- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
Çok şükür duymuşsun sağlıkla gelecek inşallahAyy her seferinde bir şey buluyorum yaa bak mutlu ol geç yani ne bu didik didik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür duymuşsun sağlıkla gelecek inşallahAyy her seferinde bir şey buluyorum yaa bak mutlu ol geç yani ne bu didik didik
Aaay çok güzel haberlerle geleceksin inanıyorum beeenBen senden 3 gün sonra yumurtladım 17 agustos sabahı çatlamıştı yumurtam galiba yarın kalp atışı duyamam ben canımm ama bebegi görsem yeter napam
Amin canım çok teşekkür ederimÇok şükür duymuşsun sağlıkla gelecek inşallah
Evet onu ihmal etme kullan bebeğe kan akışını sağlayıp beslenmesi için çok önemli canımCanım bu arada kan degerlerime baktım hemogram PLT değeri pıhtılaşma sağlayan bir degermis, 130-400 referans. Benimki 402. Pıhtılaşmayla ilgili bir şeyler demişti ben de yüksek olan değerime baktım pıhtılaşmayı sağlayan degermis o. O yüzden kan sulandırıcı vermiş
Korkma canım kanaman yoksa inşallah bir şey yoktur bizede haber et telaş yapmaKızlar 2 saattir vajinamda ağrı iğne batması ayağa kalkamıyorum heran adet olucakmışım gibi baskı var annemleri bekliyorum acile gidicem eşimle
Onemli bir sey yoktur insaallah guzel haberlerini bekliyoruzKızlar 2 saattir vajinamda ağrı iğne batması ayağa kalkamıyorum heran adet olucakmışım gibi baskı var annemleri bekliyorum acile gidicem eşimle
Evet evet ihmal etmem canımEvet onu ihmal etme kullan bebeğe kan akışını sağlayıp beslenmesi için çok önemli canım
Rutin ağrılarımızdandır inşallah canım korkma gönlünü ferah tutKızlar 2 saattir vajinamda ağrı iğne batması ayağa kalkamıyorum heran adet olucakmışım gibi baskı var annemleri bekliyorum acile gidicem eşimle
Yok canım kanama ama ağrım geçmiyor iğneler batıyor yerleşme aşamasında nasılsa şuanda da öyleKorkma canım kanaman yoksa inşallah bir şey yoktur bizede haber et telaş yapma
İnşallah gidince haber ederimOnemli bir sey yoktur insaallah guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım geçer geçer dedim geçmedi 3 saate giriyoruz bebek aşağı yerleşmişti benim ondan korkuyorumRutin ağrılarımızdandır inşallah canım korkma gönlünü ferah tut
Canım hiç telaş yapma, inşallah her şey yolunda şu aralar bende de oluyor o batma ve ağrılarYok canım kanama ama ağrım geçmiyor iğneler batıyor yerleşme aşamasında nasılsa şuanda da öyle
Kuzum bebek aşağıda dedi doktor 2 hafta süre verdi çıktı çıktı çıkmazsa çok riskli 2 hafta içinde belli olur düşük olup olmıcağı dedi resmen bugünde böyle olunca korktum annemler de gelemedi daha bekliyorum halaCanım hiç telaş yapma, inşallah her şey yolunda şu aralar bende de oluyor o batma ve ağrılar
Kuzum yolk kesesini gördün bebek büyüdükçe olur bence ama tabi korkularımız normal. Galiba stressiz bir hamilelik geçiremicez bu minnoşlar büyüyene kadarYok canım kanama ama ağrım geçmiyor iğneler batıyor yerleşme aşamasında nasılsa şuanda da öyle
Evet canım bebeğim orda biliyorum zaten ama doktor beklediğimizden aşağıya yerleşmiş dedi 2 haftayı sıkıntısız atlatırsan sorun olmaz bu 2 hafta içinde herşey belli olur dedi bugünde böyle ağrım olunca korktum ister istemez kuzumKuzum yolk kesesini gördün bebek büyüdükçe olur bence ama tabi korkularımız normal. Galiba stressiz bir hamilelik geçiremicez bu minnoşlar büyüyene kadar
Allah korusun canım mutlaka haber et bizede eminim hiç bir sorun yok aşagıda oldugu için baskı yapıyor olabilir hatta bebişide görüp geleceksin benceKuzum bebek aşağıda dedi doktor 2 hafta süre verdi çıktı çıktı çıkmazsa çok riskli 2 hafta içinde belli olur düşük olup olmıcağı dedi resmen bugünde böyle olunca korktum annemler de gelemedi daha bekliyorum hala
Zaten hep bu doktorlar böyle biziEvet canım bebeğim orda biliyorum zaten ama doktor beklediğimizden aşağıya yerleşmiş dedi 2 haftayı sıkıntısız atlatırsan sorun olmaz bu 2 hafta içinde herşey belli olur dedi bugünde böyle ağrım olunca korktum ister istemez kuzum
İnşallah kuzum inşallah annemi bekliyorum işten geç çıkıyormuş gelmesi 10 nu filan bulur herhalde gelsin çocukları bırakıp gidicemZaten hep bu doktorlar böyle bizi
Strese sokuyor benimkide bakınca seninki gibi aşagıda duruyor bence ilk etapda genelde öyle sonra yukarı çıkıyor bizimde öyle olacak inşallah bitanem
İnşallah bebişi görürüm ama pek ümidim yok vajinal bakarsa görürüm diye düşünüyorum eski sezeryan yerinin altında kalıyormuş ondan karından gözükmüyorduAllah korusun canım mutlaka haber et bizede eminim hiç bir sorun yok aşagıda oldugu için baskı yapıyor olabilir hatta bebişide görüp geleceksin bence