2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bu ilaçları doktor neden yazıyor
Garanti olsun dıyemi yoksa düşük tehlikenızmi var
Bna hıçbısey demedi doktor
Bnımde 3 kımyasalım var
Progestan falnda kullanmıyorum
Haftaya p. Tesi kalp atışı için kndı doktoruma istanbula gidecegım, bakalım bişy verecekmi bna
Bilmiyorum kiii 🙌🏻4. transferim benim de 1 kimyasalım var, hepsinde de bu iğneyi vermişti. Progestan iğnesi sanırım. En son tedavimde ekstradan prednol diye hapı transfer sonrası da devam ettirdi vücut gebeliği kabul etsin diyeymiş ve dozunu artırdı 16mg ve bugüne kadar kullandım. Yarından itibaren dozunu yarıya indirdi ve 2 hafta boyunca 8mg kullanacağım. Son haftada 4mg ve sonra bunu da bırakıyorum inşallah. Kortizonlu olduğu için birden bırakılmıyormuş. Bir de estrofem var sabah 2 akşam 2 şeklindeydi ama onu da bugün bıraktırdı. Vitamin ilaçlarım da redostim ve regenesis bir de d vitamini damlası. Ekstradan tiroid ilacı alıyorum bırakınca yükseliyor kontrol altında tutuyoruz o yüzden. Ayda 1 onun testini vereceğim gebelik boyunca.

Çok güzel çok heyecanlı, Allah hayırla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sonra kalp atışında o kadar duygulu oluyor ki hayatımda hiç o kadar garip hissetmemiştim. Inşallah bu yoldaki herkes en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşur 🤗🤲🏻
Çok teşekkür ederimmm 😊 Sağlıkla kavuş sen de inşallah bebeğine 🥰 tüp bebekle gebe kaldım biraz da endişeliyim 😬 inşallah kalp atışını duyalım sonra belki biraz rahatlarım :))) sen neredesin? Hangi şehir

Çok teşekkür ederimmm 😊 Sağlıkla kavuş sen de inşallah bebeğine 🥰 tüp bebekle gebe kaldım biraz da endişeliyim 😬 inşallah kalp atışını duyalım sonra belki biraz rahatlarım :))) sen neredesin? Hangi şehir
Ben de tüp bebek ve 4. denememde oldu o yüzden seni anlıyorum.🥰 Her gebelik çok kıymetli ama bu yolda uğraşanlar o tedaviyi görenler için biraz daha kıymetli oluyor sanırım. Benim açımdan söyleyeyim hiç rahatlamıyorum çok istiyorum ama olmuyor. 🙈 Sanırım kucağıma alana kadar devam edecek.🙈 Gebzedeyim ben sen pekiii

Ben de tüp bebek ve 4. denememde oldu o yüzden seni anlıyorum.🥰 Her gebelik çok kıymetli ama bu yolda uğraşanlar o tedaviyi görenler için biraz daha kıymetli oluyor sanırım. Benim açımdan söyleyeyim hiç rahatlamıyorum çok istiyorum ama olmuyor. 🙈 Sanırım kucağıma alana kadar devam edecek.🙈 Gebzedeyim ben sen pekiii
4 deneme sonunda başarılı ne güzel maşallah çok sevindim senin için Allah yardım etsin sabır güç versin sağlıkla tamamlasın gebeliklerimizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊🧿❤️ ben istanbuldayım. Tedavimi kıbrısta oldum ve pazartesi gebelik takibi için yeni doktorumla tanışacağım 👍🥰 doğum ne zaman görünüyor? Tek mi çift mi senin? Benim beta tek gibi duruyor ama doktor belli olmaz dedi beta işaret değilmiş dedi. Keseden anlayacakmış.

Ben yaşamıştım canım hatta biraz fazla da olmuştu korkmuştum. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim. Transferin 8. ve 10. Günleri oldu iğne vuruldum coraspini kestim ve gece yatmadan önce progestan fitil almaya başladım. Sonra 4+6 da tekrar başladı 5+2'ye kadar devam etti turuncu kahve arası 3 gün sürdü. Kesemin kenarında kesemin 2 katı kanama alanı vardı. O gün yine iğne vuruldum bu sefer fitili sabah akşam kullanmaya başla dedi doktor. Çok şükür bugün 7 haftalık olduk. Kalp atışını 5+6'da duyduk ve bugün tekrar duyduk. Yani demem o ki böyle bir şey yaşıyorsan zaman kaybetmeden doktora git. Progeston depot kalçadan iğne vuruyorlar hemen. Kanama o şekilde kesiliyor. Bebek sağlıklı ise de sağlıklı bir şekilde ilerliyor inşallah.🤗
Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder. Ben gebeliği öğrendiğimden bu yana duphaston kullanıyorum günde 2 kez. Bugün biraz daha azaldı lekelenmem hatta bi damla gibi biiey gelmiş. Kan gibi değil de sarımsı açık kahve gibi. İnşaşlah ben de kalp atışlarını duyarım. En son gittiğimde 13mm ydi ama bebek görünmüyordu . Ultrasonla karından bakışmıştı

4 deneme sonunda başarılı ne güzel maşallah çok sevindim senin için Allah yardım etsin sabır güç versin sağlıkla tamamlasın gebeliklerimizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊🧿❤️ ben istanbuldayım. Tedavimi kıbrısta oldum ve pazartesi gebelik takibi için yeni doktorumla tanışacağım 👍🥰 doğum ne zaman görünüyor? Tek mi çift mi senin? Benim beta tek gibi duruyor ama doktor belli olmaz dedi beta işaret değilmiş dedi. Keseden anlayacakmış.
Çift transferdi ama tek kese benim 1 tanesi tutundu 🤗 doğum 9 Mart görünüyor inşallah yeni doktorun çok iyidir ben bahçecide tedavi gördüm. 🙈

Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder. Ben gebeliği öğrendiğimden bu yana duphaston kullanıyorum günde 2 kez. Bugün biraz daha azaldı lekelenmem hatta bi damla gibi biiey gelmiş. Kan gibi değil de sarımsı açık kahve gibi. İnşaşlah ben de kalp atışlarını duyarım. En son gittiğimde 13mm ydi ama bebek görünmüyordu . Ultrasonla karından bakışmıştı
Diğer gitmene görünür muhtemelen. 🥰Korkma hiç ben korktum çok ağladım ama boşuna stres yapmışım sen yapma hiç her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin 🤗

Diğer gitmene görünür muhtemelen. 🥰Korkma hiç ben korktum çok ağladım ama boşuna stres yapmışım sen yapma hiç her şeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin 🤗
Ben Acıbadem Fulya'da takip yaptıracağım. Bahçeci de çok iyi duydum 😊 benim doktorum Halil İbrahim tekin. Çabuk geçer umarım bu ilk trimester😅

Ben daha takip edecek doktor bulamadım kimse içime sinmiyor deniyorum ben de 😂
Benim dr. Hit tüp bebek doktoru. Fulya'da derya hanım bakacak. Umarım iyi olur 🙏🏻 tanıştık çok tatlı, özgeçmişi iyi, ama kimseye sormadım açıkçası kendim içgüdü ile seçtim 😅 bu arada sana hareket et/etme ne dedi doktorların? Banyo yapma, denize girme vs. Bu süreçte bana yasakladılar denizi 😭 ama evde hareketlerimi ne kadar kısıtlamalıyım emin olamadım.

Benim dr. Hit tüp bebek doktoru. Fulya'da derya hanım bakacak. Umarım iyi olur 🙏🏻 tanıştık çok tatlı, özgeçmişi iyi, ama kimseye sormadım açıkçası kendim içgüdü ile seçtim 😅 bu arada sana hareket et/etme ne dedi doktorların? Banyo yapma, denize girme vs. Bu süreçte bana yasakladılar denizi 😭 ama evde hareketlerimi ne kadar kısıtlamalıyım emin olamadım.
Denizi sormadım ama doktorum sadece kanamam olduğunda 2 gün dinlen dedi onun dışında günlük hayatına devam edebilirsin dedi ve bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmez sağlıklı değilse ne yaparsan yap tutamazsın dedi. O yüzden günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece ağır kaldırma ve ani hareket yapma dedi bu kadar. 🤗

Bulursun yakında 😊 peki hareket etme vs dediler mi kanama yüzünden?
Kanamam olduğunda 2 gün sadece dinlen dedi onun dışında serbestim ben biraz kastım ama doktorum çok rahat bu da iyi hissettiriyor ama transferden sonra annemlerde kaldım ilk 12 gün sonra evime geçtim daha o günden beri hiç yemek yapmadım, eşim yapıyor yemekleri. Işe gitmeden önce de kahvaltımı hazırlıyor, öğle yemeğime kadar hazırlayıp dolaba koyuyor ben sadece ısıtıyorum. Temizlik de yapmıyorum annem geliyor arada o bir toparlıyor beni. Doktorum hiçbirini demedi ama benim çevremdekiler pimpirikli maalesef. 😂

Kanamam olduğunda 2 gün sadece dinlen dedi onun dışında serbestim ben biraz kastım ama doktorum çok rahat bu da iyi hissettiriyor ama transferden sonra annemlerde kaldım ilk 12 gün sonra evime geçtim daha o günden beri hiç yemek yapmadım, eşim yapıyor yemekleri. Işe gitmeden önce de kahvaltımı hazırlıyor, öğle yemeğime kadar hazırlayıp dolaba koyuyor ben sadece ısıtıyorum. Temizlik de yapmıyorum annem geliyor arada o bir toparlıyor beni. Doktorum hiçbirini demedi ama benim çevremdekiler pimpirikli maalesef. 😂
😅 yok yok iyi öyle olsunlar 🥰 ben de dikkat ediyorum ama ne derece bilmiyordum teşekkürler cevap için 🙋‍♀️ benim kuzenim de Amerikan hastanesinde tedavi ve transfer olmuştu, o çıktı biz yürüyerek yemeğe gittik, baya gezdik falan hiç doktorlar kısıtlama koymamışlar, negatif oldu sonuç, bana ilk 5 gün kısıtla hareketlerini dediler kanama olunca yataktan çıkma dediler kanama geçti ama benim hala endişem var ve yataktan çıkmayasın var 😂 ufak ufak çıkarım artık arkadaşlarla buluşmaya. Onlara söylememek çok zor olacak 🙈

X