2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim 4+2yken 358 4+5ken 1001 cikmisti dr'un dediği gibi gerçekten 4 gün geç mi dollendi acaba ya 😂 4+2 zannederken 4+0miydim acaba 😅
Evet canım öyle oluyor. Ben hatırlarsan ilk 60 ile ögrendim son adetime göre 9 gün önce oluyor 4 eylül yani son adete göre bat günümde 1000 küsür çıkmıştı( saglık ocagı 1000 üzerini göstermedi hala gıcıgım ona 😂😂) benim aslında bat günüm 31 temmuzdu ama ikinci yumurtam tuttugu için ona göre bat 4 agustos oluyor. Batdan 4 gün öncede 290 dı

Evet canım öyle oluyor. Ben hatırlarsan ilk 60 ile ögrendim son adetime göre 9 gün önce oluyor 4 eylül yani son adete göre bat günümde 1000 küsür çıkmıştı( saglık ocagı 1000 üzerini göstermedi hala gıcıgım ona 😂😂) benim aslında bat günüm 31 temmuzdu ama ikinci yumurtam tuttugu için ona göre bat 4 agustos oluyor. Batdan 4 gün öncede 290 dı
Ama benim anlamadığım ben 9. Gün kaset testte silik görmüştüm ama Dr'un hesabına göre 7. Gün testte görmüş olmam lazim böyle bir şey mümkün mü?

Canım neden 7. Gün görmen lazım geç döllenme daha geç görülmez mi
Benim 9. Gün hesaplamam eğer 2 gün daha geç dollendiyse 7. Gün oluyor ya canım. Yani ben ayın 22sinde test yaptım 9. Gün hesaplayıp ama Dr diyor ki hayır 2 gun daha geç döllenmiş o zaman ben 7. Gün test yapmış oluyorum

Benim 9. Gün hesaplamam eğer 2 gün daha geç dollendiyse 7. Gün oluyor ya canım. Yani ben ayın 22sinde test yaptım 9. Gün hesaplayıp ama Dr diyor ki hayır 2 gun daha geç döllenmiş o zaman ben 7. Gün test yapmış oluyorum
Döllenme zamanını nasıl hesapladi doktor konunun başını kaçırdım kontrolde mi söyledi kac hafta ve gün oldugunu

Ben şimdi oğlumun ultrason resimlerine baktım çok net hatırlıyorum adete 4 gün kala 243 ile ogrendim.21 mayıs da öğrendiğim de.28.05 de kese görünmüş.tam 7.haftada bebek görünmüş.hatta o zaman da aynı doktorum boş gebelik ten suphelenmisti..simdi adet günüm 24.84 ben son dak hamile kalmışım herhalde.gwx olsun güç olmasın Rabbım duamı goruyor biliyor hersey ondan.hep dua ettim sen OL Dersen olur Oldur Yarabbim.simdide diyorum Oldur Yarabbim.
Tabi öyle nasip erken geç ne fark eder 🥰

Benim 3+6 iken 701 çıktı şimdi doktorda bana 5+0 gittiğimde 4+5 dedi yani 2 gün sapma ama senin beta değerine göre 1 hafta daha büyük cikmasi gerekti
Bu topicte 3. Oldu 2 gün sapma demek ki dr'larin keseyi gördükten sonra betanin önemi yok dedikleri durum bu oluyor. Yani betan birinden dusukken kesen büyük olabilir o zaman. Böyle düşününce keseyi görünce betanin önemsiz olması mantıklı geliyor

X