2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar benim saçım çok yağlanmaya başladı bu da bir belirti mi normalde dalgalı saçım o yüzden sık yağlanmaz 3 günde bir yıkardım şimdi neredeyse ertesi güne yağlı oluyor anlayamadım

Kızlar benim saçım çok yağlanmaya başladı bu da bir belirti mi normalde dalgalı saçım o yüzden sık yağlanmaz 3 günde bir yıkardım şimdi neredeyse ertesi güne yağlı oluyor anlayamadım
Evet benim de saçım yaglaniyor kendimi bı çirkin hissediyorum önceki boş gebelikte cildim falan bı güzelleşmisti şimdi çirkin ve yağlı saçlar

Kızlaar biz dün ailelere söyledik artikk annemler zaten boş gebelikten sonra bekliyorlardi böyle bir haber, annem senin yüzün falan şişmiş gibiydi bı değişik olmuştun anlamıştım da olsa bana söylerdi dedim dedi bı yanağım daha sis duruyor yüzüm hep kıpkırmızı hamilelik güzelleştirmedi beni çirkin bir şey oldum

Bakalım senin kismetine ne çıkacak
ya kızlar dünden beri sinir oldum ya hala cıkmadı benim sonuc sabah kalktim sağlık ocagına gittim dr baktı yok çıkmamış yani ben anlamıyorum hastane de 1 saatte cıkan sonuç asm de dünden beri çıkamadı sinirlerim bozuldu artık sevinemiyorum bile ya olmazsa akşam iş çıkışı gidip acilde kan vereyim ne yapayım melegim can O ozgeeeee1

Canım galiba golden-snitch de aynı sorunu yaşamıştı tekrar kan vermişti bu asm’ler niye böyle yapıyor anlamıyorum ben hep özelde verdim 1 saatte çıktı hiç uğraşamam onlarla

Aaa çok şaşkınım, benim bir sonucum öyle kaldı gitti. Dr beta istediğimi anlamadı mi yoksa sonucum mu kayboldu bilmiyorum diğer tüm sonuçlar çıkmıştı beta çıkmadı bir daha baktırdım. Acilde bakıyorlar mi nasıl ilerliyor süreç bilmiyorum canım en kötü özelde verirsin hemen 1-2 saate cikar

Canım galiba golden-snitch de aynı sorunu yaşamıştı tekrar kan vermişti bu asm’ler niye böyle yapıyor anlamıyorum ben hep özelde verdim 1 saatte çıktı hiç uğraşamam onlarla
ilçede oldugum için özel yok burda devlette biraz uzak kaldı asme yakın diye verdim bide eşim daha bilmiyor süpriz olsun istedim ama heralde artık süpriz olmıcak mecbur akşam beraber acile gidecez

Valla ben de aynısını yaptım, gebeliğimi beta 110'la öğrendim iki gün sonra sağlık ocağında verdim akşamına aradılar e laboratuvarda beta için kitleri bitmiş ne zaman gelirmiş bilmiyolarmış bakamıyolarmış benim sonucuma, şaka gibi. Dedim neden baştan söylemiyosunuz sonra iş çıkışı gittim özele 350 tl bayıldım ama değdi çok şükür. Bu arada kızlar benim de bugün muayenem inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz bugün:)

Canim çok geçmiş olsun, bence de sen normal poliklinik rand alıp git bugün, alttan bakmanın da bir zararı olsa bakmazdi drlar. Belki geç döllenmedir alttan gözükür
Saol canm gittim doktora tekrardan keseyi gördü yolk sac yok daha erken dedi 5 haftalık görünüyomus 2 gün sonra tekrar gel dedi progestan yazdı betahcg aldı tekrar sonucu çıkınca belli olurmu boş gebelik olduğu

Evet canm kan verdim yeni yükselme varmı yokmu bakacakmış artık bu saatten sonra beklicez sağlıklı değilse vücut atarmış

ilçede oldugum için özel yok burda devlette biraz uzak kaldı asme yakın diye verdim bide eşim daha bilmiyor süpriz olsun istedim ama heralde artık süpriz olmıcak mecbur akşam beraber acile gidecez
Kuzum ben de kaset testle sürpriz yaptım, kan vermemiştim daha. Kendisi öğrenince zaten hadi napıyoruz kan mı vericez diye hemen o akşam götürdü yine sürpriz yapabilirsin yanii

Benimde kahve lekelenmem kanamaya dönüşüyor gibi bacak ağrım da var çok korkuyorum ne yapacam bilmıyorm keseyi dün alttan bakınca gördüm kese gibi bir oluşum var dedi Şuan artan leke ve koyu kurmızlık beni korkutttu ben dğn biraz evde iş yaptım ı tetiklemiş olabilir mi

Herkes mutlaka bir kez sorun yaşıyor demek ki asm’lerde. En iyisini yapmışsın canım. İnşallah güzel haberlerle geliriz bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…