- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Evet evet inşallah sağlıkla devam eder kuzucuklarİyi bari kuzum en azından önlem alınmış olur önemli bir yükseklik degil ama yünede vermiş her ihtimale karşı
Amin canım benim çok teşekkür ederimBebeğim çok sevındım yaa miniğimizin kalp atışlarını duymana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık Suan tam bende haftaya gidicem 6+2 olacak umarım duyabılırız
Bak senin PLT değerin normalmisBenimde hemogram böyle canım
İnşallah canım inşallahKuzum sıra bende .goreceksin insallah dualarım seninle.hayirli haberlerini bekliyorum
Normal degil mi canımmBak senin PLT değerin normalmis
Evet evet benimki yüksek cikmissNormal degil mi canımm
Benim normalde 5+5ti doktor 6+4 dedi ama kalbini duymadım ben çok şanslısın masallah6+6 son adet tarihime göre canım ben dr'a 6+4 hesapladım dedim o baktı sonra 6+4 dedi asistanina günü tutuyor yani
Kızı tutturamadık mi yani şimdi:')ben cin takviminden bakmıştım agustosta yumurtlayanların cogu erkek görünüyor teorim ordan yoksa bildiğimden deil
Senle benim aynı 4 ağustos ya banada 6+4 dedi her bebegin gelişimi ne kadar farklı yaKizlar bugun heyecandan doktora sormayı unuttum.simdi aradim benim son adet tarihine göre 5+6 kese 5 haftalikmis.endiselenme 2 hafta sonra dengeler muhtemelen gec dollenme dedi
Amin inşallah kuzum çok teşekkür ederimAmin canım benim çok teşekkür ederim6+4 şu anda darısı başına insallah senden de güzel haberi duyalım
Benim de adete göre 6+6 ama 2 gün geç yumurtlama oldu 6+4 olarak gittim Dr da oyle dediBenim normalde 5+5ti doktor 6+4 dedi ama kalbini duymadım ben çok şanslısın masallah
Evet canım haftasını yakalıyor hiç korkmaKizlar bugun heyecandan doktora sormayı unuttum.simdi aradim benim son adet tarihine göre 5+6 kese 5 haftalikmis.endiselenme 2 hafta sonra dengeler muhtemelen gec dollenme dedi
Kaçında yumurtlamistinBenim de adete göre 6+6 ama 2 gün geç yumurtlama oldu 6+4 olarak gittim Dr da oyle dedi
13 AğustosKaçında yumurtlamistin
İlk kalp atışı düşük olur kuzum hemde erkek bebek oldugu için kız bebeklerde bu haftalrda daha yüksek çıkar şuan haftana göre normla bence kız bu kadar incelemeyin bende bakar takarım yoksaKızlar yine takacak bir şey buldumsanırım kalp atış hızı WMF değeri, 90 hz çıkmış bana düşük geldi okuduğumda da 90 altında sıkıntı diyor ama bu haftalarda 112 falan deniliyor en az. Sürekli yeni bir şey
Ayy her seferinde bir şey buluyorum yaa bak mutlu ol geç yani ne bu didik didikİlk kalp atışı düşük olur kuzum hemde erkek bebek oldugu için kız bebeklerde bu haftalrda daha yüksek çıkar şuan haftana göre normla bence kız bu kadar incelemeyin bende bakar takarım yoksa
Yarın gidecem canımNasıl geçti canım gittin mi
Ben senden 3 gün sonra yumurtladım 17 agustos sabahı çatlamıştı yumurtam galiba yarın kalp atışı duyamam ben canımm ama bebegi görsem yeter napamAyy her seferinde bir şey buluyorum yaa bak mutlu ol geç yani ne bu didik didik