- 23 Şubat 2014
- 56
- 68
- 34
burda adetiniz kac gun gectikten sinra bu deger ciktiBenim beta bağımlılığımı napıcaz kontrole kadar içim rahat etsin diye baktırıp duruyorum çok şükür büyüyoruz biz bebişim orda duruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda adetiniz kac gun gectikten sinra bu deger ciktiBenim beta bağımlılığımı napıcaz kontrole kadar içim rahat etsin diye baktırıp duruyorum çok şükür büyüyoruz biz bebişim orda duruyo
Adet günü 379 çıkmıştı bugün 4 gün sonrası 4+4’üm yaniburda adetiniz kac gun gectikten sinra bu deger cikti
Benim 4+2yken 358 4+5ken 1001 cikmisti dr'un dediği gibi gerçekten 4 gün geç mi dollendi acaba ya 4+2 zannederken 4+0miydim acabaAdet günü 379 çıkmıştı bugün 4 gün sonrası 4+4’üm yani
Benim 9 mm idi. 5+0daBenim 5+0 10mm'di ama yine de 2 hafta sonra gel dedi bana. Tamamen garantilemek mi istedi anlamadım ama ben bu perşembeye aldım bakalım her gün 1mm büyüse Perşembe 19mm oluyor en az, bir şeyler görür herhalde
Evet canım öyle oluyor. Ben hatırlarsan ilk 60 ile ögrendim son adetime göre 9 gün önce oluyor 4 eylül yani son adete göre bat günümde 1000 küsür çıkmıştı( saglık ocagı 1000 üzerini göstermedi hala gıcıgım ona ) benim aslında bat günüm 31 temmuzdu ama ikinci yumurtam tuttugu için ona göre bat 4 agustos oluyor. Batdan 4 gün öncede 290 dıBenim 4+2yken 358 4+5ken 1001 cikmisti dr'un dediği gibi gerçekten 4 gün geç mi dollendi acaba ya 4+2 zannederken 4+0miydim acaba
Her Dr. Farklı yorumluyor galiba yaBenim 9 mm idi. 5+0da
Ama benim anlamadığım ben 9. Gün kaset testte silik görmüştüm ama Dr'un hesabına göre 7. Gün testte görmüş olmam lazim böyle bir şey mümkün mü?Evet canım öyle oluyor. Ben hatırlarsan ilk 60 ile ögrendim son adetime göre 9 gün önce oluyor 4 eylül yani son adete göre bat günümde 1000 küsür çıkmıştı( saglık ocagı 1000 üzerini göstermedi hala gıcıgım ona ) benim aslında bat günüm 31 temmuzdu ama ikinci yumurtam tuttugu için ona göre bat 4 agustos oluyor. Batdan 4 gün öncede 290 dı
Canım neden 7. Gün görmen lazım geç döllenme daha geç görülmez miAma benim anlamadığım ben 9. Gün kaset testte silik görmüştüm ama Dr'un hesabına göre 7. Gün testte görmüş olmam lazim böyle bir şey mümkün mü?
Bence dollenmeyle alakaliHer Dr. Farklı yorumluyor galiba ya
Benim 9. Gün hesaplamam eğer 2 gün daha geç dollendiyse 7. Gün oluyor ya canım. Yani ben ayın 22sinde test yaptım 9. Gün hesaplayıp ama Dr diyor ki hayır 2 gun daha geç döllenmiş o zaman ben 7. Gün test yapmış oluyorumCanım neden 7. Gün görmen lazım geç döllenme daha geç görülmez mi
Öyle olmuş sanırım evet şu an ne kadarlık oldunuzBenimde 4+3 de 2500 du hemen hemen aynı çıktı o zaman
Benim değerlerle kıyaslarsak evet 4+0’mışsın galiba kuzum o sıradaBenim 4+2yken 358 4+5ken 1001 cikmisti dr'un dediği gibi gerçekten 4 gün geç mi dollendi acaba ya 4+2 zannederken 4+0miydim acaba
Döllenme zamanını nasıl hesapladi doktor konunun başını kaçırdım kontrolde mi söyledi kac hafta ve gün oldugunuBenim 9. Gün hesaplamam eğer 2 gün daha geç dollendiyse 7. Gün oluyor ya canım. Yani ben ayın 22sinde test yaptım 9. Gün hesaplayıp ama Dr diyor ki hayır 2 gun daha geç döllenmiş o zaman ben 7. Gün test yapmış oluyorum
Tabi öyle nasip erken geç ne fark ederBen şimdi oğlumun ultrason resimlerine baktım çok net hatırlıyorum adete 4 gün kala 243 ile ogrendim.21 mayıs da öğrendiğim de.28.05 de kese görünmüş.tam 7.haftada bebek görünmüş.hatta o zaman da aynı doktorum boş gebelik ten suphelenmisti..simdi adet günüm 24.84 ben son dak hamile kalmışım herhalde.gwx olsun güç olmasın Rabbım duamı goruyor biliyor hersey ondan.hep dua ettim sen OL Dersen olur Oldur Yarabbim.simdide diyorum Oldur Yarabbim.
Benim 3+6 iken 701 çıktı şimdi doktorda bana 5+0 gittiğimde 4+5 dedi yani 2 gün sapma ama senin beta değerine göre 1 hafta daha büyük cikmasi gerektiBenim değerlerle kıyaslarsak evet 4+0’mışsın galiba kuzum o sırada
Evet ben 5+2 olarak gitmisken 5+0 dedi ben o zaman testte 7. Günde öğrenmiş oluyorum dr'un dediğine göreDöllenme zamanını nasıl hesapladi doktor konunun başını kaçırdım kontrolde mi söyledi kac hafta ve gün oldugunu
Bunların önemi var mı niye hesapliyosunuz meraktan miEvet ben 5+2 olarak gitmisken 5+0 dedi ben o zaman testte 7. Günde öğrenmiş oluyorum dr'un dediğine göre
Bu topicte 3. Oldu 2 gün sapma demek ki dr'larin keseyi gördükten sonra betanin önemi yok dedikleri durum bu oluyor. Yani betan birinden dusukken kesen büyük olabilir o zaman. Böyle düşününce keseyi görünce betanin önemsiz olması mantıklı geliyorBenim 3+6 iken 701 çıktı şimdi doktorda bana 5+0 gittiğimde 4+5 dedi yani 2 gün sapma ama senin beta değerine göre 1 hafta daha büyük cikmasi gerekti
Zevkten olması gereken zamanda olması gerektiği gibi olmuyor da insan endişeleniyor bir kere yaşayıncaBunların önemi var mı niye hesapliyosunuz meraktan mi