2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar, ben Mayıs annelerinden yazıyorum. Acaba yumurtayı bebişlerinize nasıl sevdirdiniz 🥲 önerilerinize açığım 💖💖

Merhabalar, ben Mayıs annelerinden yazıyorum. Acaba yumurtayı bebişlerinize nasıl sevdirdiniz 🥲 önerilerinize açığım 💖💖
Omlet şeklinde sevıyor ama bebege göre değişir tabi, omlet yıyor benım kızım, haşlama beyazını da yiyor. İlk başladıgımda karışımların içine kattıgımda oldu tabii

Omlet şeklinde sevıyor ama bebege göre değişir tabi, omlet yıyor benım kızım, haşlama beyazını da yiyor. İlk başladıgımda karışımların içine kattıgımda oldu tabii
Beyazını atıyor ya sarısını da beğenmeye beğenmeye yiyor😅
Bugün çorbasına terbiye yapıp koydum

2. Bebeğini bekleyen arkadaşlarım nasıl geçiyor, ?
Valla benim 4. 😂 Çok berbat hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum halsizlik , bulantı , kusma vb. ne ararsan var yatalak hasta gibiyim 🥺 bayram tatilinde annemdeydim iyiydi şimdi evde çocuklar ne yaparsa onu yiyoruz. Oksapar , bulantı hapı ve folik asit kullanıyorum 9. Haftamdayım ilk tresmster bitsede rahatlasam biraz🌸
X Xxudy sende varmydi gebelik durumu canim nasilsin 🥰

Valla benim 4. 😂 Çok berbat hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum halsizlik , bulantı , kusma vb. ne ararsan var yatalak hasta gibiyim 🥺 bayram tatilinde annemdeydim iyiydi şimdi evde çocuklar ne yaparsa onu yiyoruz. Oksapar , bulantı hapı ve folik asit kullanıyorum 9. Haftamdayım ilk tresmster bitsede rahatlasam biraz🌸
X Xxudy sende varmydi gebelik durumu canim nasilsin 🥰
Canım ben daha düşünme aşamasındayım.
Yapabilir miyim iki bebeğe bakabilir miyim

Cnm senin ve eşinin yaşı gençti sanırım, neden biraz ara vermeyi düşünmedin diye sorsam.
Canım eşim 44 ben 33
Ya beraber büyüsünler diyorum canım.
Atlas egede 7 sene bekledim, 5 sene istemedim sonra iki sene uğraştım, şimdi öyle pişmanım ki keşke o 5 sene içinde yapsaydım diyorum.
Şimdi yine bekler ara verirsem ileri zamanda keşke dermiyim.
Şimdi ara versem tam rahatladım diyeceğim an bir bebek daha olursa diyorum,
Şimdi diyorum en azından o moda girdim yapayım çıksın.
Rahatlıga alışınca bende bir boşvermişlik oluyor canım.

Canım eşim 44 ben 33
Atlas egede 7 sene bekledim, 5 sene istemedim sonra iki sene uğraştım, şimdi öyle pişmanım ki keşke o 5 sene içinde yapsaydım diyorum.
ben kesinlikle tek çocuk diyorum :))tek çocuk çanta al tak çık :))

Canım eşim 44 ben 33
Sana hep diyorum bekleme zaten ne kadar bekleye bilirsinki 20 yaşlarda diğiliz en fazla 3 sene ondan sonrada kolay olucak diye bir şey yok hem aradan çıksın🤭

2. Bebeğini bekleyen arkadaşlarım nasıl geçiyor, ?
15 haftalık olduk. Bir tane daha oğlan geliyor. 2 erkekle kafayı siyrarim artık 😂. Sen nasılsın en son test yapıyordun demi.

Kizlar oğlum 13 aylık. Aylardır kilo almıyor desem yeridir. 9.5 kilo. İlk 9 ay maşallah kilosu önden gidiyordu. Sonra o aylarda grip geçirdik diş çıkardı derken kilo almıyor. Olması gereken kaç kilo bu aylarda. Artık yürümeye başladı bir yerde durmuyor. Boyuda var.

Canım eşim 44 ben 33
Anladım kuzum yaşın genç olsa bekle derdim, değilmiş pek😅ozaman dediğin gbi eger istıyorsanız bekleme. Atlastada bekledıgın için şimdi yine uğraşırmısın dıye düşünüyorsun, haklısın.

Kizlar oğlum 13 aylık. Aylardır kilo almıyor desem yeridir. 9.5 kilo. İlk 9 ay maşallah kilosu önden gidiyordu. Sonra o aylarda grip geçirdik diş çıkardı derken kilo almıyor. Olması gereken kaç kilo bu aylarda. Artık yürümeye başladı bir yerde durmuyor. Boyuda var.
Bnim kızımda 13 aylık, son 3 aydır kilo almıyor dogru dürüst. Dedıgın gbi önden gitti kıloluydu. Anne sütü alıyor yemegını yıyor ama pek almıyor. Kilosu iyi (11)fakat son 3 aydır almıyor

Bnim kızımda 13 aylık, son 3 aydır kilo almıyor dogru dürüst. Dedıgın gbi önden gitti kıloluydu. Anne sütü alıyor yemegını yıyor ama pek almıyor. Kilosu iyi (11)fakat son 3 aydır almıyor
Benimki 9.5 10 gibi. Yemeğinde iyi yiyor. Memeyi kestik.

bence gayet iyi kilosu 11 bizim boyumuz uzun ama kilomuz 11 yeni oldu erkek olduğu halde bence iyi bişey kuzum tombiş de olmasın :))

Back
X