2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Senin yerinde olsam hemen bi kan verirdimm en garantisi o
Bende vermek istiyorum ama daha adetim bile geçmedi doktorlar adet geçmeden uygun bulmuyor. Kimyasal olma olasılığı sebebiyle. Bos a umit vermemek adına. Bende baya korkuyorum insallah adet olmam ve bu sağlıklı bir gebeliktir.

Bende vermek istiyorum ama daha adetim bile geçmedi doktorlar adet geçmeden uygun bulmuyor. Kimyasal olma olasılığı sebebiyle. Bos a umit vermemek adına. Bende baya korkuyorum insallah adet olmam ve bu sağlıklı bir gebeliktir.
Reglin daha geçmediyse bekle o zaman biraz daha hayatın inşallah istediğimiz gibi olur her şey ☺️

Şu an burada olanlar hep mayısın ilk haftası öyle bir ihtimalimiz var o yuzden😅
Merhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz

Merhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz
telefonunu bir hamilelik aplikasyonu yükleyerek kacıncı günde olduğunu görüp takvimini takip edebilirsin.

Bu arada ben bugün test verdim ama sonuç pazartesi çıkacakmış, sağlıkocağında cuma verilen kanlar iki gün sonra çıkıyormuş. Aradım öyle dediler. Herkese neden sabırsızlık ediyorsunuz diyordum şimdi ben de göremedim testi merak ettim. Bana da ders olsun😊

Bu da ilk gebeliğimde yazdığım mesaj sizle paylaşmak istedim🥹on yıl önce 🥹😊

Eklentiler

• CE204E6E-99EF-4049-A5FF-858083E1A91E.jpeg
    CE204E6E-99EF-4049-A5FF-858083E1A91E.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu da ilk gebeliğimde yazdığım mesaj sizle paylaşmak istedim🥹on yıl önce 🥹😊
Çok güzel bir duygu heyecan endişe korku hepsi bir arada çok farklı birşey birde yeni olunca hissetmiyorsun oradamı acaba diye endişeleniyorsun Allahım hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🧿

21i beklenen adetse 5+4 oluyorsun canim kesen görünür 😊

Hayırlı Cumalar hanımlar.

Adetime 4 gün var .

Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım

Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum

Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına, daha önceden kayıp olunca daha fazla korkuyor insan ama doktorlar olumsuz bişey söylemediği sürece hep pozitif düşün, inşallah sağlıkla alacaksın kucağına 🤲

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
Her şeyin hayırlısı, en hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah bebeğin 🤲

Benim 361 çıktıktan 6 gün sonra keseyi görmüştük keseden 9 gün sonra kalp atışını duymuştuk

X