- 25 Eylül 2022
- 9.251
- 13.381
- 36
Aaaa bak bence karından kesenide görüp geleceksin bende ilk vajinal gördüm sonra acilde karından gördüm keseyiİnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyordu
İnşallah kuzumAaaa bak bence karından kesenide görüp geleceksin bende ilk vajinal gördüm sonra acilde karından gördüm keseyi
Canım içini ferah tut bebiş ben buradayım diye sıkı sıkı uyarıyor inşallahİnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyordu
Sen gönlünü ferah tut canim bebeğini strese sokmaKuzum bebek aşağıda dedi doktor 2 hafta süre verdi çıktı çıktı çıkmazsa çok riskli 2 hafta içinde belli olur düşük olup olmıcağı dedi resmen bugünde böyle olunca korktumannemler de gelemedi daha bekliyorum hala
Korkma kuzum hepimizde oluyor bende de rahim kasılıyor kasığım ağrıyor sen bebek aşağıda diye ekstra korktun inşallah bir şey çıkmaz naptın gittin miİnşallah canım geçer geçer dedim geçmedi 3 saate giriyoruz bebek aşağı yerleşmişti benim ondan korkuyorum
Bebekten dolayı bagışıklık zayıflıyor canım bende de var şuan grip olacak gibiyim gece titreyerek uyandım hava degişimide yapıyorKızlar ben çok kötü grip oldum başım ağrıyor 2 gündür ya sizde de varmı böyle bir sorun
Ben de aynı canım, bir anda her şey gitti gibi bugün eşime dedim bı kaç gün önce kötüydüm bugünlerde heyecandan mi oldu uykum da gelmedi diyeKızlar bende hamilelik belirtileri ağrısı vs kalktı bir tek aşırı istah devam ediyor o kadar çok garip hamile değil gibiyimmasallahinizi alirim
Maşallah sana ve bebişine annesini yormucak üzmicek demekki inşallah hep böyle kolay devam ederKızlar bende hamilelik belirtileri ağrısı vs kalktı bir tek aşırı istah devam ediyor o kadar çok garip hamile değil gibiyimmasallahinizi alirim
Doktora kalmış canım kimis veriyor kimisi vermiyorKızlar devlet hastanesi Bebişlerin fotoğrafını veriyor mu
Ben de aynı canım, bir anda her şey gitti gibi bugün eşime dedim bı kaç gün önce kötüydüm bugünlerde heyecandan mi oldu uykum da gelmedi diyehafif kasık ağrısı arada oluyor başka bir şey kalmadı
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederimMaşallah sana ve bebişine annesini yormucak üzmicek demekki inşallah hep böyle kolay devam eder
Canım şimdi geldim daha eve kalabalıktı çok acil çok şükür bebek yer değiştirmiş şuan sezeryan yerinin orda değil olması gereken yere geçmiş bebeği görmedik daha içinde karından bakıldı karından bakılınca görüldü ama 3 gün önce gittiğimde gözükmemişti vajinal görünüyordu haftasıyla da uyumlu şuan hiç bir sıkıntı yok bebek yet değiştirdiği için ağrım oluyormuş
Merve3553 canım gittin mi acile
Canım şimdi geldim daha eve kalabalıktı çok acil çok şükür bebek yer değiştirmiş şuan sezeryan yerinin orda değil olması gereken yere geçmiş bebeği görmedik daha içinde karından bakıldı karından bakılınca görüldü ama 3 gün önce gittiğimde gözükmemişti vajinal görünüyordu haftasıyla da uyumlu şuan hiç bir sıkıntı yok bebek yet değiştirdiği için ağrım oluyormuş
Yaa çok sevindimmCanım şimdi geldim daha eve kalabalıktı çok acil çok şükür bebek yer değiştirmiş şuan sezeryan yerinin orda değil olması gereken yere geçmiş bebeği görmedik daha içinde karından bakıldı karından bakılınca görüldü ama 3 gün önce gittiğimde gözükmemişti vajinal görünüyordu haftasıyla da uyumlu şuan hiç bir sıkıntı yok bebek yet değiştirdiği için ağrım oluyormuş
Evet kuzum çok şükür çok sevindim içim rahatladıYaa çok sevindimmbak korktuğun gibi bir şey olmadı bebişin geçmesi gereken yeri biliyor sağlıkla gelsin annesi