2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Yaa maşallah canım valla genetik olduğu belli de başka özellikle yaptığın bir şeyler var mı merak ediyorum 🤭
Canım bu durum genetik çünkü Atlas yemek ylyen bir bebek değil.
Her güm iki tatlı kaşığı tahin veriyorum,
Birde her gün kefir veriyorum,
Zaten az ylyor yedikleride bari kaliteli olsun diyorum.
Proteini ağırlıklı ve kalsiyumdan zengin beslemeye çalışıyorum.

Canim memeyi nasil kestin.
Benimki çok düşkün ayiramiyorum 🥺
Alpaslan'ında boyu çok kısa 72 cm
Canım ben riskli hamilelik olduğu için emzirmemi yavas yavaş kesmemi gerekdi. Gündüzü önce her gun azalttım sonra tamamen 10 günde kestim. İstediğinde başka şeylerle oyaladim. Ama gece inanılmaz çok istedi her an memeyle uyudu. Sonra aniden kanamam olunca hastaneye yatmam gerekdi 6 gün o bahaneyle geceyide tamamen kestim. Kv baktı gece uyanıyor ağlıyor diyordu. Şimdi alıştı artık memeyi gösterdiğinde vermeye çalıştığımda ağzını bile açmıyor sıkı kapatıyor 🤣. Memeyi bırakınca inanılmaz uykusu düzeldi maşallah.

Sana hep diyorum bekleme zaten ne kadar bekleye bilirsinki 20 yaşlarda diğiliz en fazla 3 sene ondan sonrada kolay olucak diye bir şey yok hem aradan çıksın🤭
Aynen canım.
Bende öyle düşünüyorum elbet zorluk olacak ne yapalım diyorum, öylede böylede zor zaten. Bu ay deneyecegım bakalım 🙈

Canım ben riskli hamilelik olduğu için emzirmemi yavas yavaş kesmemi gerekdi. Gündüzü önce her gun azalttım sonra tamamen 10 günde kestim. İstediğinde başka şeylerle oyaladim. Ama gece inanılmaz çok istedi her an memeyle uyudu. Sonra aniden kanamam olunca hastaneye yatmam gerekdi 6 gün o bahaneyle geceyide tamamen kestim. Kv baktı gece uyanıyor ağlıyor diyordu. Şimdi alıştı artık memeyi gösterdiğinde vermeye çalıştığımda ağzını bile açmıyor sıkı kapatıyor 🤣. Memeyi bırakınca inanılmaz uykusu düzeldi maşallah.
Canım hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğsun inşallah 🙏 Bende bugün 14. Haftaya girdim dün sabahtan bu yana vermedim artık kesmemiz gerekiyor çünkü dün akşam çok kötü geçti çok ağladı üzülüyorum ama araya alışma süreci koymam gerekiyor yoksa biliyorum kardeşi doğunca çok daha kötü olacak maşallah sen başarmışsın 🧿 Belki bu sayede benimkininde uykuları düzelir memeye yapışık yaşıyordu çünkü gece gündüz farketmez sizin inşallah bende başarabilirim 🥹

Canım bu durum genetik çünkü Atlas yemek ylyen bir bebek değil.
Her güm iki tatlı kaşığı tahin veriyorum,
Birde her gün kefir veriyorum,
Zaten az ylyor yedikleride bari kaliteli olsun diyorum.
Proteini ağırlıklı ve kalsiyumdan zengin beslemeye çalışıyorum.
tahini ben de duydum keşke annelerimiz bize süt yerine tahin verseydi diye dolu yorumlar var

2 yaşına kadar bebeğin beslenmesi kilo ve boyu etkilese de 2 den sonra genetik diyorlar

Aynen canım.
Bende öyle düşünüyorum elbet zorluk olacak ne yapalım diyorum, öylede böylede zor zaten. Bu ay deneyecegım bakalım 🙈
bence de hemen denemek daha iyi en azından 3 sene sonra çok rahat edersin ara verince de tekrar en baştan daha zor gelebilir şimdi alıştık zaten :)

bence de hemen denemek daha iyi en azından 3 sene sonra çok rahat edersin ara verince de tekrar en baştan daha zor gelebilir şimdi alıştık zaten :)
Ya aynen öyle canım, 3 sene sonra daha ederim. Zaten ay hamilelik desen atlas olacak 2 yaşında.
En azından ikisi bir arada çıkar çünkü ben kardeşi olması konusunda netim.
O yüzden hemen olsun diyorum. Bakalım birde hemen olacak mi oda var

tahini ben de duydum keşke annelerimiz bize süt yerine tahin verseydi diye dolu yorumlar var

2 yaşına kadar bebeğin beslenmesi kilo ve boyu etkilese de 2 den sonra genetik diyorlar
Evet evet canım zaten atlas ya 54 ya 56 doğmuştu zaten uzun doğan bir bebekti eşimde bende uzunuz eşimin ailesinde çok uzun benim ailemde.

Ya aynen öyle canım, 3 sene sonra daha ederim. Zaten ay hamilelik desen atlas olacak 2 yaşında.
En azından ikisi bir arada çıkar çünkü ben kardeşi olması konusunda netim.
O yüzden hemen olsun diyorum. Bakalım birde hemen olacak mi oda var
kardeş çok güzel 😍birlikte büyürler hayatta bir destek inşallah hemen olur canım doğumdan sonra hamile kalmak daha kolay deniyor rahim yenilendiği için :)) biliyorsun ben kaldım ama devam etmedi ama benim bir de yaşım var 41 senin daha kolay olur kesin 🙏☺️

Kızlar bir yaş aşısı olalı bir hafta oldu
Atlas ateşleniyor bugün, telaş yaptım

Cnm peki göğüslerın dolmadımı. Kızım diş sancısımı artık nıye bilmıyorum. Dünden beri az emdi, çok sıkıntıdayım😔 göğüslerım acıyor taş gbi oldu, daha sağım yapmadım, mesela bugun en son 1de emdi, ne hikmetse halaa emmıyor, neden olurki bu durum

Back
X