2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evet onu ihmal etme kullan bebeğe kan akışını sağlayıp beslenmesi için çok önemli canım

Kızlar 2 saattir vajinamda ağrı iğne batması ayağa kalkamıyorum heran adet olucakmışım gibi baskı var annemleri bekliyorum acile gidicem eşimle

Kızlar 2 saattir vajinamda ağrı iğne batması ayağa kalkamıyorum heran adet olucakmışım gibi baskı var annemleri bekliyorum acile gidicem eşimle
Korkma canım kanaman yoksa inşallah bir şey yoktur bizede haber et telaş yapma

Canım hiç telaş yapma, inşallah her şey yolunda şu aralar bende de oluyor o batma ve ağrılar
Kuzum bebek aşağıda dedi doktor 2 hafta süre verdi çıktı çıktı çıkmazsa çok riskli 2 hafta içinde belli olur düşük olup olmıcağı dedi resmen bugünde böyle olunca korktum annemler de gelemedi daha bekliyorum hala

Yok canım kanama ama ağrım geçmiyor iğneler batıyor yerleşme aşamasında nasılsa şuanda da öyle
Kuzum yolk kesesini gördün bebek büyüdükçe olur bence ama tabi korkularımız normal. Galiba stressiz bir hamilelik geçiremicez bu minnoşlar büyüyene kadar

Kuzum yolk kesesini gördün bebek büyüdükçe olur bence ama tabi korkularımız normal. Galiba stressiz bir hamilelik geçiremicez bu minnoşlar büyüyene kadar
Evet canım bebeğim orda biliyorum zaten ama doktor beklediğimizden aşağıya yerleşmiş dedi 2 haftayı sıkıntısız atlatırsan sorun olmaz bu 2 hafta içinde herşey belli olur dedi bugünde böyle ağrım olunca korktum ister istemez kuzum

Allah korusun canım mutlaka haber et bizede eminim hiç bir sorun yok aşagıda oldugu için baskı yapıyor olabilir hatta bebişide görüp geleceksin bence

Zaten hep bu doktorlar böyle bizi
Strese sokuyor benimkide bakınca seninki gibi aşagıda duruyor bence ilk etapda genelde öyle sonra yukarı çıkıyor bizimde öyle olacak inşallah bitanem

Zaten hep bu doktorlar böyle bizi
Strese sokuyor benimkide bakınca seninki gibi aşagıda duruyor bence ilk etapda genelde öyle sonra yukarı çıkıyor bizimde öyle olacak inşallah bitanem
İnşallah kuzum inşallah annemi bekliyorum işten geç çıkıyormuş gelmesi 10 nu filan bulur herhalde gelsin çocukları bırakıp gidicem

Allah korusun canım mutlaka haber et bizede eminim hiç bir sorun yok aşagıda oldugu için baskı yapıyor olabilir hatta bebişide görüp geleceksin bence
İnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…