İnşallah canım teşekkür ederimTez zamanda tekrar nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım teşekkür ederimTez zamanda tekrar nasip olur inşallah
Aaa neden ki bebeğe Bir zararı mi oluyormuusDoktor bi kağıt verdi bana yemekten sonra uyuma diyor sen de uyuma
Bende vermek istiyorum ama daha adetim bile geçmedi doktorlar adet geçmeden uygun bulmuyor. Kimyasal olma olasılığı sebebiyle. Bos a umit vermemek adına. Bende baya korkuyorum insallah adet olmam ve bu sağlıklı bir gebeliktir.Senin yerinde olsam hemen bi kan verirdimm en garantisi o
Yok bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum bence kan şekeriyle alakalı olabilir ya da mide sindirsin yemekleri diye de olabilirAaa neden ki bebeğe Bir zararı mi oluyormuus
Reglin daha geçmediyse bekle o zaman biraz daha hayatın inşallah istediğimiz gibi olur her şeyBende vermek istiyorum ama daha adetim bile geçmedi doktorlar adet geçmeden uygun bulmuyor. Kimyasal olma olasılığı sebebiyle. Bos a umit vermemek adına. Bende baya korkuyorum insallah adet olmam ve bu sağlıklı bir gebeliktir.
Merhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüzŞu an burada olanlar hep mayısın ilk haftası öyle bir ihtimalimiz var o yuzden
telefonunu bir hamilelik aplikasyonu yükleyerek kacıncı günde olduğunu görüp takvimini takip edebilirsin.Merhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz
Telefonumda var uygulama 6 hafta 1 günlük diyor ama ne kadar doğru bilemiyorumtelefonunu bir hamilelik aplikasyonu yükleyerek kacıncı günde olduğunu görüp takvimini takip edebilirsin.
doğrudur bence, neden yanlış olsunTelefonumda var uygulama 6 hafta 1 günlük diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
Çok güzel bir duygu heyecan endişe korku hepsi bir arada çok farklı birşey birde yeni olunca hissetmiyorsun oradamı acaba diye endişeleniyorsun Allahım hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBu da ilk gebeliğimde yazdığım mesaj sizle paylaşmak istedimon yıl önce
21i beklenen adetse 5+4 oluyorsun canim kesen görünürMerhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz
Evet normalde de aslında uyumamaliyiz da acaba bebekle de bı ilgisi mi var dedimYok bebekle alakalı olduğunu sanmıyorum bence kan şekeriyle alakalı olabilir ya da mide sindirsin yemekleri diye de olabilir
21i beklenen adetse 5+4 oluyorsun canim kesen görünür haftaya gidicem inşallah görürüz
Hadi maşallah, bikac güne keseyi görebilirsin Allah'ın izniyleKızlar dün değerim çıkmadı lab'ta bı karışıklık oldu sanırım. Salı 358di bugün de 1001 olmuş
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına, daha önceden kayıp olunca daha fazla korkuyor insan ama doktorlar olumsuz bişey söylemediği sürece hep pozitif düşün, inşallah sağlıkla alacaksın kucağınaHayırlı Cumalar hanımlar.
Adetime 4 gün var .
Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım
Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum
Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
Her şeyin hayırlısı, en hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah bebeğinMerhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
Teşekkür ederim canım inşallah aminnHer şeyin hayırlısı, en hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah bebeğin
Benim 361 çıktıktan 6 gün sonra keseyi görmüştük keseden 9 gün sonra kalp atışını duymuştukMerhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz