2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım mama hangisini veriyorsun? Ek gıda nasıl veriyorsun
Her çocuk farklıdır ama bir düzen oturttuk şükür🙏🏻
Sabah 9civarı 150cc mama hipp organic vombiotik
10.30biraz meme ve uyku
12.30 avakado ceviz labne yumurta (hergün var) yanına bazen farklı şeyle veya pankek vs
14.30meme -uyku
15.30-16.00arası yoğurt
18.30civarı akşam yemeği değişiyor ama menü tek sabit olan kıyma
21.00 mama ve gece uykusu sabaha kadar sadece anne sütü
Ben bu şekilde otuşturdum ama yakında 3ana öğüne geçeceğiz o xaman sabah maması iptal olcak inş

Her çocuk farklıdır ama bir düzen oturttuk şükür🙏🏻
Sabah 9civarı 150cc mama hipp organic vombiotik
10.30biraz meme ve uyku
12.30 avakado ceviz labne yumurta (hergün var) yanına bazen farklı şeyle veya pankek vs
14.30meme -uyku
15.30-16.00arası yoğurt
18.30civarı akşam yemeği değişiyor ama menü tek sabit olan kıyma
21.00 mama ve gece uykusu sabaha kadar sadece anne sütü
Ben bu şekilde otuşturdum ama yakında 3ana öğüne geçeceğiz o xaman sabah maması iptal olcak inş
Kaç kilo canım bebeğim çok güzel bir düzen maşallah canım.

200-300gram alınmalı zaten 9 ay civarı bir bebek için normali bu yani neden endişelendiniz ki
Sizinki mesela 400 gram almış benim oğlum sadece formül süt içerek aldı belki yese kilo olarak degil vitamin olarak bakıyorum demek ki faydalanamadı. Bir de diğer aylar 800 civarı olunca bu ay bi anda düşünce moralim bozuldu.

Sizinki mesela 400 gram almış benim oğlum sadece formül süt içerek aldı belki yese kilo olarak degil vitamin olarak bakıyorum demek ki faydalanamadı. Bir de diğer aylar 800 civarı olunca bu ay bi anda düşünce moralim bozuldu.
Biz 6 aydan sonra hiç800almadık ki ndeğil ki çocuk kilosunu dengelemek istiyor yürümek için hareketler için sağlıklıysa kan değerleri ölçülmüştür bir sıkıntı yoksa endişenmeyim demek istedim . Bu ay çok daha güzel kilolar alsın inş

Bu arada ek gida öyle çok çok kilo aldırmıyo sürekli irmik pirinç unu yedirenlerin alır ama sağlıklı bir ek gıda süreci olanlar az alıyo yine

Biz 6 aydan sonra hiç800almadık ki ndeğil ki çocuk kilosunu dengelemek istiyor yürümek için hareketler için sağlıklıysa kan değerleri ölçülmüştür bir sıkıntı yoksa endişenmeyim demek istedim . Bu ay çok daha güzel kilolar alsın inş
Çok teşekkür ederim biliyorum herkes normal diyor sütümde bi anda azalınca ona da bağladım açıkçası hepsi sağlıklı olsun da kilo alınır tabi

Ama canım kilo almıyor iki aydır ? Doktor bir gastro görsün dedi acaba reflü mü var diş gıcırtasması falan var
Kilo almıyor ama boy uzaması devam ediyor degil mi ? Peki boy için ekstra bu iyi geliyor dediğin bir şey var mı genetik mi acaba benim eşim uzun ben normalim ama boyu 78cm şu an nasıl sence ☺️

Kilo almıyor ama boy uzaması devam ediyor degil mi ? Peki boy için ekstra bu iyi geliyor dediğin bir şey var mı genetik mi acaba benim eşim uzun ben normalim ama boyu 78cm şu an nasıl sence ☺️
Canım boyu şahane senim bebişte uzun erkek Bebiş dimi, canım tahin boyu uzatma özelliğine sahip

X