94 cmcanım 1 ay önce 82 ydik şimdi bilmiyorum normal aslında sizinki uzundu esas anne baba uzun olunca kaç cm oldunız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
94 cmcanım 1 ay önce 82 ydik şimdi bilmiyorum normal aslında sizinki uzundu esas anne baba uzun olunca kaç cm oldunız![]()
maşallah canım bana yaklaşmış94 cmcanım boyumuz Dr uzun zamandır gördüğüm en uzun bebek diyor
Yaaa coook tatlısın,maşallah canım bana yaklaşmış![]()
Yaa maşallah canım valla genetik olduğu belli de başka özellikle yaptığın bir şeyler var mı merak ediyorum94 cmcanım boyumuz Dr uzun zamandır gördüğüm en uzun bebek diyor
Canım bu durum genetik çünkü Atlas yemek ylyen bir bebek değil.Yaa maşallah canım valla genetik olduğu belli de başka özellikle yaptığın bir şeyler var mı merak ediyorum![]()
Canım ben riskli hamilelik olduğu için emzirmemi yavas yavaş kesmemi gerekdi. Gündüzü önce her gun azalttım sonra tamamen 10 günde kestim. İstediğinde başka şeylerle oyaladim. Ama gece inanılmaz çok istedi her an memeyle uyudu. Sonra aniden kanamam olunca hastaneye yatmam gerekdi 6 gün o bahaneyle geceyide tamamen kestim. Kv baktı gece uyanıyor ağlıyor diyordu. Şimdi alıştı artık memeyi gösterdiğinde vermeye çalıştığımda ağzını bile açmıyor sıkı kapatıyorCanim memeyi nasil kestin.
Benimki çok düşkün ayiramiyorum
Alpaslan'ında boyu çok kısa 72 cm
Aynen canım.Sana hep diyorum bekleme zaten ne kadar bekleye bilirsinki 20 yaşlarda diğiliz en fazla 3 sene ondan sonrada kolay olucak diye bir şey yok hem aradan çıksın![]()
Benimki salçalı seviyorMerhabalar, ben Mayıs annelerinden yazıyorum. Acaba yumurtayı bebişlerinize nasıl sevdirdinizönerilerinize açığım
![]()
Canım hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğsun inşallahCanım ben riskli hamilelik olduğu için emzirmemi yavas yavaş kesmemi gerekdi. Gündüzü önce her gun azalttım sonra tamamen 10 günde kestim. İstediğinde başka şeylerle oyaladim. Ama gece inanılmaz çok istedi her an memeyle uyudu. Sonra aniden kanamam olunca hastaneye yatmam gerekdi 6 gün o bahaneyle geceyide tamamen kestim. Kv baktı gece uyanıyor ağlıyor diyordu. Şimdi alıştı artık memeyi gösterdiğinde vermeye çalıştığımda ağzını bile açmıyor sıkı kapatıyor. Memeyi bırakınca inanılmaz uykusu düzeldi maşallah.
Çok şükür canım riskli haftalar geride kaldı büyüyorlar2. Bebeğini bekleyen arkadaşlarım nasıl geçiyor, ?
tahini ben de duydum keşke annelerimiz bize süt yerine tahin verseydi diye dolu yorumlar varCanım bu durum genetik çünkü Atlas yemek ylyen bir bebek değil.
Her güm iki tatlı kaşığı tahin veriyorum,
Birde her gün kefir veriyorum,
Zaten az ylyor yedikleride bari kaliteli olsun diyorum.
Proteini ağırlıklı ve kalsiyumdan zengin beslemeye çalışıyorum.
bence de hemen denemek daha iyi en azından 3 sene sonra çok rahat edersin ara verince de tekrar en baştan daha zor gelebilir şimdi alıştık zaten :)Aynen canım.
Bende öyle düşünüyorum elbet zorluk olacak ne yapalım diyorum, öylede böylede zor zaten. Bu ay deneyecegım bakalım![]()
Canım sende ekimde doğum yapacaksın demi. Bende yarın 15 haftalık oluyorumÇok şükür canım riskli haftalar geride kaldı büyüyorlar![]()
Ekimin başı görünüyor ama sezeryan olacağı için eylüle kayıyor canımCanım sende ekimde doğum yapacaksın demi. Bende yarın 15 haftalık oluyorum
Ya aynen öyle canım, 3 sene sonra daha ederim. Zaten ay hamilelik desen atlas olacak 2 yaşında.bence de hemen denemek daha iyi en azından 3 sene sonra çok rahat edersin ara verince de tekrar en baştan daha zor gelebilir şimdi alıştık zaten :)
Evet evet canım zaten atlas ya 54 ya 56 doğmuştu zaten uzun doğan bir bebekti eşimde bende uzunuz eşimin ailesinde çok uzun benim ailemde.tahini ben de duydum keşke annelerimiz bize süt yerine tahin verseydi diye dolu yorumlar var
2 yaşına kadar bebeğin beslenmesi kilo ve boyu etkilese de 2 den sonra genetik diyorlar
kardeş çok güzelYa aynen öyle canım, 3 sene sonra daha ederim. Zaten ay hamilelik desen atlas olacak 2 yaşında.
En azından ikisi bir arada çıkar çünkü ben kardeşi olması konusunda netim.
O yüzden hemen olsun diyorum. Bakalım birde hemen olacak mi oda var
Geçmiş olsun enfeksiyon belkide Yunus daha yeni atlatmış artık böyle büyücekler korkma takip etKızlar bir yaş aşısı olalı bir hafta oldu
Atlas ateşleniyor bugün, telaş yaptım
Cnm peki göğüslerın dolmadımı. Kızım diş sancısımı artık nıye bilmıyorum. Dünden beri az emdi, çok sıkıntıdayımCanım ben riskli hamilelik olduğu için emzirmemi yavas yavaş kesmemi gerekdi. Gündüzü önce her gun azalttım sonra tamamen 10 günde kestim. İstediğinde başka şeylerle oyaladim. Ama gece inanılmaz çok istedi her an memeyle uyudu. Sonra aniden kanamam olunca hastaneye yatmam gerekdi 6 gün o bahaneyle geceyide tamamen kestim. Kv baktı gece uyanıyor ağlıyor diyordu. Şimdi alıştı artık memeyi gösterdiğinde vermeye çalıştığımda ağzını bile açmıyor sıkı kapatıyor. Memeyi bırakınca inanılmaz uykusu düzeldi maşallah.