2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar hatırlayanlarınız var mı bilmiyorum ama Eskiden nicklerimizin altında her mesaj yazışımızda hamile olanlarda bir takvim çıkardı şimdi neden çıkmıyor aceba. ?

Çok ta güzel oluyordu oradan herkes birbirini takip edebiliyordu. Kendi gebeliğinin haftasını ve gelişim sürecini izleyebiliyordu.

Senin sonucunu merak edip mesajlarına baktım noldu diye diğer gruba yaziyorum sanarken Mayıs annelerine yaziyomusum 😅 benim durumum belirsiz şimdilik, mutlak yatak istirahati verdi Dr, hayırlısı inşallah
Aay evet hepimizi merakta bıraktı şu sonuç 😅
Aman dikkat et bol bol dinlen inşallah seninle annesi ❤️🙏

Hanımlar hatırlayanlarınız var mı bilmiyorum ama Eskiden nicklerimizin altında her mesaj yazışımızda hamile olanlarda bir takvim çıkardı şimdi neden çıkmıyor aceba. ?

Çok ta güzel oluyordu oradan herkes birbirini takip edebiliyordu. Kendi gebeliğinin haftasını ve gelişim sürecini izleyebiliyordu.
Canım sende var şu an 25 haftalık gözüküyorsun

Profil fotona tıklayıp hesap detaylarından açabilirsin bu arada bebeğimin doğacağı tarih diye bir alan var

Canım sende var şu an 25 haftalık gözüküyorsun
Öylemi. Demekki kalp durması sebebiyle kürttaj olduğum bebegimin tarihi kalmış.

Ama direk burada yazışmalarda çıkıyordu. Pembe bir kısim hatta bebeginiz şuan fasülye kadar . Vs gibi bilgilerde oluyordu.
Ozaman artık buradan kaldırıp sadece profile mi koymuşlar. Bi bakayım.

Bende çarşamba ve cuma iş yerindeki doktorun tavsiyesi üzerine beta hcg baktım çarşamba 268 Cuma 630 çıktı şimdi oturdum 15 ine randevu aldım onu bekliyorum ama sanki kalp atışını o zaman duyamaz belki ileri atarım bir hafta daha emin değilim

Ama direk burada yazışmalarda çıkıyordu. Pembe bir kısim hatta bebeginiz şuan fasülye kadar . Vs gibi bilgilerde oluyordu.
Profilinden hesap detaylarına tıklayınca görebilirsin aynen dediğin şekilde görülüyor

İlk bebede 10 100 1000 kere gittiğim için bu sefer herşeye vaktinde gitmek istiyorum 😅 diğerinde reglime 3 gün kala kan vermeye başlamıştım 4 +3 de doktora gitmiştim 7+0 a kadar sürekli gittim bu sefer direkt 7 haftada gitmek istiyorum hatta bazen diyorum direkt ikili teste mi gitsem 😅

İlk bebede 10 100 1000 kere gittiğim için bu sefer herşeye vaktinde gitmek istiyorum 😅 diğerinde reglime 3 gün kala kan vermeye başlamıştım 4 +3 de doktora gitmiştim 7+0 a kadar sürekli gittim bu sefer direkt 7 haftada gitmek istiyorum hatta bazen diyorum direkt ikili teste mi gitsem 😅
ahahah evet ilkte heyecan oluyor demekki bayaa :) yine de sen bilirsin tabi :)

Günaydın kızlaaar
İlerleme nasıl sizce
Transfer tarihi 18 Ağustos
Test tarihi 28 Ağustos sonuç : 129
2.test tarihi 1 Eylül sonuç : 390

Aa bir de forum seçeneklerinde başkalarının altındaki imzaları görüntüle gibi bişey var onun işaretli olması gerekiyor

Günaydın kızlaaar
İlerleme nasıl sizce
Transfer tarihi 18 Ağustos
Test tarihi 28 Ağustos sonuç : 129
2.test tarihi 1 Eylül sonuç : 390
Yükselme güzel bence canm maşallah sağlıkla ilerlesin

Kızlar tabloyu almak isteyen var mı yapabilecek olan alsa da biz de isimlerimizi yazdırsak diğer topiclerde hep var ne güzel 😊

X