2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Gecen ay 7900 du şuan 8000 ayda 100 grm almis saglik ocağı persentil tablosunun alt sınırında dedi daha doktora gidemedik

Daha yeni 9 ay olucak 8 kilo iyi ama sadece az almış ve ben sağlık ocağın ölçümlerine asla inanmıyorum hep yalnış dediler boyuda uzunsa ondanda ola bilir kilonun az çıkması
Ek gidayi veremiyorum ondan kafama takiliyor sevdiremedim bir türlü 😒 evet sağlık ocagi boyu filan fazla olcuyor doktora gittigimizde daha kisa cikmisti

Ek gidayi veremiyorum ondan kafama takiliyor sevdiremedim bir türlü 😒 evet sağlık ocagi boyu filan fazla olcuyor doktora gittigimizde daha kisa cikmisti
Benim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işi

Benim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işi
Deneyeceğim umarim sevdirebilirim🙁

Kızlar Antalya tarafında ikidir deprem oluyor. Çok korkuyorum. Yaşadığım yerde binalar hep 9-12 katlı. Ben de 8. Kattayım. Bişey olsa napıcam. Düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum .

Kızlar Antalya tarafında ikidir deprem oluyor. Çok korkuyorum. Yaşadığım yerde binalar hep 9-12 katlı. Ben de 8. Kattayım. Bişey olsa napıcam. Düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum .
Bende aynıyım kuzum bir videoya denk geldim onu izlediğimden beri bebeğime sırtımı dönüp yatamıyorum korkudan sadece ona dönerek uyuyabiliyorum yanımdan ayıramıyorum

Merhaba kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Ben ilk defa 2 gün önce regl oldum ve çok yoğun oluyor . Doğum sezeryan olmuştu ve o zaman gelen kanama bile bu kadar fazla değildi. Bu norml mi uzun süre olmadgm için mi bu kadar yoğun. Genelde norml den bile az oluyormuş diye duydum ilk regli bir anormallik olabilir mi ağrım yok . Ve sütümde azaldı bu geçici bir durummudur

Anne sütü mü mama mı alıyor canım, kaç kilo? Ya bizimde öyle bir ay hiç kilo almadı, ama doktorunuz 200 gram için ne diyor ?
Mama içiyor 9 buçuk kilo Saglik ocağında bakıldı. cumartesi kendi doktorumuza gidicez bakalım sizin kaç kilo hiç almamış mı bu ay

Mama içiyor 9 buçuk kilo Saglik ocağında bakıldı. cumartesi kendi doktorumuza gidicez bakalım sizin kaç kilo hiç almamış mı bu ay
Aslında kilosu Baya iyi kaç aylık bizim geçen hiç almadı. Bu ay daha gitmedik haftaya gideceğiz ama bence çok almadı.

7sinde 9 aylık olacak hiç almayınca doktor bisey demiyor mu şunu yap falan diye
Normal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor

Normal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor
Uyumadan önce 120cc yapıyorum 4 kere alıyor yani günde azalttım baya bi kere hiç vermemeyi denedim acıkırsa yer diye ama yok🥲

Kızlar oğlumun alt iki tane üst iki tane dişi var dişlerini gıcırdatıyor, sizin bebeklerde yapıyor mu iki gündüz çok arttı bu durum sizde de var mı ?

X