Merhaba kizlar masaallah hiziniza yetisemiyorum
Doktora gidenlerin guzel haberlerini okudum cok mutlu oldum darisi basima insaallah
Ben de Sali gunu doktora gidiyorum 4+3 oluyor insaallah keseyi gorebiliriz. Burda (Amerika) gebelik takibi biraz farkli oluyor hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrasonla bakiyorlar hatta bazen ilk muaynede bakmiyorlar bile o yuzden biraz endiseliyim biraz daha beklesem iyi olacakti ama sabredemiyorum
Bulantilari baslayan arkadaslara kolayliklar diliyorum. Benim oglumda baya bulantim olmustu ozellikle kokulara karsi baya hassasiyet oluyordu. Kizimda cok cok bulantim oldu cok daha kotu oldum test icin gittigimde ultrason gorevlisi asiri bulanti oldugunda kiz bebek ihtimalinin yuksek oldugunu soylemisti ve kizim oldu 3.nasil olacak bilemiyorum bekleyip gorucez
Bulantilara nelerin iyi gelip gelmedigi zamanla ogreniliyor mesela hep kraker tarzi atistirmaliklarin iyi geldigi soylenir ama bana iyi gelmiyordu benim tam bir seyler yemem gerekiyordu disari cikicaksam, mutlaka yanima almak icin bulgur pilavi yapardim.
Patates haslayip ustune yogurt koyardim
Kahvaltilik gevrekleri yogurtla ve meyve ile karistirmak da iyi geliyordu ve aci cips iki hamileligimde de bulantilarima iyi gelmisti
Zencefiili icecekler de bulantiya iyi geliyormus ama bende cok ise yaramamisti
Birde sogan cok rahatsiz ediyordu esim butun haliyle yemeklere koyuyordu az da olsa tadi geciyordu.
Bulantilar cok baslamadan yaptiginiz yemeklerden birer kap buzluga atarsaniz sonrasinda hazir yemek oluyor
sizlere de fikir olur diye aklima gelenleri paylasmak istedim. Herkese kolayliklar diliyorum saglikla gelsin bebislerimiz