2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Bende bıraktırma zamanında vicdan yaptim birAzdaha emzirebilseydim diye. Sonra biraktirmak. Onun içinde karnimdaki içinde iyi olacaktı. Şimdi vermek istediğimde bile istemiyor 🤣 ağzını sıkı kapatıyor
Ya kıyamam benimki bugün çok ağladı geceyide atlatırsak inşallah 3 günü geride bırakıcaz onun herşey onların iyiliği için Allahım kolaylık versin hepimize inşallah 🤲🥹

Canım nasıl gidiyor hamilelikte küçük bebek zor mu Evva Evva senin nasıl canım peki
Canım şükür iyi gidiyor kayrayı sütten kesicem bi o beni zorluyor ama inanıyorum oda alışınca dahada iyi olacak 🤲 Bu ay 2 tabe son ücretli aşıları kaldı onları yapıcaz şimdi köpek dişleri çıkıyor bide hasta oldu ay sonuna kaldı toparlansın biraz 🙏 Öyle işte senin nasıl gidiyor 2. Yi düşünüyordun Allahın izniyle 🤲

Kızlar bebişler, kaç uyku yapıyor Atlas Ege iki yapıyor,
Gece yatırmakta zorlanmıyorum, tek uykuya geçmeyi düşünüyorum
Bizimde iki uyku yapıyor bire düşse gece daha uzun uyur diye düşünüyorum şu süt kesme işini halledeyim onada sıra gelecek

Canım nasıl gidiyor hamilelikte küçük bebek zor mu Evva Evva senin nasıl canım peki
Şuanlık zor değil ben kv kp le birlikte yaşıyorum. Onlar oğluma bakıyorlar çogunlukla

Bende zorlanıyorum gece uyutmakta saat 8 odasına geçiyorum hala sallıyorum birde 2 gündür saat 4 kalkıyor suyunu içiyor ve asla uyumak istemiyor ağlamıyor sadece salla diyor sallamayınce bağırıyor işte nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum öyle oluncada geç kalkıyor sabah
Ayın 13üne kadar dolunay etkisi varmış kuzum çocuklarda uyku problemi yaratıyormuş (bı dolunayimiz eksikti 😅)

Ayy bende kendi odasına gecircem haftaya inşallah bazalarini sipariş ettim bekliyorum. Ama çok tırsıyorum nasıl olcak diye 🥴 ikiside hemen alışır umarım 🤲🏻
Gece beslenmesini kestinmi?ben kestim sadece su veriyorum belki bir umut diyorum zorlanmam🤲🏻Aynen ikiside yormaz umarım bizi🤲🏻

Gece beslenmesini kestinmi?ben kestim sadece su veriyorum belki bir umut diyorum zorlanmam🤲🏻Aynen ikiside yormaz umarım bizi🤲🏻
Yok yavrum ya kesemiyorum ve bitek emerek uykuya devam edebiliyor yoksa ağlayarak uyanıyor 🥹 rota virüsü oldu daha yeni yeni toparlamaya başladı sıvı kaybı olmasın diyede gık dese meme veriyorum gece

Yok yavrum ya kesemiyorum ve bitek emerek uykuya devam edebiliyor yoksa ağlayarak uyanıyor 🥹 rota virüsü oldu daha yeni yeni toparlamaya başladı sıvı kaybı olmasın diyede gık dese meme veriyorum gece
Anladım kuzum o zaman sen bence azcık zorlanıcan gerçi bende beslemesem bile ama gece kalkıyor sebebsiz ağlamıyor sadece uyumuyor nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum ayrı odada nasıl olucak bilmiyorum

Anladım kuzum o zaman sen bence azcık zorlanıcan gerçi bende beslemesem bile ama gece kalkıyor sebebsiz ağlamıyor sadece uyumuyor nerdeyse 1 saatten fazla sallıyorum ayrı odada nasıl olucak bilmiyorum
Banada öyle geliyor bakalım nasıl olacak. Ben en kotu yanında uyurumda senin göbüş buna müsade etmez bı şekilde alıştırman lazim

Banada öyle geliyor bakalım nasıl olacak. Ben en kotu yanında uyurumda senin göbüş buna müsade etmez bı şekilde alıştırman lazim
Yok ben daha büyük yatağa geçirmedim kendi odasında yatağı var yanına uyuyamam yinede🤭sen büyük yatakmı aldın?bana şart oldu ayrı odaya gecirmek iki bebek bir odada gece düşün halimizi😃

Yok ben daha büyük yatağa geçirmedim kendi odasında yatağı var yanına uyuyamam yinede🤭sen büyük yatakmı aldın?bana şart oldu ayrı odaya gecirmek iki bebek bir odada gece düşün halimizi😃
Evet kuzum keremle alyaya tek kişilik baza aldım, korumalıkta var keremden kalma duvar tarafında Alya yatacak düşmesin diye. Evet naciyeden aşinayım aynı odada olunca sesten biri diğerini uyandırıyor 😅

Evet kuzum keremle alyaya tek kişilik baza aldım, korumalıkta var keremden kalma duvar tarafında Alya yatacak düşmesin diye. Evet naciyeden aşinayım aynı odada olunca sesten biri diğerini uyandırıyor 😅
Evet senin oğlan büyük Alyayı sıkıştıra bilirsin duvara😃 benim için daha erken büyük yatak ayakta zor duruyor🤭Evet ya ben şimdiden bunu düşünüyorum gece konser olmasın diye bunu yapıyorum😃

Evet senin oğlan büyük Alyayı sıkıştıra bilirsin duvara😃 benim için daha erken büyük yatak ayakta zor duruyor🤭Evet ya ben şimdiden bunu düşünüyorum gece konser olmasın diye bunu yapıyorum😃
Böyle olacak odaları, çok uyanırsa en kotu yanına kıvrılırım bende napayım 😅 9 da uyudu bu saate kadar üç kere aglandi düşün 😅 hahah Allah seni 😂 sen yunusu yüksek sese alıştır şimdiden 😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-11-23-14-33-772_com.icandesignapp.all.webp
    Screenshot_2025-04-11-23-14-33-772_com.icandesignapp.all.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 19
Böyle olacak odaları, çok uyanırsa en kotu yanına kıvrılırım bende napayım 😅 9 da uyudu bu saate kadar üç kere aglandi düşün 😅 hahah Allah seni 😂 sen yunusu yüksek sese alıştır şimdiden 😂
Kuzum yatakların kenarları açık ama benmi yalnış anladım..benim almak istediğim yatak yanları tamamen kapalı.Ahh Yunus var ya asla durmuyor geçen bize bebek gelmiş misafir kafasından vurmuş🥴

Kuzum yatakların kenarları açık ama benmi yalnış anladım..benim almak istediğim yatak yanları tamamen kapalı.Ahh Yunus var ya asla durmuyor geçen bize bebek gelmiş misafir kafasından vurmuş🥴
Evet cano bak ilk resimdeki modelden aldım Alya uyuyacagi zaman duvara sıfır iticem yatağı öteki tarafına da keremden kalma korumaligi koyucam onunda resmi ikincideki gibi. Ben genç odası mantığında yaptım yani. Ajsjajd hahaha abi abla dayağı yemeyen kardeş yoktur heralde senin minnosta nasibini alacak illaki 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-12-08-15-51-873_com.miui.gallery-edit.webp
    Screenshot_2025-04-12-08-15-51-873_com.miui.gallery-edit.webp
    117,5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-04-12-08-17-52-814_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-04-12-08-17-52-814_com.android.chrome-edit.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 14
Back
X