• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Tandem emzirme yapabilirsin hamilelik 4 5 aylık olduğunda sütün tadı değişiyor gibi oluyor zaten o zaman kendi birakabilir azalma olursada kendi bırakır zaten ben olsam kesmezdim emmek istediği kadar emsin sen güzel beslen ceviz avakado muz kaşar peynir ye bol bol gebelik takviyesi al hiç bir sorun olmaz
Hem birden kesemem mesela Önce gece beslenmesini kesicem sonra kademeli olarak gündüz. Hem sütüm de azaldı

Hem birden kesemem mesela Önce gece beslenmesini kesicem sonra kademeli olarak gündüz. Hem sütüm de azaldı
Sen nasıl hissediyorsan öyle yap bence her doktorun görüşü farklı çünkü düşük riskin falan yoksa öyle tak diye kesmek çok zor olur bebek içinde

Sen nasıl hissediyorsan öyle yap bence her doktorun görüşü farklı çünkü düşük riskin falan yoksa öyle tak diye kesmek çok zor olur bebek içinde
Malesef düşük riskim var dün Dr gittim kese ve bebek kalp atışı görüldü ama kesenin yanında kanama alanı var dedi. Gerekli tedaviyi alacam. Daha öncede çok kaybim olduğu için Dr.um en küçük riski bile düşünüyor.

Malesef düşük riskim var dün Dr gittim kese ve bebek kalp atışı görüldü ama kesenin yanında kanama alanı var dedi. Gerekli tedaviyi alacam. Daha öncede çok kaybim olduğu için Dr.um en küçük riski bile düşünüyor.
Canım benim arkadaşımda hamile düşüm riski olunca, doktor hemen sütten kes dedi. Kasılmalarını arttırdı.

Canım benim arkadaşımda hamile düşüm riski olunca, doktor hemen sütten kes dedi. Kasılmalarını arttırdı.
Evet azalticam canim zamanla kesicem. Ama çok küçük kıyamıyorum da 😔 yakama yapışıyor meme diye vicdan yapiyorum bir yandan da. Ama şöyle de içimi rahatlatiyorum nerdeyse 1 yaşında olacak bu zamana kadar oluk oluk içti çok şükür

Evet azalticam canim zamanla kesicem. Ama çok küçük kıyamıyorum da 😔 yakama yapışıyor meme diye vicdan yapiyorum bir yandan da. Ama şöyle de içimi rahatlatiyorum nerdeyse 1 yaşında olacak bu zamana kadar oluk oluk içti çok şükür
Evet canım şükür, bak bir yaşına kadar güzel aldı anne sütü, anne sütü alamayanlarda var canım öyle düşün. Kaç kilo bebeğin ek gıdayla tamamlarsın insallah. Hem ek gıda daha iyi yer. Bunları düşünme sonuçta karnında bir bebek daha var kuzum. İçini gönlünü ferah tut.

Evet canım şükür, bak bir yaşına kadar güzel aldı anne sütü, anne sütü alamayanlarda var canım öyle düşün. Kaç kilo bebeğin ek gıdayla tamamlarsın insallah. Hem ek gıda daha iyi yer. Bunları düşünme sonuçta karnında bir bebek daha var kuzum. İçini gönlünü ferah tut.
Ne zamandır ölçmuyorum ama geçen günlerde çok fena hasta oldu günlerce iştahı olmadı iğne vurdurdum daha iyi oldu o süreçte çok süzüldü. Şimdi de bir gün yemek yese ertesi gün yemek yemiyor. Mama içmiyor kaç çeşit denedim en son Dr tavsiyesiyle yarı yarıya şu ve inek süt olacak şekilde içine irmik atıp verdim ama onuda bir süre sonra içmedi. Şuan ne yapacağımı bilemiyorum. İştah açıcı biseyler vermelmiyim acaba Dr onu sorucam

Maşallah canım bunları yiyor mu hep . Benimki çok maymun iştahlı bi sevdiğini bikaç kez yedikten sonra yemiyor . Yumurta hiç sevmiyor. Zor bela dalgınlığına gelirse yiyor. . Çorba bi tek domatesli şehriye çorbası içiyor . . Şu sıra bi tek domates salatalık yiyor isteyerek . Ben kivi,çilek,domates hep verdim . Bunlar alerjenmiş ama bizim alerjimiz çıkmadı şükür . İstersen küçük miktar dene . Bişey olmazsa verirsin .
Diş olmadığı için çorbayı kabul ediyor. Yumurtayı pek sevmiyor yutmakta güçlük çekiyor sanırım. Ama sucuklu yumurta yaparsam sucuğun yağının lezzeti yumurtaya geçmişse onu daha çok seviyor. Bence yemiyor deme yoğurt çorbası, tarhana sebze çorbası mercimek falan da dene. Ona özel yapma. Kendi çorbanızdan içir tuzu falan olsun. Ben mayi tuz kullanıyorum yemeklere o yüzden zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ona özel çorba yapınca tuz eklemiyorum ama bizimkilerden de yediriyorum. İlk çocuğumda tek çeşit yiyor diye hep aynı şeyi yapıyordum çocuk 10 yaşında hala seçiyor, bunda ikincisinde gözüm açıldı. Ne denk gelirse veriyorum. Domates alerji yaptı popoda. Onun dışında bal denemedim şekerliye alışmasın diye. Peynir zeytin yumurta tahin pekmez veriyormuş annem az az. Doyumluk olmuyor ama tatlarını biliyor

Kızlar nasılsınız ? Tekrar halmiş olan arkadaşlarım, size soruyorum şuan nasıl gidiyor. İkinci bebeği beklerken.Zorlanıyor musunuz. Ya bende ciddi ciddi bu fikre girdim. Beklemek istiyordum ama şimdi istemiyorum. Beraber büyüsün gitsinler kafasındayım.
Azıcık bana fikir verir misiniz

1hafta oldu doğalı
Anladımmm, ben anne karnında sanmıştım. Onu bilemeyeceğim o zaman sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. Benim söylediğim altı aydan sonra kısmı anne karnındaykendii. Yine de doktorların söylediği önemli elbette.
Allah nice güzel ömürler nasip etsiiinnn!! Allah bağışlasın😍

Anladımmm, ben anne karnında sanmıştım. Onu bilemeyeceğim o zaman sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. Benim söylediğim altı aydan sonra kısmı anne karnındaykendii. Yine de doktorların söylediği önemli elbette.
Allah nice güzel ömürler nasip etsiiinnn!! Allah bağışlasın😍
Amin teşekkür ederim

Kızlar nasılsınız ? Tekrar halmiş olan arkadaşlarım, size soruyorum şuan nasıl gidiyor. İkinci bebeği beklerken.Zorlanıyor musunuz. Ya bende ciddi ciddi bu fikre girdim. Beklemek istiyordum ama şimdi istemiyorum. Beraber büyüsün gitsinler kafasındayım.
Azıcık bana fikir verir misiniz
Yardım edecek biri varsa kolay olur bence benim yok ben neye güveniyorum bilmiyorum 😂

Yardım edecek biri varsa kolay olur bence benim yok ben neye güveniyorum bilmiyorum 😂
Canım benimde yok, annem yok, kardeşim başka ülkede…kv dem var sadece oda kaç torun bakıyor…ama biz hallederiz insallah Allah bir kolaylık veriyor canım

Canım benimde yok, annem yok, kardeşim başka ülkede…kv dem var sadece oda kaç torun bakıyor…ama biz hallederiz insallah Allah bir kolaylık veriyor canım
Aynen öyle ilki de kimseye güvenerek yapmadık sonuçta 🤭 gönlüne göre hayırlısı neyse o olsun canım inşallah

Back
X