gerçekten tam dayakliklar ilk nst dimi senin
Allahım bu hafta cesursavasci cesursavasci doğursun çokkk aminnn 🙏🙏🙏🤭🤭

Ahh be enişteeee insan bi derki hocam çilek hormonlu zararlı falan filan 🤣🤣🤣 maşallah bebişe🧿 halay mendili elinde gidiyor bacım tamam artık doğurma perilerin geliyorsa gelebilir normal doğuma bu kadar yeterli 🤣
Allahtan kimsenin aklına gelmedi bende bıyık altından güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣 çok şükür senden de onay çıktıysa bu iş tamamdır gelsin perilerim🤣🤣🙈
Allahım bu hafta cesursavasci cesursavasci doğursun çokkk aminnn 🙏🙏🙏🤭🤭
Amin amin amiinn🙏🤭😍

Bende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.
Bana doktor tekrar rapor almana gerek yok dedi 23 nisanda iznin otomatik başlayacak dedi eskiden alınıyormuş ama artık kalkmış o uygulama

iyiyim şükür canım o akıntı hala arada geliyor ciğer geliştirici de yaptırdım. Bugün bi kaç eksik vardı onları aldım yarın valizi hazırlar kapatırım nasipse. Ay evet tam 2 hafta kaldı heyecanlıyım ev temizlenecek halılar yıkamaya verilecek koltukları yıkatcam ama hiç biri umrumda değil son hafta temizletirim diyorum bu hafta gezme hedefim var dibine kadar gezcem inşallah artık 😂😂
Gez canım gez hakkındır. Günün belli nasılsa hepsini son hafta yaptırır insan. Ciğer geliştirici de olmuşsun. Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan geçecek herşey. 🤗
Saol canım bu tablo iyiymiş ordan takip ederim bende.. Perinatolog ta öyle dedi,minyon olabilir dedi ,hatta eşimin bacak boyunu ölçtü😄...bide ben burda okudum geç döllenme ve sat ı ileriye alma durumlarını,acaba benimde öyle bişey mi..Öyle olsaydı doktor söylerdi herhalde...bu hafta kontrole gittiğimde sorucam..
Evet canım güzel bi tablo. Doç dr mfk paylaşmıştı bende kaydetmiştim instada. Ordan takip ediyorum hemen hemen o tabloyla aynı giriyor kilomuz. Evet senin bebek minyon olabilir, geç döllenme olabilir, ya da işte tamamen genetik olabilir. Hiç bisey olmasa bile 2 haftaya kadar normal görülüyor. O yüzden içini ferah tut canım. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten

Bende yeni başladım her gün bir fincan içiyorum ☺️ İlk nst olacak benim bizim sıkıntı bebek komple 10 gün ilerde boğazımı tutmam lazım yani normal doğum istiyorum çünkü

Allahtan kimsenin aklına gelmedi bende bıyık altından güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣 çok şükür senden de onay çıktıysa bu iş tamamdır gelsin perilerim🤣🤣🙈

Amin amin amiinn🙏🤭😍
Eyy perilerrr , Evren ; bütün enerjimizle bu kızın doğurmasını talep ediyoruz. Litfeeeeen yani 🤣🤣 aynı günde hem çömelerek yer sil hem ananas ye hem adaçayı iç hem 7 tane hurma ye hem merdiven in çık pilates topunda zıpla hem de alaturka wc de oturur gibi yap memeleri uyar hepsini birden yap 😂😂 ahahahahsb

Maşallah zaten 1600 gram filan doğmuştu galiba e kilo verdi şişliği gitti çabucakta doğum kilosunun üstüne bile çıkmış maşallah suphanallah 😍😍🧿🧿

yeme bacım valla pişman olursun bana da öyle yaptılar verdiğimin iki katını aldım yeme okadar 🤣🤣
Aynen canım valla şimdi 10 ml çıkarmışlat beslenmesini de 🙏
Değil mi ya anneme diyorum süt yapsın kanın gelsin sarardın diyor

Dün gece 3 e kadar mide yanmasından, sonra sabaha kadar da kalça kemiğimin ağrısından uyuyamadım :( sağa döndüm ağrıyor, sola döndüm ağrıyor 🥺 yastık falan fayda etmiyor sizin de öyle mi

Bu arada spinalde de ilk çok zordu bir de ilk idrar çok zordu
Kızım 2 saatte bir besleniyormuş çok şükür sütüm veriliyor 2 gündür 🙏🥰 kg almaya başlamış 2 ye tamamlamak istiyolar o şekilde vereceklermiş
Hadi inşalalh kuzum beslenirse çabuk kilo alır kucagına hemen gelir inşallah

Back
X