Evet artık büyüdüler. Bide ben kv kp le birlikteyiz. Kendileri ne zamn yemek yese yemese bile sürekli çocuğun ağzına bişeyler tikistiryorlar. O yuzden de ben yemek vermek istediğim zman tam aç olamıyor. Artık ben 200 ml vericem çünkü 200 ml aç değilse içmezdi. Eşimde çok gelmezmi diyor. Eğer doyduysa zaten içmezdi. Sende dene geceleri uyumadan fazlaca ver. Evet benimkide mama meme olsa yemek lazım değil. Hala yeni doğan gibi. Mesela sen emzirmiyorsan. Mesela gün içinde yemekle doyuyor mu. Mama içmeden. You tubede instada yemek tarifleri çok onları deneEmmesi çok güzel..bizde süt olmadığı için ek gidanı zorluyorum yesin diye bazı beğendiği yemekler var onları hep ister ama bir tek onlarla olucak iş diğil..tıkamak doğru diğil lafına sadece gülüyorum benim oğlana kalırsa formül mama içsin o kadar Gece eskiden sık sık kalkardı şimdi 1 defa ve ya sabaha kadar uyur demekki doyuyor doymasa kalkar mesela dün az yedi diye gece kalktı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende ordan götürüyorum tarifleri..gün içinde doyuyor yemekle çünkü mama getirsem içmez ve ya mama versem yemek istemez ondan bende mamayı çıkarttım.Gece ben versem ne olucakki içmezki asla hatta mama az istiyor eskisiye bakarak seninki içiyorsa ver ne güzel istemese içmez.Birde kv kp avantajı bu yandan iyi hep bir şeyler veriyorlar çocuk alışmış iştahlı oluyor bizde oğlum bir tek beni eşimi görüyor başka ağzına tıkayan kimse yokEvet artık büyüdüler. Bide ben kv kp le birlikteyiz. Kendileri ne zamn yemek yese yemese bile sürekli çocuğun ağzına bişeyler tikistiryorlar. O yuzden de ben yemek vermek istediğim zman tam aç olamıyor. Artık ben 200 ml vericem çünkü 200 ml aç değilse içmezdi. Eşimde çok gelmezmi diyor. Eğer doyduysa zaten içmezdi. Sende dene geceleri uyumadan fazlaca ver. Evet benimkide mama meme olsa yemek lazım değil. Hala yeni doğan gibi. Mesela sen emzirmiyorsan. Mesela gün içinde yemekle doyuyor mu. Mama içmeden. You tubede instada yemek tarifleri çok onları dene
Canım 9 10 yıl vardır. Şükür geçti o günler rabbim hastetle bekleyenlere nasip etsin inşallah bizede kardeşler inşallahAmin.Kaç sene kuzum?benimde düşüklerim var
Amin Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallah 9 aylık bebeğim bende 6. Ayda adet oldum yani bir adet sonrası oldu ama muhtemelen geç döllenme benimkisi ilk kanı verdim takibini yapamadım pazartesi tekrar vericem inşallah sağlıkla artarda devam eder evde test yapıyorum hergün şükür koyulaşıyor ama korkularım hiç bitmiyor sürekli bişey olacak endişesi içerisindeyimCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kaç aylık hamilesin. Bebegin Kaç aylikken kaldın. Bende istiyorum
3 aydır korunmuyoruz ama daha bişey yok. Emziriyorum o yuzden düzensiz reglim
Evet baya beklemişsin çok şükür bebişin var demek ikinci kolay oluyormuş korkutmayım kendimiBanada Allah nasip etsinAminCanım 9 10 yıl vardır. Şükür geçti o günler rabbim hastetle bekleyenlere nasip etsin inşallah bizede kardeşler inşallah
Amin amin canım bende şoktayım valla herkes söylüyordu 2. Hemen olur diye nasip kısmet yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunEvet baya beklemişsin çok şükür bebişin var demek ikinci kolay oluyormuş korkutmayım kendimiBanada Allah nasip etsinAmin
Cnm ara öğün yoğurt yada muz verıyorumCanım ara öğünde ne veriyorsun mesela ?
Hayırlısı olsun cnmKızlar hayırlı akşamlar pek giremiyorum çok yoğunum hem iş hem çocuk hem taşınma durumumuz var bide üstüne hamile olduğumu öğrendim
Allah razı olsun canım benimHayırlısı olsun cnm
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar hayırlı akşamlar pek giremiyorum çok yoğunum hem iş hem çocuk hem taşınma durumumuz var bide üstüne hamile olduğumu öğrendim
Yaaa sen bana umut oldun gerçi benim yaşta var hayırlısı Allah'tan diyorumAmin amin canım bende şoktayım valla herkes söylüyordu 2. Hemen olur diye nasip kısmet yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
Allah razı olsun canım amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
Nasipte varsa olmaz diye bişey yokmuş elhamdülillahYaaa sen bana umut oldun gerçi benim yaşta var hayırlısı Allah'tan diyorum
Günaydin güzel anneler size bir konuda danismak istiyorum benegim 9 aylik olucak ek gidayi hic sevmiyor agzini kitliyor ya da tükürüyor. Artık mamayı da çok içmiyor Normalde hip organik kullanıyordum combiyotik olanından Ama artık onu da sevmiyor zaten Normalde de çok fazla içmiyordu Ama artık onu da içmiyor Bebelc gold'a geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı kilo alımı nasıl çünkü kilosu daha 1-2 aydır duraksadı kilo da almıyor pek fazla
Kilosu ne kadar ve ne kadar alıyor doktor sorun gömüyorsa iyi demekGünaydin güzel anneler size bir konuda danismak istiyorum benegim 9 aylik olucak ek gidayi hic sevmiyor agzini kitliyor ya da tükürüyor. Artık mamayı da çok içmiyor Normalde hip organik kullanıyordum combiyotik olanından Ama artık onu da sevmiyor zaten Normalde de çok fazla içmiyordu Ama artık onu da içmiyor Bebelc gold'a geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı kilo alımı nasıl çünkü kilosu daha 1-2 aydır duraksadı kilo da almıyor pek fazla
Daha yeni 9 ay olucak 8 kilo iyi ama sadece az almış ve ben sağlık ocağın ölçümlerine asla inanmıyorum hep yalnış dediler boyuda uzunsa ondanda ola bilir kilonun az çıkmasıGecen ay 7900 du şuan 8000 ayda 100 grm almis saglik ocağı persentil tablosunun alt sınırında dedi daha doktora gidemedik