• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Emmesi çok güzel..bizde süt olmadığı için ek gidanı zorluyorum yesin diye bazı beğendiği yemekler var onları hep ister ama bir tek onlarla olucak iş diğil..tıkamak doğru diğil lafına sadece gülüyorum benim oğlana kalırsa formül mama içsin o kadar Gece eskiden sık sık kalkardı şimdi 1 defa ve ya sabaha kadar uyur demekki doyuyor doymasa kalkar mesela dün az yedi diye gece kalktı.
Evet artık büyüdüler. Bide ben kv kp le birlikteyiz. Kendileri ne zamn yemek yese yemese bile sürekli çocuğun ağzına bişeyler tikistiryorlar. O yuzden de ben yemek vermek istediğim zman tam aç olamıyor. Artık ben 200 ml vericem çünkü 200 ml aç değilse içmezdi. Eşimde çok gelmezmi diyor. Eğer doyduysa zaten içmezdi. Sende dene geceleri uyumadan fazlaca ver. Evet benimkide mama meme olsa yemek lazım değil. Hala yeni doğan gibi. Mesela sen emzirmiyorsan. Mesela gün içinde yemekle doyuyor mu. Mama içmeden. You tubede instada yemek tarifleri çok onları dene

Evet artık büyüdüler. Bide ben kv kp le birlikteyiz. Kendileri ne zamn yemek yese yemese bile sürekli çocuğun ağzına bişeyler tikistiryorlar. O yuzden de ben yemek vermek istediğim zman tam aç olamıyor. Artık ben 200 ml vericem çünkü 200 ml aç değilse içmezdi. Eşimde çok gelmezmi diyor. Eğer doyduysa zaten içmezdi. Sende dene geceleri uyumadan fazlaca ver. Evet benimkide mama meme olsa yemek lazım değil. Hala yeni doğan gibi. Mesela sen emzirmiyorsan. Mesela gün içinde yemekle doyuyor mu. Mama içmeden. You tubede instada yemek tarifleri çok onları dene
Bende ordan götürüyorum tarifleri..gün içinde doyuyor yemekle çünkü mama getirsem içmez ve ya mama versem yemek istemez ondan bende mamayı çıkarttım.Gece ben versem ne olucakki içmezki asla hatta mama az istiyor eskisiye bakarak seninki içiyorsa ver ne güzel istemese içmez.Birde kv kp avantajı bu yandan iyi hep bir şeyler veriyorlar çocuk alışmış iştahlı oluyor bizde oğlum bir tek beni eşimi görüyor başka ağzına tıkayan kimse yok

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kaç aylık hamilesin. Bebegin Kaç aylikken kaldın. Bende istiyorum
3 aydır korunmuyoruz ama daha bişey yok. Emziriyorum o yuzden düzensiz reglim
Amin Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallah 🤲 9 aylık bebeğim bende 6. Ayda adet oldum yani bir adet sonrası oldu ama muhtemelen geç döllenme benimkisi ilk kanı verdim takibini yapamadım pazartesi tekrar vericem inşallah sağlıkla artarda devam eder evde test yapıyorum hergün şükür koyulaşıyor ama korkularım hiç bitmiyor sürekli bişey olacak endişesi içerisindeyim 🥹

Kızlar bide bu sabah çok az peçeteye pembe leke geldi ben çok evham yaptığım için sürekli kontrol ediyorum affedersiniz sürüntü şeklinde gördüm çok açık renkli pembeydi bir daha olmadı ama endişelendim yine içim içimi yiyor Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🥹

Emziriyorum da kayrayı sütten hiç kesmek istemiyorum ama emdikçe bişey olurmu diyede düşünüyorum ek gıda bizim için hiç iyi gitmiyor formül mamada içmiyor sütten kessem ne yiyecek bu çocuk

Canım 9 10 yıl vardır. Şükür geçti o günler rabbim hastetle bekleyenlere nasip etsin inşallah bizede kardeşler inşallah 🤲
Evet baya beklemişsin çok şükür bebişin var demek ikinci kolay oluyormuş korkutmayım kendimi🤲🏻Banada Allah nasip etsin🤲🏻Amin

Evet baya beklemişsin çok şükür bebişin var demek ikinci kolay oluyormuş korkutmayım kendimi🤲🏻Banada Allah nasip etsin🤲🏻Amin
Amin amin canım 🤲 bende şoktayım valla herkes söylüyordu 2. Hemen olur diye nasip kısmet yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun 🤲

Günaydin güzel anneler size bir konuda danismak istiyorum benegim 9 aylik olucak ek gidayi hic sevmiyor agzini kitliyor ya da tükürüyor. Artık mamayı da çok içmiyor Normalde hip organik kullanıyordum combiyotik olanından Ama artık onu da sevmiyor zaten Normalde de çok fazla içmiyordu Ama artık onu da içmiyor Bebelc gold'a geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı kilo alımı nasıl çünkü kilosu daha 1-2 aydır duraksadı kilo da almıyor pek fazla

Günaydin güzel anneler size bir konuda danismak istiyorum benegim 9 aylik olucak ek gidayi hic sevmiyor agzini kitliyor ya da tükürüyor. Artık mamayı da çok içmiyor Normalde hip organik kullanıyordum combiyotik olanından Ama artık onu da sevmiyor zaten Normalde de çok fazla içmiyordu Ama artık onu da içmiyor Bebelc gold'a geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı kilo alımı nasıl çünkü kilosu daha 1-2 aydır duraksadı kilo da almıyor pek fazla
Kilosu ne kadar ve ne kadar alıyor doktor sorun gömüyorsa iyi demek

Gecen ay 7900 du şuan 8000 ayda 100 grm almis saglik ocağı persentil tablosunun alt sınırında dedi daha doktora gidemedik

Gecen ay 7900 du şuan 8000 ayda 100 grm almis saglik ocağı persentil tablosunun alt sınırında dedi daha doktora gidemedik
Daha yeni 9 ay olucak 8 kilo iyi ama sadece az almış ve ben sağlık ocağın ölçümlerine asla inanmıyorum hep yalnış dediler boyuda uzunsa ondanda ola bilir kilonun az çıkması

Back
X