- 1 Nisan 2022
- 13.458
- 16.035
- 248
Bizde olmadıKızlar 1 yaş aşısının bir yan etkisi oldu mu sizin bebişlere?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde olmadıKızlar 1 yaş aşısının bir yan etkisi oldu mu sizin bebişlere?
Benim kız geçiyor canım ama değişebilirde bilmiyorum sağlıklı olsun ikiside baş göz üstüne tabi kıza bağlandık artıkYaaa maşallah canım,
Senin içinde ne geçiyor peki ?
Bencede kız ama bu sefer benim hiç tutmadı nıguya kız dedim oğlu, liooya kız dedim onunda oğlu olacak![]()
Ay ben sütten kesmeye niyetlendim mecburiPeki göğüslerın dolunca mastit olmadınmı.
Maşallah canım sağlıkla gelsin oğluşlarMaşallah. Benimde erkekmiş 14 haftada söyledi Dr.![]()
Sabah 8de emdi ilk. 11de ve şimdi emdi. Gce 2de sagım yaptım. Çok şukurki yapabıldım, korkuyorum sagımdan ben, yara olur uçları diye.Patlamak üzeredir benimde oglumun o alt dişi patlayacagi günler oraya doknudurmyuyordu birsey yemiyordu. Göğüslerini sağıp buz dolabına atabilirsin sütü
Cnm 2 gce hafif ateşi oldu okadarKızlar 1 yaş aşısının bir yan etkisi oldu mu sizin bebişlere?
Cnm neyi var atlas paşamın?İdrar temiz çıktı canım, takip edeceğim
Evet evet yakama yapışıyordu emmek için. Biranda değilde yavaş yavaş azaltarak sonra tamamen kestim gündüzü. İstediği zamanlarda başka şeylere oyaladimLioo Canım bugün kayra meme için çok ağlıyor seninde böyle oldumu çok kötü durumdayım ne zamana kadar böyle sürer
![]()
Ay ben birden kestim bazen vericek gibi oluyorum sonra korkuyorum başa sararım diye ne zor süreçler AllahımEvet evet yakama yapışıyordu emmek için. Biranda değilde yavaş yavaş azaltarak sonra tamamen kestim gündüzü. İstediği zamanlarda başka şeylere oyaladim
Canım ateşi var ama başka birsey yok birde iştahsız.Cnm neyi var atlas paşamın?
Bende bıraktırma zamanında vicdan yaptim birAzdaha emzirebilseydim diye. Sonra biraktirmak. Onun içinde karnimdaki içinde iyi olacaktı. Şimdi vermek istediğimde bile istemiyorAy ben birden kestim bazen vericek gibi oluyorum sonra korkuyorum başa sararım diye ne zor süreçler Allahım
Canım nasıl gidiyor hamilelikte küçük bebek zor muBende bıraktırma zamanında vicdan yaptim birAzdaha emzirebilseydim diye. Sonra biraktirmak. Onun içinde karnimdaki içinde iyi olacaktı. Şimdi vermek istediğimde bile istemiyorağzını sıkı kapatıyor
Atlas nasıl oldu?bizde 2 uyku bende 1 uykuya geçmeyi düşünüyorum ama sanırım zorlanıcamKızlar bebişler, kaç uyku yapıyor Atlas Ege iki yapıyor,
Gece yatırmakta zorlanmıyorum, tek uykuya geçmeyi düşünüyorum
Zorlanmıyorum yazmışım canım zorlanıyorum olacak o.Atlas nasıl oldu?bizde 2 uyku bende 1 uykuya geçmeyi düşünüyorum ama sanırım zorlanıcam
Bende zorlanıyorum gece uyutmakta saat 8 odasına geçiyorum hala sallıyorum birde 2 gündür saat 4 kalkıyor suyunu içiyor ve asla uyumak istemiyor ağlamıyor sadece salla diyor sallamayınce bağırıyor işte nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum öyle oluncada geç kalkıyor sabahZorlanmıyorum yazmışım canım zorlanıyorum olacak o.
Gece uyutmakta sıkıntı çekiyorum gerçekten, tek uzun uyku belki daha iyi olabilir. Saat kaç oldu halen uyutmaya çalışıyorum
Off aynı mercanın gibiCanım ateşi var ama başka birsey yok birde iştahsız.
Ama azılar aşırı şişmiş balon gibi
Grip oldu canım . Öksürüğü var çok kötü doğru dürüst uyuyamıyor öksürmekten .
Aynen canım atlastaaaa aynııı yunus gibi… tel uykuya geçeceğim yarından itibarenBende zorlanıyorum gece uyutmakta saat 8 odasına geçiyorum hala sallıyorum birde 2 gündür saat 4 kalkıyor suyunu içiyor ve asla uyumak istemiyor ağlamıyor sadece salla diyor sallamayınce bağırıyor işte nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum öyle oluncada geç kalkıyor sabah
Geç bakalım ben birde gelen ay kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum İn şa Allah zorlanmamAynen canım atlastaaaa aynııı yunus gibi… tel uykuya geçeceğim yarından itibaren