2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kizlar ya 2 gün önce çok umitsizdim simdi keseyi gördüm Yolk saçı da göründü Rabbıme binlerce kez şükürler olsun. Hadi bakın bakalım bi teori vardı ona göre cinsiyet ne
Kese kaç cm canım karından görmedimi yoksa direk vajinal mı baktı

Bende dr dan geldim bunu verdi bi hafta bekleyelim dedi inşallah bi sorun olmaz dua edecez başka çaremiz yok ve bana progestan vermedi malesef evde dinlen kanaman olursa gel dedi Allah büyük

• Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
  • Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
  • Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
  • Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.

BURDA TAM TERSİ VAJINAL SOLDA KIZ SAGDA ERKEK

canım merhaba aynı durumdayız, dün cmv ıgm pozitif çıkınca avidite verdim bende. sonucunu paylaşabilirsen sevinirim. inşallah önceden geçirdiğimiz bir enfeksiyondur.
Aynı gün vermişiz canım ben 2019da geçirmiştim elimde veriler mevcut ama doktora bunu dememe rağmen yine istedi inşallah avidite yuksek çıkar ikimizde rahatlarız haberleşelim birde senin igm değerin kac cikti

Amin canım inşallah ya valla dertsiz başıma.dert aldım stresliyim sürekli kafa dağıtacak şeyler arıyorum senin igm igg değerlerin kaç

Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda hamile kalırsınız tekrardan inşallah bende daha önce kimyasal geçirince ne kadar zor anlayabiliyorum

ay kuşum doğru sende vardın ama sen bize göre daha yenisin bizim topiklerde 1 yılımız doldu hepimiz oğlan doğuralım da tam olsun kadro bozulmasın
Biz de 1 yıldır deniyorduk hep uzaktan okuyordum keşke daha erken yazsaymışım topiclere o zaman benim kızım olsun 3 böcek 1 çiçek olur

Amin canım inşallah ya valla dertsiz başıma.dert aldım stresliyim sürekli kafa dağıtacak şeyler arıyorum senin igm igg değerlerin kaç
Igm: 1.37 ıgg:85 küsür
Gerçekten sonuca kadar zaman geçirmek çok zor, bende sürekli araltırma yapıyorum. İnşallah temiz sonuçlar alır rahatlarız. Dua edelim birbirimize

Igm: 1.37 ıgg:85 küsür
Gerçekten sonuca kadar zaman geçirmek çok zor, bende sürekli araltırma yapıyorum. İnşallah temiz sonuçlar alır rahatlarız. Dua edelim birbirimize
Igg 196 Igm 1.85 çıktı benimde şunun değer aralığı nasıl olursa avitide güzel çıkar bir bilsek ne güzel olur.. burdsn bi arkadaşımız bana yüksek gelir içini ferah tut demişti inşallah yüksek gelir

Aynı gün vermişiz canım ben 2019da geçirmiştim elimde veriler mevcut ama doktora bunu dememe rağmen yine istedi inşallah avidite yuksek çıkar ikimizde rahatlarız haberleşelim birde senin igm değerin kac cikti
Ayy inşallah ya, sorun önceden geçirmiş olsak bile tekrarlayabiliyo olması. Bende hiç bir belirti falan da yok, rutin testlerde çıktı. Bilsem gebelikten önce de ıgm baktırırdım, sadece ıgg bakılmıştı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…