2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bebeğim çok sevındım yaa miniğimizin kalp atışlarını duymana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık Suan tam bende haftaya gidicem 6+2 olacak umarım duyabılırız
Amin canım benim çok teşekkür ederim 6+4 şu anda darısı başına insallah senden de güzel haberi duyalım

Kizlar bugun heyecandan doktora sormayı unuttum.simdi aradim benim son adet tarihine göre 5+6 kese 5 haftalikmis.endiselenme 2 hafta sonra dengeler muhtemelen gec dollenme dedi

Kizlar bugun heyecandan doktora sormayı unuttum.simdi aradim benim son adet tarihine göre 5+6 kese 5 haftalikmis.endiselenme 2 hafta sonra dengeler muhtemelen gec dollenme dedi
Senle benim aynı 4 ağustos ya banada 6+4 dedi her bebegin gelişimi ne kadar farklı ya

Evet canım haftasını yakalıyor hiç korkma

Kızlar yine takacak bir şey buldum sanırım kalp atış hızı WMF değeri, 90 hz çıkmış bana düşük geldi okuduğumda da 90 altında sıkıntı diyor ama bu haftalarda 112 falan deniliyor en az. Sürekli yeni bir şey

İlk kalp atışı düşük olur kuzum hemde erkek bebek oldugu için kız bebeklerde bu haftalrda daha yüksek çıkar şuan haftana göre normla bence kız bu kadar incelemeyin bende bakar takarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…