2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Yaaa maşallah canım,
Senin içinde ne geçiyor peki ?
Bencede kız ama bu sefer benim hiç tutmadı nıguya kız dedim oğlu, liooya kız dedim onunda oğlu olacak 🙈
Benim kız geçiyor canım ama değişebilirde bilmiyorum sağlıklı olsun ikiside baş göz üstüne tabi kıza bağlandık artık 😍
Peki göğüslerın dolunca mastit olmadınmı.
Ay ben sütten kesmeye niyetlendim mecburi 🥹 2 gün oldu vermedim benimkilerde epey dolu dolu acıyor ne olacak bilmiyorum 🤷‍♀️ Sizede geçmiş olsun canım bizim herşey üst üstte geldi iki köpek dişi birden çıkıyor bide üstüne hasta oldu bunu atlatırsam daha bişey koymaz bana heralde 🙏
Maşallah. Benimde erkekmiş 14 haftada söyledi Dr. 😁
Maşallah canım sağlıkla gelsin oğluşlar 🤲🩵 bana 12 de kız dedi bakalım haftaya gidiyorum bi aksilik olmazsa belli olur diyorum artık 😍

Patlamak üzeredir benimde oglumun o alt dişi patlayacagi günler oraya doknudurmyuyordu birsey yemiyordu. Göğüslerini sağıp buz dolabına atabilirsin sütü
Sabah 8de emdi ilk. 11de ve şimdi emdi. Gce 2de sagım yaptım. Çok şukurki yapabıldım, korkuyorum sagımdan ben, yara olur uçları diye.

Çiğnemeden yutulan şeyler verıyorum. Kaşık mama, çorba, yogurt gbi..

Lioo Lioo Canım bugün kayra meme için çok ağlıyor seninde böyle oldumu çok kötü durumdayım ne zamana kadar böyle sürer 🥹

Lioo Lioo Canım bugün kayra meme için çok ağlıyor seninde böyle oldumu çok kötü durumdayım ne zamana kadar böyle sürer 🥹
Evet evet yakama yapışıyordu emmek için. Biranda değilde yavaş yavaş azaltarak sonra tamamen kestim gündüzü. İstediği zamanlarda başka şeylere oyaladim

Evet evet yakama yapışıyordu emmek için. Biranda değilde yavaş yavaş azaltarak sonra tamamen kestim gündüzü. İstediği zamanlarda başka şeylere oyaladim
Ay ben birden kestim bazen vericek gibi oluyorum sonra korkuyorum başa sararım diye ne zor süreçler Allahım

Ay ben birden kestim bazen vericek gibi oluyorum sonra korkuyorum başa sararım diye ne zor süreçler Allahım
Bende bıraktırma zamanında vicdan yaptim birAzdaha emzirebilseydim diye. Sonra biraktirmak. Onun içinde karnimdaki içinde iyi olacaktı. Şimdi vermek istediğimde bile istemiyor 🤣 ağzını sıkı kapatıyor

Bende bıraktırma zamanında vicdan yaptim birAzdaha emzirebilseydim diye. Sonra biraktirmak. Onun içinde karnimdaki içinde iyi olacaktı. Şimdi vermek istediğimde bile istemiyor 🤣 ağzını sıkı kapatıyor
Canım nasıl gidiyor hamilelikte küçük bebek zor mu Evva Evva senin nasıl canım peki

Kızlar bebişler, kaç uyku yapıyor Atlas Ege iki yapıyor,
Gece yatırmakta zorlanmıyorum, tek uykuya geçmeyi düşünüyorum

Atlas nasıl oldu?bizde 2 uyku bende 1 uykuya geçmeyi düşünüyorum ama sanırım zorlanıcam
Zorlanmıyorum yazmışım canım zorlanıyorum olacak o.
Gece uyutmakta sıkıntı çekiyorum gerçekten, tek uzun uyku belki daha iyi olabilir. Saat kaç oldu halen uyutmaya çalışıyorum

Zorlanmıyorum yazmışım canım zorlanıyorum olacak o.
Gece uyutmakta sıkıntı çekiyorum gerçekten, tek uzun uyku belki daha iyi olabilir. Saat kaç oldu halen uyutmaya çalışıyorum
Bende zorlanıyorum gece uyutmakta saat 8 odasına geçiyorum hala sallıyorum birde 2 gündür saat 4 kalkıyor suyunu içiyor ve asla uyumak istemiyor ağlamıyor sadece salla diyor sallamayınce bağırıyor işte nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum öyle oluncada geç kalkıyor sabah

Bende zorlanıyorum gece uyutmakta saat 8 odasına geçiyorum hala sallıyorum birde 2 gündür saat 4 kalkıyor suyunu içiyor ve asla uyumak istemiyor ağlamıyor sadece salla diyor sallamayınce bağırıyor işte nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum öyle oluncada geç kalkıyor sabah
Aynen canım atlastaaaa aynııı yunus gibi… tel uykuya geçeceğim yarından itibaren

Back
X